raven_raven 12 013 Opublikowano 23 września 2017 Opublikowano 23 września 2017 Jest już udowodnione, że remake jest trudniejszy od oryginału. Skoki są krótsze i niższe. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 23 września 2017 Opublikowano 23 września 2017 Powinni wydać jakiegoś patcha:/ Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 23 września 2017 Opublikowano 23 września 2017 Żadnego patcha. Cisnąć Panowie. 1 Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 23 września 2017 Opublikowano 23 września 2017 Dla mnie niektóre skoki były niewykonalne. Np. ostatni skok w bonusowym levelu w Slippery Climb. Dwie godziny powtarzałem ten bonus i ni chu.ja nie mogłem doskoczyć. Po prostu się nie dało, próbowałem każdą możliwą metodą. Na filmikach ludzie doskakują jakby nigdy nic. Chodzi mi o ten moment: https://youtu.be/dchjegWAALg?t=4m29s I jeszcze jak się na tym filmiku wybija ze środka skrzyni a ja wybijając się nawet z samego końca i tak nie dałem rady. Próbowałem nawet zeskakiwania tam z góry i dupa, olałem to koniec końców. A trzymałeś X czy puściłeś? Trzeba cały czas trzymać to Crash dalej wyskoczy. Trzymałem. Żadnym sposobem nie mogłem doskoczyć. Nawet rozbijając skrzynkę wyżej. Próbowałem się wybijać z samego końca i nic. Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 24 września 2017 Opublikowano 24 września 2017 Panowie, czy w takich przypadkach jak powyższy może miec znaczenie input lag telewizora? Byc moze to jest problem. Podaj model i serie tv, albo sam znajdź tutaj: http://www.hdtvtest.co.uk/news/input-lag Powyżej 20ms moze byc problem. Ja osobiście nie miałem z tym problemu. Zaliczyłem cały lvl na 100%, została czasówka na kiedys tam. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 24 września 2017 Opublikowano 24 września 2017 Panowie, czy w takich przypadkach jak powyższy może miec znaczenie input lag telewizora? Byc moze to jest problem. Podaj model i serie tv, albo sam znajdź tutaj: http://www.hdtvtest.co.uk/news/input-lag Powyżej 20ms moze byc problem. Ja osobiście nie miałem z tym problemu. Zaliczyłem cały lvl na 100%, została czasówka na kiedys tam. Gram na tym TV: https://www.amazon.de/LG-43LH570V-Fernseher-DVB-T2-Triple/dp/B01C8TFMWQ Na tej ani na innej porównywarce nie ma podanego IL ale pewnie od 20ms jest wyższy. Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Zrobił ktoś czasówkę w Stormy Ascent? Wczoraj robiłem dwa podejścia, kilka godzin psu w budę ^_^ ale jest coraz lepiej. Polegam jak zwykle pod koniec, na dwóch podestach wysuwanych jednocześnie, raz udało się to padłem na tych ptakach. Najbardziej wkurzające jest to, że cały poziom od nowa, a trwa ok 3 minut. Ale będzie satysfakcja z przejścia tego Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 (edytowane) Zrobił ktoś czasówkę w Stormy Ascent? Wczoraj robiłem dwa podejścia, kilka godzin psu w budę ^_^ ale jest coraz lepiej. Polegam jak zwykle pod koniec, na dwóch podestach wysuwanych jednocześnie, raz udało się to padłem na tych ptakach. Najbardziej wkurzające jest to, że cały poziom od nowa, a trwa ok 3 minut. Ale będzie satysfakcja z przejścia tego Stormy Ascent(level z dlc) zaliczone na złoto - 3:37 Platynowy relic da radę na spokojnie zrobić. Masz mnie w znajomych na psn. Powinno Ci się wyświetlać :p Edytowane 28 września 2017 przez sprite Cytuj
agst 131 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Zrobił ktoś czasówkę w Stormy Ascent? Wczoraj robiłem dwa podejścia, kilka godzin psu w budę ^_^ ale jest coraz lepiej. Polegam jak zwykle pod koniec, na dwóch podestach wysuwanych jednocześnie, raz udało się to padłem na tych ptakach. Najbardziej wkurzające jest to, że cały poziom od nowa, a trwa ok 3 minut. Ale będzie satysfakcja z przejścia tego To jest chyba najgorszy skok do wykonania w całej trylogii, przynajmniej dla mnie. Ja to przeskoczyłem tak, że w momencie jak wylądowałem na pierwszym podeście, robiłem jeszcze mały krok do przodu i skok, i jakoś się udało. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Najgorszy skok to te ptaki na końcu. Ani razu nie skusiłem na tych podestach. Wystarczyło wyskoczyć z pierwszego podestu w ostatniej chwili jak się chowa i na spokojnie lądowałeś na drugim. Cytuj
agst 131 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Dla mnie ptaki były bardziej do ogarnięcia, a te podesty to już mnie do szału doprowadzały. :D Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 A zaliczyłeś czasówkę agst? Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Taaak, udało się, czas 3:28, nie będę ściemniał, najbardziej smutny poziom w historii serii. Tym samym trylogia splatynowana + DLC z jedynki. Otwieram piwo idę to opić :D Cytuj
zagroo 4 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 Szybkie pytanko: jeśli zgine na początku planszy przed checkpointem muszę wychodzić do menu i jeszcze raz włączyc w planszach w których nie można zginąć aby zdobyć gem? Cytuj
agst 131 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 (edytowane) Szybkie pytanko: jeśli zgine na początku planszy przed checkpointem muszę wychodzić do menu i jeszcze raz włączyc w planszach w których nie można zginąć aby zdobyć gem? Niestety tak. Restartować można tylko w time trailach. Skopali to trochę, zwłaszcza, że loadingi nie są zbyt szybkie. Edytowane 1 października 2017 przez agst Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 Nie blefuj agst :D Jeżeli zginąłeś przed checkpointem możesz na spokojnie restartować. Cytuj
agst 131 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 Nie blefuj agst :D Jeżeli zginąłeś przed checkpointem możesz na spokojnie restartować. A no tak, źle przeczytałem. ;) Cytuj
xbor 54 Opublikowano 14 października 2017 Opublikowano 14 października 2017 No i wpadła druga platyna w życiu, w Crashu. Myślałem że najtrudniejsze będzie high roads, ale jednak chyba najdłużej, bo z 3h będzie, męczyłem native fortres. Długo męczyłem też vista coś tam no i właśnie oba poziomy z mostami. No lekko nie było ale zabawa przednia. Teraz czas na drugą część, podobno łatwiejsza. Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 15 października 2017 Opublikowano 15 października 2017 2 tez ma swoje trudne levele, jak native fortres. Na ten przyklad przytocze Cold Hard Crash. Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 15 października 2017 Opublikowano 15 października 2017 Dójka trochę łatwiejsza ale po zaliczeniu 1 i 2 nie poczujesz , kiedy przejdziesz 3 tam najtrudniejsze sa chyba czasówki. Cytuj
ubol 59 Opublikowano 15 października 2017 Opublikowano 15 października 2017 Kurde po zaliczeniu dwóch części z ostatnią częścią mam bardzo nie po drodze. Nie wiem czy czasówki są dla mnie za trudne (czy jestem zmęczony grą), ale nie idzie mi. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 15 października 2017 Opublikowano 15 października 2017 Przecież czasówki w trójce są najłatwiejsze. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 Nie wiem czy nie lepiej sobie robić krótkie przerwy w tak skillowej gierce. Staram się grać co drugi dzień regularnie i lepiej mi wtedy idzie. Między jedną a drugą częścią przerwa nieco dłuższa np. 2 tyg :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi