Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój ze Sferis też już do odbioru, za chwilę po niego jadę. Ale panowie z salonu, w którym miał być odbiór, to niezłe Janusze biznesu - gdy dostali konsolę na stan, nie wysłali maila ani sms'a z potwierdzeniem, że sprzęt czeka na odbiór, tylko łaskawie raczyli jeden raz zadzwonić. Jako że byłem w robocie, nie mogłem odebrać, stwierdzili więc, że anulują moje zamówienie i zestaw sprzedadzą "stacjonarnie" w salonie... :sorcerer: co pewnie wiąże się z zabraniem rabatów przyznanych na poszczególne elementy zestawu... albo nie wiem, sami chcieli sobie ten zestawik wziąć... w(pipi)iłem się niemiłosiernie i konsultant z infolinii ma mi za chwilę przywrócić status zamówienia na "gotowe do odbioru w salonie"...

Opublikowano

jak bym mial TV z HDR to od razu bym wymienil xboxa na nowszy model, a tak poki co chyba poczekam na scorpio chyba ze rzuca grey xbox one na europe, w sumie ten ciemno zielony tez jest niezly 

Opublikowano

Dzwoniłem na infolinię do Karen i otrzymałem informację, że czekają na dostawę zestawów z Xbox One S ale Pani zapewniała mnie, że w przyszłym tygodniu zamówienie zostanie zrealizowane. Dziękuje, że łaskawie otrzymam konsolę zakupioną w przedsprzedaży kilka dni po jej oficjalnej premierze.

Tak jak pisali poprzednicy z tym terminem w Karen to mogą być jaja.

No nie wiem, dziś dostałem maila, że zamówienie już jest przekazane do wysyłki, czyli tak jakby kurierowi...

Opublikowano (edytowane)

Ja tez dostałem takiego maila wiec moze juz jutro w paczkomacie bedzie na mnie czekac

Zamówienie w sklepie Karen.pl o numerze XXXX/2016 zmieniło status:

Nowy status: Przekazano do wysyłki

Edytowane przez Welna
Opublikowano (edytowane)

NIestety nie widziało na Karen , komputronika otworzonego u mnie jakies 2 miechy temu. Takze opcji nie miałem. A do paczkomatu bo zona nie wie, ze kupilem konsole....., kolejna,..... znowu.... :D

W(pipi)i sie dopiero jak mi przyjdzie nowy telewizor :D

Edytowane przez Welna
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

ja nie zamówiłem poszedłem dzisiaj do media expert . Jedną sztukę mieli w sklepie i już moja . Dzisiaj trudna sztuka przenoszenia danych, instalacji etc :D nie wiem czy w cokolwiek zagram ale będzie grane w weekend :)

Polecam zakupy pod wpływem impulsu. 

14369866_1284583804914824_38526977282480

Edytowane przez blantman
  • Plusik 8
Opublikowano

ja nie zamówiłem poszedłem dzisiaj do media expert . Jedną sztukę mieli w sklepie i już moja . Dzisiaj trudna sztuka przenoszenia danych, instalacji etc :D nie wiem czy w cokolwiek zagram ale będzie grane w weekend :)

Polecam zakupy pod wpływem impulsu. 

14369866_1284583804914824_38526977282480

Ile dałeś? :)