Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

1a5a88acc11d05cd4971278689ad518e.jpg

Ja wlasnie swój zestaw odebralem [emoji106]

Edytowane przez Koleś88

• Odpowiedzi 682
  • Wyświetleń 51,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kriss_Hietala
    Kriss_Hietala

Drogo powinni te konsole rozdawać za pół darmo by dogonić sony. Opcja odpalania homebrew i piratów też zwiększyłaby sprzedaż.

• Udało się ;-) Zapraszam do oglądania:   Xbox One S Unboxing pierwsze wrażenia o 4K i Ultra HD Xbox One S test funkcjonalności Ultra HD / 4K - najtańszy odtwarzacz Ultra HD Blu-ray na rynku

• Ja wlasnie swój zestaw odebralem [emoji106]

Opublikowano

Mój ze Sferis też już do odbioru, za chwilę po niego jadę. Ale panowie z salonu, w którym miał być odbiór, to niezłe Janusze biznesu - gdy dostali konsolę na stan, nie wysłali maila ani sms'a z potwierdzeniem, że sprzęt czeka na odbiór, tylko łaskawie raczyli jeden raz zadzwonić. Jako że byłem w robocie, nie mogłem odebrać, stwierdzili więc, że anulują moje zamówienie i zestaw sprzedadzą "stacjonarnie" w salonie... :sorcerer: co pewnie wiąże się z zabraniem rabatów przyznanych na poszczególne elementy zestawu... albo nie wiem, sami chcieli sobie ten zestawik wziąć... w(pipi)iłem się niemiłosiernie i konsultant z infolinii ma mi za chwilę przywrócić status zamówienia na "gotowe do odbioru w salonie"...

Opublikowano

Daj znac jak poszlo, moze pojezdzimy online razem :)

Jest piękna ładna konsolka. Tylko te bany za Forze mnie trochę martwią.

3cc1ec3494cb4e33f4d9a6f4edca37e3.jpg

Opublikowano

Jakie bany xdddd serio nie dajcie sie nabrać na takie głupoty

Opublikowano

Od jutra już banów nie powinno być bo jutro zaczynają grać Ci co mają wersje Ultimate.

Opublikowano

Ku,rwa żadnych banow nie było by nawet gdybys te gre odpalił 5 dni temu xD

Opublikowano

Za 2h jest premiera xD

nie ma banów lol

Opublikowano

jak bym mial TV z HDR to od razu bym wymienil xboxa na nowszy model, a tak poki co chyba poczekam na scorpio chyba ze rzuca grey xbox one na europe, w sumie ten ciemno zielony tez jest niezly 

Opublikowano

Dzwoniłem na infolinię do Karen i otrzymałem informację, że czekają na dostawę zestawów z Xbox One S ale Pani zapewniała mnie, że w przyszłym tygodniu zamówienie zostanie zrealizowane. Dziękuje, że łaskawie otrzymam konsolę zakupioną w przedsprzedaży kilka dni po jej oficjalnej premierze.

Tak jak pisali poprzednicy z tym terminem w Karen to mogą być jaja.

No nie wiem, dziś dostałem maila, że zamówienie już jest przekazane do wysyłki, czyli tak jakby kurierowi...

Opublikowano

Ja tez dostałem takiego maila wiec moze juz jutro w paczkomacie bedzie na mnie czekac

Zamówienie w sklepie Karen.pl o numerze XXXX/2016 zmieniło status:

Nowy status: Przekazano do wysyłki

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Do Paczkomatu w jeden dzień to raczej średnio. Już mogłeś te kilka złotych do kuriera dopłacić. Nie było opcji odbioru w Komputronik? To chyba bliźniaczy sklep.

Opublikowano

Jeśli dali do wysyłki w paczkomacie dzisiaj i to stosunkowo wcześnie to powinien bez problemu jutro odebrać.

Opublikowano

Zależy gdzie. Czasem faktycznie dojdzie w jeden dzień, ale pamietam, że kiedyś to 2 dni to był standard. Jednak konsola za 1400 zł do Paczkomatu to słaba opcja IMO.

Opublikowano

U mnie status z Karen bez zmian - przetwarzanie. Zamawiałem 10/09/16 tyle że kurier pobranie.

Opublikowano

NIestety nie widziało na Karen , komputronika otworzonego u mnie jakies 2 miechy temu. Takze opcji nie miałem. A do paczkomatu bo zona nie wie, ze kupilem konsole....., kolejna,..... znowu.... :D

W(pipi)i sie dopiero jak mi przyjdzie nowy telewizor :D

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Jak wygląda chłodzenie Xbox One S? bede mógł go włożyć w wąska wnękę? 

Opublikowano

U mnie status z Karen bez zmian - przetwarzanie. Zamawiałem 10/09/16 tyle że kurier pobranie.

To samo na razie :/

Opublikowano

ja nie zamówiłem poszedłem dzisiaj do media expert . Jedną sztukę mieli w sklepie i już moja . Dzisiaj trudna sztuka przenoszenia danych, instalacji etc :D nie wiem czy w cokolwiek zagram ale będzie grane w weekend :)

Polecam zakupy pod wpływem impulsu. 

14369866_1284583804914824_38526977282480

Edytowane przez blantman

Opublikowano

ja nie zamówiłem poszedłem dzisiaj do media expert . Jedną sztukę mieli w sklepie i już moja . Dzisiaj trudna sztuka przenoszenia danych, instalacji etc :D nie wiem czy w cokolwiek zagram ale będzie grane w weekend :)

Polecam zakupy pod wpływem impulsu. 

14369866_1284583804914824_38526977282480

Ile dałeś? :)

Opublikowano

Taki sam zestaw mialbym do oddania nowke po niedzieli za 1299 jakby ktos chcial, bo jednak wzialem 1tb a za pozno juz na anulowanie zamowienia...