milan 7 022 Opublikowano 15 lutego 2018 Opublikowano 15 lutego 2018 11 godzin temu, Mani napisał: Wolałbym Gexa bądź Croca. Rascal miał grafe i nic poza nią. Jak można było poważnie to odebrać ?;] Przecież to był kasztan nad kasztany w grafie z n64. Croc chyba tez nie byl wybitny. Gex, pandemonium, wild9 lepsze. Spyro zawsze byl dla mnie zbyt infantylny, w tego uszata juz lepiej mi sie gralo. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 15 lutego 2018 Opublikowano 15 lutego 2018 Po linach go przejdz powoli, skakania po tych deskach trzeba sie nauczyć na pamięć, a i tak jest masakra. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 15 lutego 2018 Opublikowano 15 lutego 2018 po prostu przejdz tak skacz po linach gdzie możesz i naucz się skoków. nie musisz czasówki oczywiście robić, ale chodzenie po linie dużo pomaga. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 15 lutego 2018 Opublikowano 15 lutego 2018 ^ ^ aha powodzenia xD on prędzej konsole wyrzuci przez okno niż przejdzie w ten sposób Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 15 lutego 2018 Opublikowano 15 lutego 2018 najwiekszym problemem w tym lvl jest, z powodu perspektywy, kiepskie wyczucie dystansu i mozna latwo sie zabic skaczac za daleko (i spasc w dziure miedzy deskami) albo za blisko i wpasc prosto w zolwia. poprobuj jeszcze sam troche i bedzie dobrze Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 15 lutego 2018 Opublikowano 15 lutego 2018 (edytowane) No właśnie, to wyczucie pada: albo skaczę za daleko, albo za blisko. Albo przed linę, albo siup za most. W sumie zostawiłem tak Crasha i gram w inne gry, ale czasem odpalę, zginę 4 razy i wyłączam konsolę. A najlepiej natłuc 99 żyć i wziąć się za to porządnie, tylko mi brakuje nerwów. Edytowane 15 lutego 2018 przez grzybiarz Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 15 lutego 2018 Opublikowano 15 lutego 2018 4 godziny temu, grzybiarz napisał: W sumie zostawiłem tak Crasha i gram w inne gry, ale czasem odpalę, zginę 4 razy i wyłączam konsolę. Ale to jest bez sensu. Albo ciśniesz na maxa, albo w ogóle nie grasz. A 99 żyć przyjdzie samo jak będziesz po prostu grał. 1 Cytuj
Mani 685 Opublikowano 15 lutego 2018 Opublikowano 15 lutego 2018 (edytowane) 14 godzin temu, milan napisał: Jak można było poważnie to odebrać ?;] Przecież to był kasztan nad kasztany w grafie z n64. Croc chyba tez nie byl wybitny. Gex, pandemonium, wild9 lepsze. Spyro zawsze byl dla mnie zbyt infantylny, w tego uszata juz lepiej mi sie gralo. Mnie Spyro nudził okropnie, zresztą mario64 również. Dopiero po latach odkurzyłem n64 i na luzaku sobie grałem w hydraulika. Najlepszy w odbiorze był dla mnie nights na saturna. Później Crash2. Milan a kto Cie tam wie. Kasztan czy nie kasztan dało się pograć. Oooo i jeszcze było to ... Co do żyć w Crashu1 to pewnie i tak każdy już widział: Edytowane 15 lutego 2018 przez Mani Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 15 lutego 2018 Opublikowano 15 lutego 2018 U mnie Spyro to chyba była pierwsza gierka, w której wbiłem calaka (100%). 2 Cytuj
Wredny 9 547 Opublikowano 16 lutego 2018 Opublikowano 16 lutego 2018 W dniu 14.02.2018 o 16:52, grzybiarz napisał: A weź mi ktoś przejdź drugi most w jedynce. Da radę sejwa wysłać, czy są jakoś zabezpieczone W dniu 14.02.2018 o 16:53, Rayos napisał: share play chyba mozna? chcoiaz z lagiem to bedzie jeszcze trudniej hehe W dniu 14.02.2018 o 17:06, MEVEK napisał: Dajesz login z hasłem i zrobione. Inna opcja to przez e-mail z tym, ze bez dezaktywacji swojego konta. A jaka zayebista satysfakcja będzie! Nie od dziś wiadomo, że najlepiej smakuje sukces wbity cudzymi łapkami - to podobno nawet lepsze od przejścia całej gry na YouTube W dniu 15.02.2018 o 15:31, _daras_ napisał: Ale to jest bez sensu. Albo ciśniesz na maxa, albo w ogóle nie grasz. Uff... Nie jestem jedynym, który zauważył absurd sytuacji... Zamiast dawać mu takie rady to trzeba było wjeżdżać na ambicję, albo wyśmiać - sam nie zrobi, to nie zdobył i tyle - takie rzeczy robi się podobno dla własnej satysfakcji. Więc jaką będzie miał z tak wbitych osiągnięć czy pokonanych trudności? Nie dajesz rady - odpuść, albo zaciśnij zęby i próbuj do skutku. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 16 lutego 2018 Opublikowano 16 lutego 2018 No ale ten motyw mnie blokuje, gram od 1 do 3 Kiedyś się za to wezmę, tylko nie wiem kiedy, na razie odświeżyłem Horizona. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 16 lutego 2018 Opublikowano 16 lutego 2018 Daj adres grzybi. Podjade do Cb i wbije Ci platynowi relic. Cytuj
