oddball66 18 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Ktoś wie gdzie można kupić eSkę "od ręki" - bo szukam i nigdzie nie ma. Same bundle z wysyłką od 22 września i później Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Nie widzę na muve bundle z Horizonem i DOOMem, już zdjęli? Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Najpierw była 3 gra do wyboru (w tym Dark Souls 3 bodajze, Battleborn, Doom i jeszcze jakieś), wybrałem Doom. Potem już nie było do wyboru, tylko wciskali jako trzecią chyba Battleborn, no a teraz wrzucili Evolve / Ale spoko, jak wezmę to chętnie nówkę Dooma w pudle opchnę za 100 Cytuj
Folion 46 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 A widzieliście ofertę sklepu Komputronik w serwisie Allegro? Na chwilę obecną chyba najlepsza z możliwych opcji. Sam też się zastanawiam skąd mam ją brać. Cena 1379 złotych wydaje się najlepszą a i sklep nie taki kogucik. Poniżej wklejam link: http://allegro.pl/ms-xbox-one-s-xone-x1-500gb-fifa-17-xbl-6m-ea-i6463149773.html Co w tym jest najlepszego, skoro jest tylko Fifa a na np. karen za 20zł więcej masz to samo + Forze Horizon 3... Ciekawe gdzie jest ta oferta. Ja zauważyłem na Karen za 80 złotych więcej to samo + Dying Light podstawowe. Chyba, że już za późno i Forza 3 zniknęła. Z innej beczki - Komputronik zamierza wysyłać zestawy 28.09 z uwagi na premierę dołączanej do zestawu Fify 17 w dniu 29.09 - tylko jakie to ma znaczenie? Przecież grę pobierasz i wisi na dysku, nie możesz jej uruchomić. Co to ma do wysyłki konsoli po jej premierze 22.09? Chyba, że rozmawiałem z jakąś niedoinformowaną konsultantką na infolinii sklepu Komputronik - inna sprawa, że była dość opryskliwa. Sam już nie wiem skąd brać, ratujcie! Komputronik (Allegro) ma chyba najtaniej bo 1379 złotych z Fifą 17, GOLD'em na 6 miesięcy i EA ACCESS na 1 miesiąc. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Jest cały czas: http://www.karen.pl/product/336499/Elektronika/Dla_graczy/Microsoft_Xbox_One_S_500GB_Fifa_17_Forza_Horizon_3_Live_6m_Ea_Access_1m.html 1 Cytuj
Folion 46 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Jest cały czas: http://www.karen.pl/product/336499/Elektronika/Dla_graczy/Microsoft_Xbox_One_S_500GB_Fifa_17_Forza_Horizon_3_Live_6m_Ea_Access_1m.html Dzięki stary, już zamówiłem! Dorzuciłem do zestawu jeszcze Quantum Break w promocyjnej cenie i mi wyszło 1438 złotych za cały zestaw z odbiorem osobistym w Gliwicach - jestem zachwycony, co za cena! Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Nie ma sprawy. Martwią mnie tylko cały czas komentarze w internecie na temat karen, głównie negatywy są za towar, który mają na zamówienia (jak ta konsola xone s) a nie na ten, który jest dostępny w magazynie... Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Powodzenia z tym sklepem. Albo raczej cierpliwosci. Bede zaskoczony jak zrealizuja przesylke w terminie... nawet zblizonym. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Szczerze to ja nie mialem problemu ostatnio cos zamawiają z odbiorem w komputroniku, na grupie nintendo też rzucili kilka sztuk limiki Fire Emblema na 3dsa w normalnej cenie ~400zł i ludzie, którzy zamówili też dostali więc nie byłbym taki pewnien czy tutaj też nie zrealizują. Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Pewnosci wiadomo, ze nigdy nie bedzie. Ja do nich zaufanie stracilem ale zycze powodzenia i oby te zestawy byly rzeczywiscie do odbioru w dniu premiery. Cenowo super oferta. