Rayos 3 170 Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 Ficek ma ból dupy o analoga Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 157 Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 Szacun bo trudnosc wynika z czegos co nie dziala tak jak powinno...jakby np skret w prawo w ogole nie dzialal to by byl jeszcze wiekszy szacun? Wszak gra bylaby wtedy jeszcze trudniejsza Możesz przecież grać na krzyżaku. Deadzone na analogu to pikuś, który załatwią w jedną aktualizację. Wszystko działa jak należy, pograłeś chwilę i pozbyłeś się gry, zamiast zwyczajnie nauczyć się grać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 Nie pozbylem sie, mam cala trylogie i ctr cyfrowo na psn i w kazdej chwili moge znowu ja skonczyc np na vicie grajac na analogu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 Hahahhaha, Ficuś inwalida, nie umie grać xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 Analogi sa wazne Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 Panowie, to gra 2.5D xdd Kontrola postaci nie wymaga takiej precyzji (CB1). Cytuj Odnośnik do komentarza
bid0n 3 Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 Chyba się juz nie doczekamy tego motywu z Crashem?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 157 Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 Dlaczego Trylogia jest trudniejsza od oryginałów?http://www.eurogamer.net/articles/2017-07-04-fans-may-know-why-jumping-is-harder-in-the-crash-bandicoot-n-sane-trilogyNo to wyjaśnione Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 Ujezdzanie dzikiej swini jeszcze nigdy nie bylo tak przyjemne i precyzyjne Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 Chyba się juz nie doczekamy tego motywu z Crashem?? Przecież jest juz na PSS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bid0n 3 Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 Chyba się juz nie doczekamy tego motywu z Crashem?? Przecież jest juz na PSS. Rzeczywiście, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 370 Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 Ogrywałem od piątku, ale ostatecznie sterowanie (brak precyzji i zamuła) mnie pokonało. Poddałem się i puściłem gierkę w świat. Niech fruuunie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 Serio? Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 Rozi grasz na analogach, czy krzyżaku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 Jeśli momenty są bardziej wymagające, jak skakanie po platformach w 2,5D, albo po skrzynkach nad przepaścią itp., to na krzyżaku. A tak to analogiem. Ale łatwa ta trójeczka, już będę trzeciego bossa bił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 370 Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 Czekałem na ten tytuł jak cholera. Poszedł preorder. W dzień premiery wracałem z pracy zdrowo nagrzany. Ale serio, im więcej grałem tym mocniej mnie ta gra irytowała. Przesiadłem się na nią świeżuteńko po Rayman Legends w którym sterowanie to żyleta. Bohater reaguje błyskawicznie, wszystko jest dynamiczne i ogólnie trzyma fason. Idealnie czuć to jesli porównamy poziomy podwodne. Niby i tu i tu po prostu pływamy, ale odczucia są zupełnie inne. A przez to także jakość zabawy której dostarcza gra. Sentyment mam, żal dupy także, bo naprawdę rozczarował mnie ten Crash. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 Nie pozbylem sie, mam cala trylogie i ctr cyfrowo na psn i w kazdej chwili moge znowu ja skonczyc np na vicie grajac na analogu Ale ty synek marudzisz. Gierka za trudna bo na krzyżaku trzeba grać. Hardkor jak w oryginale, tam się dało - tutaj też. To się nazywa poziom trudności. Naucz się i w końcu się uda albo pisz petycję o patcha jak mała dziewczynka. Co ci dzisiejsi "gracze" odstawiają za żenadę to ja nie wiem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 (edytowane) Ale ogólnie skopali to sterowanie nawet w odnowionej trójce. Na emulatorze poziom idzie bez żadnej skuchy, a tu non stop - skok za słaby, albo za daleko. Edytowane 5 lipca 2017 przez grzybiarz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Arm9_Team 22 Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 (edytowane) Popieram Amera. Ta gierka to bubel przez sterowanie/fizykę. Trzeba mieć pewne standardy. Grać z takim sterowaniem w imię czego? Lepszej graficzki? I piszę to jako osoba która kończy Crasha 1 na PSX-ie w 100% z palcem. Szrot i tyle. Kojarzy mi się ta nowa trylogia ze zwaloną Antalogią Metal Slug na PS2. Niby można grać i nawet kończyć wszystko, ale na pewno nie "profesjonalnie" i ze "zrozumiałym wyczuciem", charakteryzującym najlepsze "skillowe" pozycje. Edytowane 4 lipca 2017 przez Arm9_Team 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 (edytowane) Pocisnąłeś, zaraz pewnie Cię zjadą że "grać nie umi". A sterowanie to przecież najważniejszy aspekt gry, jak jest skopany to po pewnym czasie odechciewa się grać i cały hype przechodzi w oka mngnieniu Edytowane 4 lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 Czuję pustkę. 0.05 sekundy do platyny brakło. Czuję że zaraz wybuchne i komuś coś zrobię. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
planeswalker 47 Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 Gdybyś nie z(pipi)ał w 55 sekundzie to byś zdobył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreyes 103 Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 (edytowane) Platynka w jedynce wpadła Czas na część drugą.. Edytowane 4 lipca 2017 przez Dreyes 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 W planszy Boulder Dash myślałem że dół na krzyżaku wcisnę w ziemie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 Gdybyś nie z(pipi)ał w 55 sekundzie to byś zdobył. Z(pipi)alem bardziej na sam koniec bo nie skończyłem od razu na platformę trudno, grunt że zrobione, teraz to z górki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi