Gość Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 No to zaczynam się niepokoić Dźwięk ten chyba lepiej opisuje to "skrobanie" dysku. Słychać to wtedy, gdy w pokoju jest całkowicie cicho. Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Świerszcze świerszczami, ale nie przypominam sobie żebym dysk słyszał w swojej ;> W następnym tygodniu dostanę nową z wymiany, to dam jeszcze znać co tam słychać :> Cytuj
czeskimaster 3 280 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 (edytowane) Już parę osób miało ten problem i został serwis. Jednym przeszkadza, innym nie. Taki masz dźwięk? https://youtu.be/KTaMWe5L0g4 Edytowane 4 listopada 2016 przez czeskimaster Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Ja mam przez listwe A nie sprzedałeś? Jak jeszcze masz, to powiedz, czy korzystasz z Instant-On? Wydaje mi się że wspominałeś że nie... :>Niee, tzn taa, ale dlatego, ze kupilem Elite a nastepnego dnia sprzedalem Elite, zeby wrocic do ski juz jej nie zdradze. Tak, ja mam tryb oszczedzanie energii. Haha No to ładny biznes. Pada chociaż sobie zostałeś? )) Ja niestety ze swoją S'ką będę musiał się znowu rozstać i wysłać na serwis. Tak, pada zostawilem sobie Interes taki, ze pozbylem sie Elite, ktora moim zdaniem jest za glosni a sam pad od elite wyszedl mnie 250-300zl, wiec spoko chyba. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Zadziałać powinien każdy z wtykiem 3,5mm Mini Jack. te od iphone nie działają podobno ale reszta tak:) Cytuj
bart-blank 10 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Bratu x1s wylacza sie 5 sek po wlaczeniu, ktos mial taki przypadek? Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Na jutjubie sporo jest filmików z usterkami S'ki. Niestety coś im nie wyszło z tym modelem. Niech brat, jeśli ma możliwość, od razu żąda wymiany w sklepie. Cytuj
bart-blank 10 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Niestety nie udalo sie, zostawil na gwarancji Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Niestety nie udalo sie, zostawil na gwarancji Który to sklep nie chce wymieniać sprzętu z wadą fabryczną? Cytuj
czeskimaster 3 280 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Pewnie euro agd, miałem raz przygodę, że nie chcieli wymienić sprzętu w tym samym dniu. Dno i wodorosty, tylko odsylali na gwarancję, powiedzieli ze jakbym zamawiał przez neta to nie było by problemu. W Media Markt, takich szopek nie robią, potrafili mi jednego dnia wymienić 2 konsole bo były bardzo głośne, w końcu poszedłem po 3, podłączyłem u nich pod tv i wszystko na szczęście działało dobrze. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Mialem to samo, tylko w ME. Wymienili mi konsole 3 razy, bo za glosno warczała. Na szczescie 3 egzemplarz byl juz ok. (Mowie oczywiscie o pierwszych egzemplarzach grubasa). Cytuj
bart-blank 10 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Saturn, x1s kupiony w czwartek, dzis kaput Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 smutek.com ale tak to juz jest ze sprzetem. Po prostu pecha masz. Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Saturn, w teorii to samo co Mediamarkt... rozmawialiście z jakimś kierownikiem odnośnie tej wymiany?Tutaj gość z UK, wymienili mu konsolę w sklepie, bo za głośno pracowała. To się nazywa podejście do klienta. Swoją drogą, dobrego Slima trafił, bo w ogóle nie słychać "świerszczy". Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Moja ska tez jest praktycznie niesłyszalna. Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 U mnie niestety 2 w 1 - wiatrak trochę bzyczał, + resety i częste całkowite utraty zasilania. Jak nie patrzeć, nie zbyt przyjemny pierwszy kontakt. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 listopada 2016 Opublikowano 7 listopada 2016 (edytowane) Ja mam tak chodzącą ps4 (no z dwa razy głosniej niż ten xo s) i to jest normalny tryb pracy tej konsoli xd. Za to mój XO FAT, najcichsza konsola na świecie i zero problemów (oprócz zamuł dashboarda raz jakiś czas). Edytowane 7 listopada 2016 przez _Be_ Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 7 listopada 2016 Opublikowano 7 listopada 2016 moje ps4 fat gdy jest w trybie uspienia pracuje glosniej niz xone fat gdy gram w gierki xd Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 7 listopada 2016 Opublikowano 7 listopada 2016 (edytowane) Mój stary Fat, który poleciał do kumpla był całkowicie bezszelestny, nawet przy wyłączeniu TV i kilku metrów od TV można by mieć wątpliwości czy w ogóle jest na chodzie. Tak mnie to "rozbestwiło", że jak Elite trochę "cyka" (jak chwilę pochodzi gdy wiatrak wchodzi najwidoczniej na wyższe obroty), co słyszę tylko jak w TV głos wyłączę, to i tak mnie to czasem denerwuje (bo jak sobie o tym przypomnę to na siłę staram się wsłuchać w pracę konsoli) pomimo tego, że jest dużo ciszej niż pozostałe konsole XD To nie jest właściwie żadna wada, po prostu wcześniejszy Fat chodził aż TAK cicho Edytowane 7 listopada 2016 przez DonSterydo Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 7 listopada 2016 Opublikowano 7 listopada 2016 Mój premierowy FAT najcichsza konsola ever Było słychać tylko że ta konsola "żyje" jak się instalowało jakąś grę z płytki. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 7 listopada 2016 Opublikowano 7 listopada 2016 U mnie tylko brzmi na 3s jak ps4 cuh-1000 czasami podczas odpalania gry z x360. Na chwile zakręci wiatraki na pelne obroty i zaraz zwolni. Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 7 listopada 2016 Opublikowano 7 listopada 2016 Ja dzisiaj dostałem nowy model z wymiany z serwisu, i albo mi się wydaje, albo w tej konsoli nawet bluray jest ledwie słyszalny! :0 Jak się poinstaluje wszystko, to się jeszcze okaże czy model jest wolny od usterki przez którą oddałem konsolę do serwisu. W(pipi)ię się jeśli znowu będzie to samo :^ Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 listopada 2016 Opublikowano 7 listopada 2016 A niech Was, wcześniej tego nie słyszałem, ale teraz mój X1S ma w środku cichego, ale jednak świerszcza . Chyba wentylator, bo bez płyty też to słychać. Grubas tego nie miał. Podczas grania niesłyszalne, wymieniać mi się nie chce, ale lekki dyskomfort teraz jest. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 listopada 2016 Opublikowano 7 listopada 2016 nie róbcie sobie jaj. Przecież słychać to tylko jak gracie na mute, tylko kto tak robi? mieliście przez lata wyjący samolot w postaci X360 i nie wymienialiście sprzętu Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 7 listopada 2016 Opublikowano 7 listopada 2016 No jak ktoś z tego powodu konsolę wymienia to beka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi