kanabis 22 446 Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 Dobra dzisiaj ogrywam na krzyzaku i jest git, zero problemow. Trzeba tak grac. 1 Cytuj
XM. 10 856 Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 Dokładnie, wczoraj zacząłem na krzyżaku grać i od razu lepiej idzie. Ale jak niektóre czasówki ma się zrobić na platyne to ja kórva nie mam pojęcia, nawet złota czasem nie mogę choć robie niby perfect run. Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 To samo. Na zloto ogarniam. Ale na platyne to nawet pomyslu nie mam jak mialbym to jeszcze szybciej przejsc xd Cytuj
Paolo de Vesir 9 086 Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 Czy do platyny nie są wymagane właśnie klucze złote? Cytuj
XM. 10 856 Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 Są właśnie i robi się problem hehe. Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 Ja narazie jak cos jade na zloto. I styka, nie chce sobie psuc zabawy wkur.wem, ale jak przesiadlem sie na krzyzak to serio stary dobry crash, cos pieknego Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 Mowilem od poczatku, ze tylko krzyzak. Takie mam juz przyzwyczajenie, bo duala do szaraka sie nigdy nie dorobiłem, nawet nie wiem czy z Crashem analogi wspolpracowaly? Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 Wspolpraczowaly od 2 z tego co pamietam Cytuj
XM. 10 856 Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 Z jedynka na pewno nie. Jak zrobić w pierwszej misji złoto? Niech ktoś wrzuci filmik. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 cisnij do przodu i rozbijaj skrzynki z czasem, zbieraj maski aku aku. jak bedziesz mial trzecia, no to sun przed siebie caly czas i przy rozwidleniu wybierz prawe przejscie, dotknij skrzyneczki metalowej z wykrzyknikiem, poczekaj jakies 2 sekundy az sie pojawi wystarczajaco duzo skrzynek przed toba i po prostu przebiegnij przez nie, maska je zniszczy za toba, a czekajac te 2 sekundy upewnisz sie, ze nie przejdziesz przez wszystkich bez spadania w przepasc. teraz to juz tylko biegiem do mety, moc maski Ci starczy do konca poziomu, tym sposobem zrobilem zloto za 2 razem gdzie braklo mi niewiele do platyny ;) a ja wczoraj spedzilem godzine na drugim moscie z time trialem. dochodze do polowy i dalej wymiekam, ale to dlatego, ze ucze sie chodzic po linie, mam ambitny plan przejsc mozliwie duzo po linach, unikajac skakania po zolwiach, nawet tych odwroconych i pod koniec etapu, bo skakanie po nich strasznie zwalnia i nabija niepotrzebnie sekundy czuje sie coraz pewniej z tym i wlasnie dochodze mniej wiecej do polowy glownie na samej linie :potter: Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 Te 3 płonące platformy z 'Native Fortress' przeskoczyłem za drugim razem, bez używania maski, tylko trzeba na pierwszą wskakiwać jeszcze jak się kończy palić. Dzisiaj spróbuję skończyć 'Road To Nowhere' i dalej. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 Czy High Road to ostatni level z "mostem"? Cytuj
Dreyes 103 Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 Szczerze mówiąc to do teraz nie wiem jak przeskoczyc tamte 3 ogniste platformy z jedynki bez użycia totema. :)1:56 w filmiku, jest to niezły sposób, żeby dobry czas zrobić ;) https://youtu.be/knPX-KLm7XU Cytuj
Masamune 157 Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 (edytowane) Szczerze mówiąc to do teraz nie wiem jak przeskoczyc tamte 3 ogniste platformy z jedynki bez użycia totema. :) Takich sytuacji w obydwu częściach już miałem kilka. Skoki w dwójce i trójce są "naprawione", bo nadal trzeba skakać od linijki, ale ten ślizgoskok trochę pomaga, bo teoretycznie można wślizgnąć się częściowo Crashem na lawę/przepaść i potem skoczyć i gra nie zalicza tego jako zgon. :v Mimo to jakoś tak wciąga to (pipi), chyba se pobiegam w time triale z jedynki jak skończę trójkę. I zobaczę w końcu jakie są tam ukryte trofea, bo praktycznie żadnego nie odblokowałem... Powiem tyle - obserwuj otoczenie! Nie skupiaj się tak bardzo na oczywistych drogach :D Może jest jeszcze jakieś wyjście... A jeśli nie chce ci się szukać, to napisz PW, to powiem co i jak :D Edit: w sumie kolega wyżej zapodał filmik z jeszcze szybszym sposobem. a ja wczoraj spedzilem godzine na drugim moscie z time trialem. dochodze do polowy i dalej wymiekam, ale to dlatego, ze ucze sie chodzic po linie, mam ambitny plan przejsc mozliwie duzo po linach, unikajac skakania po zolwiach, nawet tych odwroconych i pod koniec etapu, bo skakanie po nich strasznie zwalnia i nabija niepotrzebnie sekundy czuje sie coraz pewniej z tym i wlasnie dochodze mniej wiecej do polowy glownie na samej linie Jak się nauczysz chodzić po linie, to równie dobrze będziesz mógł na legalu przejść ten level. To bardzo trudna sztuka ale uczy wyczuwania skoków w grze. W zasadzie to bezpieczniej jest przejść go po moście niż po linie. Na YT widziałem filmik, gdzie gość przeskakuje zwyczajnie niektóre większe dziury i zdobywa platynę bez pomocy lin. Edytowane 4 lipca 2017 przez Masamune Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 hmmm, no to moze sprobuje przejsc tego time triala na legalu w takim razie... Cytuj
Masamune 157 Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 (edytowane) hmmm, no to moze sprobuje przejsc tego time triala na legalu w takim razie... Ale może być trudno, bo gość skacze dopiero jak postać prawie spada, więc pewnie spędził grube godziny na nauce wskakiwania na liny :D Edytowane 4 lipca 2017 przez Masamune Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 spoko, wyglada i tak duzo prosciej niz to co ja kombinowalem :d spoko, poprobuje dzis "na legalu" a przynajmniej wiecej zolwi/desek, mniej lin ;) Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 Cold Hard Crash i gem za wszystkie skrzynki trochę spowodował wycieki potu. Je.bać lód pod nogami. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 cała jedynka obraca się w tych dżunglowo/świątyniowych klimatach? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 cała jedynka obraca się w tych dżunglowo/świątyniowych klimatach? jeszcze pare labow jest, z rurami i robotami, plus fajny zameczek (jeden z lepszych leveli w grze, szkoda, ze tylko jeden taki) . jedyneczka jest mocno uboga w roznorodnosc niestety Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 Jeszcze są industrialne. W zasadzie to tylko trójka stawia na większą różnorodność, dwójka raczej też nie powala mnogością otoczenia. Cytuj
Paolo de Vesir 9 086 Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 (edytowane) No i grobowce Chyba moje ulubione: Reasumując: - dżungla - grobowce - świątynie - industrial - mosty w chmurach - zamek - levele jeżdżone - levele uciekane Jak na grę z 26 poziomami jest nieźle. Edytowane 4 lipca 2017 przez Paolo de Vesir Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 Ciekaw jestem ile się im tego sprzedało. Znajomy pukał się w czoło, że preorder zamawiam, bo preorderzy to frajerzy i przecież dla mnie nie zabraknie. Dobrze widzieć, że forumek napyerdala. Wyjście tej gry na inne platformy i dobra sprzedaż to klucz do wskrzeszenia SPYRO. 3 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 od chu,ja, serio. wszędzie wyprzedane, w empiku złapałem ostatni egzemplarz, w lokalnym sklepie wszystko wyprzedane Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi