Opublikowano 10 czerwca 20177 l U mnie XO chodzi niemal bezgłośnie - nieprawdopodobna kultura pracy. XS ma świerszcza, ale i tak przyrównując jego dźwięk do hałasu, który generuje Pro, to nie ma co nań narzekać.
Opublikowano 31 lipca 20177 l brał kto niedawno, jakąś s-ke? tak łatwo jest trafić na świszczący model?? przewertowałem troszkę temat i wychodzi na to że Ski strasznie awaryjne są, prawda to? Edytowane 1 sierpnia 20177 l przez drozdu7
Opublikowano 1 sierpnia 20177 l Nie wiem mam od premiery i zero problemów jak się nie spieszysz to oddam w listopadzie w dobrej cenie na rocznej gwarancji :D
Opublikowano 1 sierpnia 20177 l To samo, mam od lutego, zero problemów, cicha jak mysz pod miotłą, przyciski na padzie intensywniejsze dźwięki wydają niż sama eSka.
Opublikowano 26 marca 20187 l Mam X S data produkcji 2017-10 - jest cichutko ładnie pięknie, ale po 3 miesiącach kapnąłem się, że jak konsola jest wyłączana, a przewód zasilania jest wpięty i jak się zbliży ucho do otworów wentylacyjnych od góry to słychać takie cichutkie brzęczenie, to jest normalna sprawa jakaś?
Opublikowano 27 marca 20187 l Niech zgadnę - masz ustawiony tryb Instant On? Jeśli tak to spoko, konsola sobie czasem ściąga pacze i inne takie jak jest wyłączona.
Opublikowano 27 marca 20187 l Właśnie nie mam ustawionego trybu instant on, mam oszczędzanie energii. To nie jest odgłos dysku ani napędu, to jest coś jak jakiś elektro-brzęczek ;P Nie zauważyłem tego przez 3 miesiące odkąd mam ten sprzęt, ale słychać to wieczorem jak już jest cicho naokoło i ale tylko jak się zbliży ucho do konsoli.
Opublikowano 29 marca 20187 l Autor Quantum Break dostał nowy patch z bajerami graficznymi i jutro Doom dostaje 4K.
Opublikowano 10 lipca 20186 l Warto brać jeszcze Skę? OLEDa kupię dopiero razem z nową generacją konsol. Teraz mam telewizor full hd. Czy może dla samej wydajności konsoli warto kupić X?
Opublikowano 10 lipca 20186 l 14 minut temu, Marcin_wawa napisał: Warto brać jeszcze Skę? OLEDa kupię dopiero razem z nową generacją konsol. Teraz mam telewizor full hd. Czy może dla samej wydajności konsoli warto kupić X? Horizon 4 w 60 fpsach będziesz miał w Xie. Myśle, że warto.
Opublikowano 10 lipca 20186 l Jak kupujesz konsolę od zera to raczej celuj w X. Sam mam S i choć nie jestem pies na grafikę to chętnie bym zrobił upgrade... ale wytrzymam do końca generacji, rozsądniejszy krok IMO.
Opublikowano 10 lipca 20186 l Jak nie masz jeszcze Xboxa to najlepiej brać Scorpio. Nie potrzebujesz tv 4K, żeby czerpać korzyści z mocy tego potwora, gry są downscalowane z 4k do 1080p, dużo gier dostaje kopa w postaci lepszych FPS czy rozdziałki i to po prostu widać i czuć. No i pięknie wygląda, ergonomia pracy jest fenomenalna i myślę, że w ten albo inny sposób finalnie Xbox One X będzie kompatybilny z nowym Xboxem No chyba, że faktycznie zamierzasz grać w jakieś fortnite, fify czy inne cody przy piwie wieczorem dwa razy w tygodniu, to w sumie to obojetne co wezmiesz
Opublikowano 10 lipca 20186 l Wiadomo, że chodzi o haloforzagirsy, BC no i oczywiście game pass. Dzięki Panowie za pomoc Dużo czasu na granie nie mam, no i ps4 zostanie w domu, więc muszę zracjonalizować zakup przed samym sobą.
Opublikowano 23 sierpnia 20186 l Siemka. Mam pytanie odnośnie kinecta, widzę że do modeli S potrzebny jakiś drogi adapter do podłączenia. Przybliży mi ktoś temat?
Opublikowano 19 listopada 20186 l moze mi ktos powiedziec czy jest jakas roznica wjakosci HDRu wzgledem KoXa??
Opublikowano 19 listopada 20186 l 13 minut temu, Szymek_PL_ napisał: moze mi ktos powiedziec czy jest jakas roznica wjakosci HDRu wzgledem KoXa?? Jest ale chyba bardziej się to rozbija o 4k. Znaczy w 4k hdr jest lepszy bo i całośc jest bardziej ostra. Ważny też przy hdr jest dalszy plan- w konsoli słabszej często bardziej rozmazany. Chociaż nie narzekałem na jakośc hdr nawet w rozmazanym ffXV. Ogólnie dopiero przy obejrzeniu jakiejś gry na koksie w 4k z hdr zrozumiesz róznicę.
Opublikowano 19 listopada 20186 l Dlaczego nie, jak komuś nie zależy na fajerwerkach graficznych? Jest znacznie tańsza.
Opublikowano 19 listopada 20186 l No jakies dwa razy tansza...mam nadzieje ze gdzies dorwe na promocji eske. Pytalem bo miedzy slim a pro chyba jakas roznica istnieje przez inne wyjscia HDMI.