Skocz do zawartości

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Ma_niek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyjście tej gry na inne platformy i dobra sprzedaż to klucz do wskrzeszenia SPYRO.

ale bym napierdalal :banderas: trylogia Spyro to jednak wiecej roboty, bardziej rozbudowane plansze.

Spyro też chyba łatwiej wskrzesic, bo jednak nadal istnieje w tym całym skylanders.

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

no no, dobicie do ceny Metroid Prime Trilogy po tygodniu, elegancko

Edytowane przez ragus
Opublikowano (edytowane)

przepraszam czeski blad - 298zl i juz 12 kupcow xdddddddddddd

http://allegro.pl/crash-bandicoot-n-sane-trilogy-ps4-nowa-sklep-i6799691711.html

Raczej sprzedawca zwiększył cenę, bo czeka na dostawę, ale nie chce tracić pozycjonowania (standard na allegro, nikt za taką cenę nie kupił).

Tutaj też pozycjonowanko:

http://allegro.pl/crash-bandicoot-n-sane-trilogy-ps4-nowosc-gratis-i6847082079.html

Jak zjadą im kopie, to cena wróci do normy.

Edytowane przez ping
  • Plusik 2
Opublikowano

przepraszam czeski blad - 298zl i juz 12 kupcow xdddddddddddd

http://allegro.pl/crash-bandicoot-n-sane-trilogy-ps4-nowa-sklep-i6799691711.html

sprawdziłem sklep - nie mają na stanie. podbijanie ceny to normalna sprawa na allegro, jak sklep nie chce ponownie wystawic jakeigos przedmiotu i jednoczesnie nie spasc na listach allegro. Podbija sie cene do glupiego poziomu zeby nikt nie kupil, a jak juz towar bedzie z powrotem, to sie przywraca oryg cene. tym sposobem wszyscy happy, a te 12 poprzednich zakupow to jak jeszcze bylo w normalnej robsonowej cenie czyli 158 

• Plusik 1
Gość Rozi
Opublikowano

Sposób na 99 żyć w dwójce - w levelu Bee-Havin' stajemy na lewo od gniazda pszczół, kiedy tylko zobaczymy wylatującą drugą pszczołę, robimy wślizg w stronę gniazda i walimy po nim obrotem. W 5 minut 99 żyć w kieszeni :lapka:

Gość ragus
Opublikowano

a po co te życia farmić? życia są częścią wyzwania i wymagają od gracza ciągłej uwagi podczas grania, ja tam lubię.

Opublikowano

Wracając do cen, to żal mi teraz tych co żydzili 139zł na nówkę, żeby sobie używkę kupić tydzień po premierze 20zł taniej :D Zaraz wyjdzie na to, że używki będą droższe niż Crash w folii na premierę ;)

• Plusik 1
Gość _Be_
Opublikowano

ale za 199zl to juz normalnie gola frajerow, taniej sie nie kupi obecnie praktycznie na allegro

o a ja głupi za 120 na forumke puscilem xd

Opublikowano

sprzedalbym swoja kopie za tyle samo na forumku ale widzac co sie dzieje wystawilem na allegro drozej niz kupilem nowke i aukcja mi zeszla po 18min xdddd