Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mój ze Sferis też już do odbioru, za chwilę po niego jadę. Ale panowie z salonu, w którym miał być odbiór, to niezłe Janusze biznesu - gdy dostali konsolę na stan, nie wysłali maila ani sms'a z potwierdzeniem, że sprzęt czeka na odbiór, tylko łaskawie raczyli jeden raz zadzwonić. Jako że byłem w robocie, nie mogłem odebrać, stwierdzili więc, że anulują moje zamówienie i zestaw sprzedadzą "stacjonarnie" w salonie... :sorcerer: co pewnie wiąże się z zabraniem rabatów przyznanych na poszczególne elementy zestawu... albo nie wiem, sami chcieli sobie ten zestawik wziąć... w(pipi)iłem się niemiłosiernie i konsultant z infolinii ma mi za chwilę przywrócić status zamówienia na "gotowe do odbioru w salonie"...

Dzwoniłem na infolinię do Karen i otrzymałem informację, że czekają na dostawę zestawów z Xbox One S ale Pani zapewniała mnie, że w przyszłym tygodniu zamówienie zostanie zrealizowane. Dziękuje, że łaskawie otrzymam konsolę zakupioną w przedsprzedaży kilka dni po jej oficjalnej premierze.

Tak jak pisali poprzednicy z tym terminem w Karen to mogą być jaja.

No nie wiem, dziś dostałem maila, że zamówienie już jest przekazane do wysyłki, czyli tak jakby kurierowi...

NIestety nie widziało na Karen , komputronika otworzonego u mnie jakies 2 miechy temu. Takze opcji nie miałem. A do paczkomatu bo zona nie wie, ze kupilem konsole....., kolejna,..... znowu.... :D

W(pipi)i sie dopiero jak mi przyjdzie nowy telewizor :D

Edytowane przez Welna
  • Plusik 1

ja nie zamówiłem poszedłem dzisiaj do media expert . Jedną sztukę mieli w sklepie i już moja . Dzisiaj trudna sztuka przenoszenia danych, instalacji etc :D nie wiem czy w cokolwiek zagram ale będzie grane w weekend :)

Polecam zakupy pod wpływem impulsu. 

14369866_1284583804914824_38526977282480

Edytowane przez blantman
  • Plusik 8