Opublikowano 9 września 20168 l Ja też zamiast eski brałbym z elite padem bansai chyba że masz już tv 4k hdr. Tak to ska ci się nie opłaca
Opublikowano 9 września 20168 l Co prawda temat Ski, ale sam też myślę o zwykłym XO..na ole ole widzę z Quantum Brakiem za 969 zł. Pytałem na chacie i twierdzą, że to nówka, a nie odnawiana. Ma ktoś doświadczenie z tym sklepem ? Chyba najlepsza cena na necie za nową konsolę, a w sumie kupuje tylko dla Forzy Horizon 2 i 3, więc chcę wciągnąć jak najtaniej.
Opublikowano 9 września 20168 l Nie chce fata, chce Ske bo przynajmniej nie bede sie bal ze jak spadnie na psa to go rozgniecie jak karalucha. A tak serio to fata naprawde nie chce, Slim jest piekny i pad jest ponoc troche ulepszony(?), powinno mi wystarczyc do szczescia.
Opublikowano 9 września 20168 l Pad od eSki ma Bluetooth o to chyba wszystko z ulepszeń. Chyba że się mylę (?)
Opublikowano 9 września 20168 l Faktycznie chyba lepszej ofery nie ma Microsoft Xbox One S 500GB + Fifa 17 + Forza Horizon 3 + Live 6m + Ea Access 1m za.... 1399zł!
Opublikowano 9 września 20168 l Faktycznie chyba lepszej ofery nie ma Microsoft Xbox One S 500GB + Fifa 17 + Forza Horizon 3 + Live 6m + Ea Access 1m za.... 1399zł! Brałbym! Gdybym się zdecydował na zakup. Kiedy premiera tego zestawu?
Opublikowano 9 września 20168 l Faktycznie chyba lepszej ofery nie ma Microsoft Xbox One S 500GB + Fifa 17 + Forza Horizon 3 + Live 6m + Ea Access 1m za.... 1399zł! Brałbym! Gdybym się zdecydował na zakup. Kiedy premiera tego zestawu? Według ich strony 22.09.2016
Opublikowano 9 września 20168 l Ta to gierki chyba dosla pozniej bo premiery fh 3 i fify tydzien pozniej Edytowane 9 września 20168 l przez _Be_
Opublikowano 9 września 20168 l Gry są pewnie w formie kodu więc i tak nie zagrasz wcześniej niż w dniu premiery.
Opublikowano 9 września 20168 l ja wzialem wersje 1TB z forzą, fifą, doomem za 1769 i mam wysyłkę 29tego
Opublikowano 9 września 20168 l Gry są pewnie w formie kodu więc i tak nie zagrasz wcześniej niż w dniu premiery. Zależy w muve sa wersje pudelkowe
Opublikowano 9 września 20168 l Gry są pewnie w formie kodu więc i tak nie zagrasz wcześniej niż w dniu premiery. Zależy w muve sa wersje pudelkowe nie wszystkie, FIFA pisze że jest cyfrowa, BF1 to samo. Forza jest pudełkowa. W KARENie nie wiem, trzeba by zapytac
Opublikowano 9 września 20168 l No też widziałem kilka takich ofert i wysyłka niestety tylko w dzień premiery gierek.
Opublikowano 9 września 20168 l Gry są pewnie w formie kodu więc i tak nie zagrasz wcześniej niż w dniu premiery.Zależy w muve sa wersje pudelkowe nie wszystkie, FIFA pisze że jest cyfrowa, BF1 to samo. Forza jest pudełkowa. W KARENie nie wiem, trzeba by zapytac Dziwne wcześniej pisali ze Fifa pudełko z tego co pamiętam, zreszta sam miałem xo z fifa w pudle ale tak czy siak taki zestaw to jak za darmo
Opublikowano 9 września 20168 l Faktycznie chyba lepszej ofery nie ma Microsoft Xbox One S 500GB + Fifa 17 + Forza Horizon 3 + Live 6m + Ea Access 1m za.... 1399zł! Na karen na pewno? Bo widze taki zestaw ale za 1499 zl. Jak mozecie to dajcie linka Okej, z jakiegos powodu maja 2 zestawy, jeden w cenie 1399, a drugi identyczny w cenie 1499, mozliwe ze giereczka w tym tanszym jakas nie jest w pudelku.
Opublikowano 9 września 20168 l Karen ma teras lepszą ofertę od muve. Faktycznie chyba lepszej ofery nie ma Microsoft Xbox One S 500GB + Fifa 17 + Forza Horizon 3 + Live 6m + Ea Access 1m za.... 1399zł! Dzięki za info, plusy poszły, zestaw zamówiony
Opublikowano 9 września 20168 l Sam sie zastanawiam czy nie zrezygnowac z zestawu z muve (tam tylko mam dodatkowego Dooma) i zamowic ten zestaw z Karen. Zamawial juz Ktos z tego sklepu jakis sprzet? Wszystko ok?
Opublikowano 10 września 20168 l Ja zamawiałem kilka razy z odbiorem i płatnością w Komputroniku. Wszystko ok. Polecam.
Opublikowano 10 września 20168 l Szkoda, ze 500GB. W muve jednak mieli 1TB. No i pytanie czy gry cyfrowe czy pudelkowe. Niemniej oferta bardzo zacna.
Opublikowano 10 września 20168 l Mysle, ze zestawy dostaja te same od MS co muve, wiec wychodziloby na to, ze FH3 bedzie pudelkowa a fifa cyfra, tak jak na muve.pl