Skocz do zawartości

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Ma_niek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Co oni zrobili ze skokami.... Nie przesadzaj, od tygodnia mam platyne z jedyneczki na koncie. Nie powiem, że było łatwo, bo niektóre triale dały mocno popalić, ale gadanie o złym sterowaniu i zwalonych skokach są mocno naciągane. Po prostu takie gry kiedyś się robiło. Oryginały z PSX też wymasterowalem. Trzeba dawkowac zabawe, a jak nie wychodzi, dać sobie na wstrzymanie i wrócić do gry później. Jako wielki fan platformowek i miłośnik Crasha jestem oczarowany remasterem i słowa złego nie powiem pod jego adresem. Takich tytułów brakuje i każdy kolejny przyjmę z wielkim uśmiechem na ryju.

Edytowane przez rodi84
Opublikowano

Też mam platyne w Crashu i też uważam, że skoki spieprzyli. Owszem da się przyzwyczaić, ale na ps1 było bardziej precyzyjnie, przynajmniej dla mnie.

• Plusik 1
Opublikowano

Ja pograłem 3 dni i puściłem grę dalej, choć na jej premierę czekałem z wywieszonym jęzorem od miesięcy. Więc naprawdę urocze jest czytanie postów na zasadzie "sterowanie działa super, grać nie potraficie i tyle".

• Plusik 1
Opublikowano

Oczywiście, że nie są. Są inne po prostu. Tylko ultrasy oryginałów narzekają, że to nie jest to samo co 20 lat temu, ja tam ściągnalem okulary nostalgii i podszedłem jak do nowej gry i bawię się świetnie. Nie mogłem ostatnio grać ale dwójka powoli jest platynowana, a ostatnio stormy ascent był robiony, przeszedłem bez większych problemów pomijając wysoki poziom trudności, to nie czułem żebym ginal przez skopane skoki

Opublikowano

Stormy Ascent(level z dlc) zaliczone na złoto - 3:37  :fsg:  Platynowy relic da radę na spokojnie zrobić. Noo to teraz jak widzę 100% pucharków w CB 1 to można na spokojnie się zabierać za dwójeczkę :banderas:

A tak btw to ktoś w ogóle przeszedł storym ascent?

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...