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 z karenu korzystałem często, ogólnie w praniu zawsze był 1 dzień roboczy na dostawe to było 3 dni robocze, a jak 3 dni to był tydzień. Ceny mają ok, ale jak jest czegoś premiera np gry albo zależy wam na prędkości realizacji no to niestety. Zamawiałem splatoona to 2 tygodnie czekałem i sie nie doczekałem, jeszcze chyba kolektorke diablo mnie wyrukali. Jest też pro tip. Karen to to samo co komputronik, możesz kliknąć zamówienie tego bąka z odbiorem w salonie, gdyby nie zrealizowali zamówienia na czas, można sie przejść bezpośrednio do komputronika i jeśli towar mają tam od ręki dostępny to ci sprzedadzą "na to zamówienie", mają burdel w logistyce i kilka razy tak mi sie udało. Zamówiłem np Bayonette na wiiu do odbioru w sklepie stacjonarnym, gra byłą dostępna od ręki 3 sztuki na stanie, czekam 3 dni żadnego potwierdzenia, jestem w komputroniku patrze, są 3sztuki biorę do ręki i mówie wtf? a oni, że czekają na dostawę z magazynu bo automat u nich nie ogarnia, że można zdjąć gierke ze stanu i przyśpieszyć wszystko. Albo pracownikom się nie chce, nie wiem nie wnikam, zarobiony jestem. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 No sam już nie wiem czy muve, czy karen. Wziąłbym od razu odbiór osobisty jakbym z karen zamawiał, ale do najbliższego Komputronika mam ok 60km, więc średnia sprawa... Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 (edytowane) aaa XD pamiętam, była kuriozalna sprawa, kupowałem 2dsa, była ostatnia sztuka jeszcze w megastorze w warszawie, klikam przez internet, 3 dni robocze, spoko czekam. Po tygodniu dostaje info ze do odbioru, okazało się, że aby zrealizować zamówienie odesłali tego 2dsa z megastoru na magazyn główny do poznania i odesłali go z magazynu do magastoru w którym był wcześniej XD Edytowane 15 września 2016 przez Orzeszek Cytuj
Folion 46 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Ja już zostaję przy tym Karen - pierwszy raz u nich zamawiam i dostają ode mnie kredyt zaufania - szczególnie, że cena jest bardzo atrakcyjna. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 (edytowane) Tez zamowilem z Karen z Fifa + FH3 + QB - sprzedam co sie da Edytowane 15 września 2016 przez Welna Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 FH3 * W Forze nie bedziesz gral? :I to po co Ci Xbone? Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 (edytowane) FH3 * W Forze nie bedziesz gral? :I to po co Ci Xbone? FH3 oczywiscie Mowie o pozbyciu sie Fify i QB( moze obczaje QB) Edytowane 15 września 2016 przez Welna Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 19 września 2016 Opublikowano 19 września 2016 Na Amazonie można już kupić czarny kontroler w wersji Xbox One S (z obsługą Bluetooth, lepszym uchwytem i większym zasięgiem). Pewnie za jakiś czas będzie też dostępny oficjalnie w Polsce - pudełko zawiera zresztą polski opis. Cytuj
Folion 46 Opublikowano 22 września 2016 Opublikowano 22 września 2016 Dzwoniłem na infolinię do Karen i otrzymałem informację, że czekają na dostawę zestawów z Xbox One S ale Pani zapewniała mnie, że w przyszłym tygodniu zamówienie zostanie zrealizowane. Dziękuje, że łaskawie otrzymam konsolę zakupioną w przedsprzedaży kilka dni po jej oficjalnej premierze. Tak jak pisali poprzednicy z tym terminem w Karen to mogą być jaja. Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 22 września 2016 Opublikowano 22 września 2016 Nie tylko, ja zrobiłem rezerwacje w Euro RTV, zapewne weekend spędze z FH3 na YT... 1 Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 22 września 2016 Opublikowano 22 września 2016 Tak samo było też w czasie premiery wersji 2tb. Może ze 2 sklepy miały konsole na stanie. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 22 września 2016 Opublikowano 22 września 2016 po tym jak kupiłem FH3 ULTIMATE w euro to zrezygnowalem z tego zestawu 1tb z doomem w muve i wziąłem tez w euro One S 500gb z fifa i goldem za 1399. Maja fajna promocje - jak zapłaci sie masterpassem to dają voucher 100zl. Dostawa w sobotę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi