Opublikowano 22 września 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ja wlasnie swój zestaw odebralem [emoji106] Edytowane 22 września 20168 l przez Koleś88
Opublikowano 22 września 20168 l Mój ze Sferis też już do odbioru, za chwilę po niego jadę. Ale panowie z salonu, w którym miał być odbiór, to niezłe Janusze biznesu - gdy dostali konsolę na stan, nie wysłali maila ani sms'a z potwierdzeniem, że sprzęt czeka na odbiór, tylko łaskawie raczyli jeden raz zadzwonić. Jako że byłem w robocie, nie mogłem odebrać, stwierdzili więc, że anulują moje zamówienie i zestaw sprzedadzą "stacjonarnie" w salonie... co pewnie wiąże się z zabraniem rabatów przyznanych na poszczególne elementy zestawu... albo nie wiem, sami chcieli sobie ten zestawik wziąć... w(pipi)iłem się niemiłosiernie i konsultant z infolinii ma mi za chwilę przywrócić status zamówienia na "gotowe do odbioru w salonie"...
Opublikowano 22 września 20168 l Daj znac jak poszlo, moze pojezdzimy online razem Jest piękna ładna konsolka. Tylko te bany za Forze mnie trochę martwią.
Opublikowano 22 września 20168 l Od jutra już banów nie powinno być bo jutro zaczynają grać Ci co mają wersje Ultimate.
Opublikowano 22 września 20168 l Ku,rwa żadnych banow nie było by nawet gdybys te gre odpalił 5 dni temu xD
Opublikowano 22 września 20168 l Już wiem, że nie ma Znajomy z xbl gra już od zeszłego piątku nawet... czarodziej !
Opublikowano 22 września 20168 l Ehh pozazdrościć, aż mam ochotę wymienić grubasa na tego pięknego białego slima
Opublikowano 22 września 20168 l jak bym mial TV z HDR to od razu bym wymienil xboxa na nowszy model, a tak poki co chyba poczekam na scorpio chyba ze rzuca grey xbox one na europe, w sumie ten ciemno zielony tez jest niezly
Opublikowano 22 września 20168 l Dzwoniłem na infolinię do Karen i otrzymałem informację, że czekają na dostawę zestawów z Xbox One S ale Pani zapewniała mnie, że w przyszłym tygodniu zamówienie zostanie zrealizowane. Dziękuje, że łaskawie otrzymam konsolę zakupioną w przedsprzedaży kilka dni po jej oficjalnej premierze. Tak jak pisali poprzednicy z tym terminem w Karen to mogą być jaja. No nie wiem, dziś dostałem maila, że zamówienie już jest przekazane do wysyłki, czyli tak jakby kurierowi...
Opublikowano 22 września 20168 l Ja tez dostałem takiego maila wiec moze juz jutro w paczkomacie bedzie na mnie czekac Zamówienie w sklepie Karen.pl o numerze XXXX/2016 zmieniło status: Nowy status: Przekazano do wysyłki Edytowane 22 września 20168 l przez Welna
Opublikowano 22 września 20168 l Do Paczkomatu w jeden dzień to raczej średnio. Już mogłeś te kilka złotych do kuriera dopłacić. Nie było opcji odbioru w Komputronik? To chyba bliźniaczy sklep.
Opublikowano 22 września 20168 l Jeśli dali do wysyłki w paczkomacie dzisiaj i to stosunkowo wcześnie to powinien bez problemu jutro odebrać.
Opublikowano 22 września 20168 l Zależy gdzie. Czasem faktycznie dojdzie w jeden dzień, ale pamietam, że kiedyś to 2 dni to był standard. Jednak konsola za 1400 zł do Paczkomatu to słaba opcja IMO.
Opublikowano 22 września 20168 l U mnie status z Karen bez zmian - przetwarzanie. Zamawiałem 10/09/16 tyle że kurier pobranie.
Opublikowano 22 września 20168 l NIestety nie widziało na Karen , komputronika otworzonego u mnie jakies 2 miechy temu. Takze opcji nie miałem. A do paczkomatu bo zona nie wie, ze kupilem konsole....., kolejna,..... znowu.... W(pipi)i sie dopiero jak mi przyjdzie nowy telewizor Edytowane 22 września 20168 l przez Welna
Opublikowano 23 września 20168 l Jak wygląda chłodzenie Xbox One S? bede mógł go włożyć w wąska wnękę?
Opublikowano 23 września 20168 l U mnie status z Karen bez zmian - przetwarzanie. Zamawiałem 10/09/16 tyle że kurier pobranie. To samo na razie
Opublikowano 23 września 20168 l ja nie zamówiłem poszedłem dzisiaj do media expert . Jedną sztukę mieli w sklepie i już moja . Dzisiaj trudna sztuka przenoszenia danych, instalacji etc nie wiem czy w cokolwiek zagram ale będzie grane w weekend Polecam zakupy pod wpływem impulsu. Edytowane 23 września 20168 l przez blantman
Opublikowano 23 września 20168 l ja nie zamówiłem poszedłem dzisiaj do media expert . Jedną sztukę mieli w sklepie i już moja . Dzisiaj trudna sztuka przenoszenia danych, instalacji etc nie wiem czy w cokolwiek zagram ale będzie grane w weekend Polecam zakupy pod wpływem impulsu. Ile dałeś?
Opublikowano 23 września 20168 l Taki sam zestaw mialbym do oddania nowke po niedzieli za 1299 jakby ktos chcial, bo jednak wzialem 1tb a za pozno juz na anulowanie zamowienia...