Wredny 9 547 Opublikowano 16 lutego 2018 Opublikowano 16 lutego 2018 2 godziny temu, grzybiarz napisał: No ale ten motyw mnie blokuje, gram od 1 do 3 Kiedyś się za to wezmę, tylko nie wiem kiedy, na razie odświeżyłem Horizona. Przejdź grę na YouTube w takim razie Cytuj
Wredny 9 547 Opublikowano 17 lutego 2018 Opublikowano 17 lutego 2018 32 minuty temu, grzybiarz napisał: Ale jesteś wredny Tylko gdy ktoś zasłuży. Są tu bardziej chamskie jednostki, więc nie narzekaj Ja wymiękłem na pierwszej jeździe świniaku i do tej pory do gierki nie wróciłem, ale mam to gdzieś, bo jeśli ja tego nie przejdę, to się nie liczy i jest równoznaczne z oglądaniem czyjegoś przejścia. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 17 lutego 2018 Opublikowano 17 lutego 2018 @grzybiarz nie łam sie. Napierdacz kupę żyć i zacznij skakać po linach, a na pewno przejdziesz tą masakrę. Sam w pewnej chwili myślałem, że je-b-ne padem o ścianę, ale zacisnąłem zęby i jakoś się udało, także i tobie się uda, tylko trochę zaparcia jednak trzeba, a i gumowy pad by się przydał A samo przejście tego kur-st-wa - przy pomocy własnej osoby, daje jednak niezapomnianą frajdę. Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 17 lutego 2018 Opublikowano 17 lutego 2018 Grzybiarz: Jeśli zginiesz wiele razy, to następna skrzynka będzie checkpointem, sam straciłem na drugim moście z 40 żyć, relic sobie odpuściłem :) Część poziomów jest sporo trudniejsza niż w oryginale, głównie przez mniejszy margines błędu przy skokach (W oryginale pół stopy mogło nie dotykać podłoża i nie spadałeś w przepaść, tutaj spadasz) Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 17 lutego 2018 Opublikowano 17 lutego 2018 (edytowane) No i przeszedłem:) w sumie dzięki glitchowi, mam to nagrane nawet na yt - potem wrzucę. bedzie jeszcze coś równie trudnego? 20:46 nie oglądajcie całego, tylko ten moment, kiedy niby spadam na dół, a jednak gram dalej. Edytowane 17 lutego 2018 przez grzybiarz 2 Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 17 lutego 2018 Opublikowano 17 lutego 2018 Dziwne - jakbyś sie odbijał od dolnej części żółwia. Oszukałeś przeznaczenie P.S Pamiętaj, ze wciąż możesz walczyć o platyne. Musiałbyś tylko skończyć level z dlc Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 lutego 2018 Opublikowano 18 lutego 2018 W dniu 17.02.2018 o 00:37, Wredny napisał: Przejdź grę na YouTube w takim razie A ja to polecam grzybiarzowi pograć w jakieś dobre platformówki, a nie męczyć się z jakimś crashem, który jest popularny z powodu nostalgii. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 18 lutego 2018 Opublikowano 18 lutego 2018 Na ps4 za dużo platformówek nie wyszło. Na szybko nawet trzech tytułów nie wymienię. Ps. Ach, no Knack jeszcze Cytuj
Wredny 9 547 Opublikowano 18 lutego 2018 Opublikowano 18 lutego 2018 14 minut temu, suteq napisał: A ja to polecam grzybiarzowi pograć w jakieś dobre platformówki, a nie męczyć się z jakimś crashem, który jest popularny z powodu nostalgii. Marne prowo, bo na obecnej generacji raczej nic lepszego w gatunku nie wyszło, a przynajmniej nie na PS4. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 lutego 2018 Opublikowano 18 lutego 2018 (edytowane) Jakoś mnie nie dziwią takie słowa od osoby, która jak widać na oczy nie widziała dobrej platformówki. No ale jak się gra tylko na PS to jak ma się widzieć? Serio, crash nie wyróżnia się niczym w segmencie platformówek. Może kiedyś robił wrażenie, ale teraz to jedyne co we mnie wzbudził to politowanie. Taki Rayman 2 jest znacznie lepszy od tego. Edytowane 18 lutego 2018 przez suteq Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 18 lutego 2018 Opublikowano 18 lutego 2018 Nie no sutek bez przesady. Crash nadal potrafi się obronić gameplayem, szczególnie pierwsza cześć ma dużo skibowego skakania po platformach:) Jak freak platformówek ogrywający wsio na każdej platformie to w życiu bym nie powiedział, że rudy to słaba platformówka. Grzybiarz jeżeli grałeś kiedyś w stare platformówki 3D od Rare (np Banjoo) to polecam Yooka-Laylee. Mimo kilku wad naprawdę wciągający, różnorodny i miejscami mocno skillowy platformer. Oooo nowa strona czyli... 1 1 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 18 lutego 2018 Opublikowano 18 lutego 2018 Mam tylko PS4 i miniNESa/SNESa, więc w Yokę nie zagram. Swego czasu czaiłem się na tego węża Snake Pass. A tak czytam na gry-online, to po planszy z mostem (w Crashu), jest podobno najtrudniejszy level z całej gry:) Dzisiaj może przejdę, bo chciałbym już zacząć dwójkę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi