Opublikowano 8 października 20168 l Mi działają - używam Duracell 2650 mAh i jakieś Greener Living 2000 mAh by Tesco które kupiłem razem z ładowarką.
Opublikowano 17 października 20168 l Panowie miał ktoś z was taką opcję, że konsola odpala się w 640 na 480p ? i za (pipi)a nie idzie tego zmienić od tak tylko muszę kombinować.
Opublikowano 17 października 20168 l Co znaczy że odpala Ci się w 640x480? Tam w ogóle jest taka opcja? W menu masz taką rozdzielczość? Z tego co pamiętam to Xone ma prócz 4K które dodali w S 1080p i 720p. Nie można "na sztywno" ustawić np 1080p? Ewentualnie hard reset?
Opublikowano 17 października 20168 l Panowie miał ktoś z was taką opcję, że konsola odpala się w 640 na 480p ? i za (pipi)a nie idzie tego zmienić od tak tylko muszę kombinować. Konsola nie pozwala zmienić Ci rozdzielczości na wyższą, niż 480p czy Twój TV odbiera sygnał HD z konsoli w takiej rozdzielczości?
Opublikowano 17 października 20168 l Do wczoraj wszystko było GIT tv nowy 4K z HDRem, konsola odpala się w takie rozdzielczości i twierdzi, że lepszej nie ma xD A przynajmniej w opcjach nie mam innego wyboru a przecież wszystko leci po HDMI WTF ?!
Opublikowano 17 października 20168 l Nie używasz jakiejś przejściówki? Rozdzielacza etc.? Spróbuj hard reset, zmienić kabel, zmienić port HDMI w TV.
Opublikowano 17 października 20168 l HDMI z konsoli do TV port zmieniłem, na początku było Ok dziś znowu to samo, zmieniłem jedną opcję w TV i poszło zobaczymy na jak długo... Edytowane 17 października 20168 l przez Soul
Opublikowano 23 października 20168 l Mam takie szybkie pytanko, dysk ktorej firmy lepiej do konsolki, Segate czy WD? Edytowane 23 października 20168 l przez zagroo
Opublikowano 23 października 20168 l To muszę kupić te eneloopy. Kupiłem z nową ładowarką, wszystko działa.
Opublikowano 23 października 20168 l Jeszcze jak, najlepsza opcja bo nigdy nie musisz grać na kablu. NIGDY!
Opublikowano 23 października 20168 l Da się zrobić z 4 GBajtowego dysku jedną partycje dla XO ? Czy całość musi być dla konsoli ?
Opublikowano 23 października 20168 l 4 GB? Taki mały? Generalnie nie da się, Xbox zawsze sformatuje cały dysk dla siebie.
Opublikowano 23 października 20168 l Czy ktoś z was ma może One S podłączonego do prądu przez przedłużacz, lub listwę? Robię rozeznanie odnośnie usterki w moim modelu, której serwis nie raczył wykryć w mojej konsoli...
Opublikowano 23 października 20168 l Ja mam przez listwe Edytowane 23 października 20168 l przez Koleś88
Opublikowano 23 października 20168 l Minimum które przyjmuje Xbox to 256gb więc z tymi 4gb nic nie zrobisz
Opublikowano 23 października 20168 l Ja mam przez listwe A nie sprzedałeś? [emoji14] Jak jeszcze masz, to powiedz, czy korzystasz z Instant-On? Wydaje mi się że wspominałeś że nie... :>
Opublikowano 23 października 20168 l Czy ktoś z was ma może One S podłączonego do prądu przez przedłużacz, lub listwę? Robię rozeznanie odnośnie usterki w moim modelu, której serwis nie raczył wykryć w mojej konsoli... Ja mam przez listwę. I korzystam z instant-on, żadnych problemów.
Opublikowano 23 października 20168 l Czy ktoś z was ma może One S podłączonego do prądu przez przedłużacz, lub listwę? Robię rozeznanie odnośnie usterki w moim modelu, której serwis nie raczył wykryć w mojej konsoli...Ja mam przez listwę. I korzystam z instant-on, żadnych problemów.A w jaki sposób wyłączasz konsolę? Grasz sobie i po prostu "wyłącz konsolę" bez wychodzenia z gry?
Opublikowano 23 października 20168 l ja tez mam do listwy. Ostatnio mam instant-on. ale czasami zapominam wyłączyć grę lub zostawiam np w aplikacjach lub w sklepie i wtedy troszkę hałasuje. Zamknięcie gry i wyjście do dashboarda i problem z głowy.
Opublikowano 23 października 20168 l Też chciałbym, zeby u mnie hałasowała Moja traci zasilanie kompletnie i nie dziala w trybie instant-on.
Opublikowano 24 października 20168 l Czy ktoś z was ma może One S podłączonego do prądu przez przedłużacz, lub listwę? Robię rozeznanie odnośnie usterki w moim modelu, której serwis nie raczył wykryć w mojej konsoli...Ja mam przez listwę. I korzystam z instant-on, żadnych problemów.A w jaki sposób wyłączasz konsolę? Grasz sobie i po prostu "wyłącz konsolę" bez wychodzenia z gry? Zamykam grę, dashboard, i dopiero wtedy wyłączenie konsoli.