Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No to zaczynam się niepokoić :/ Dźwięk ten chyba lepiej opisuje to "skrobanie" dysku. Słychać to wtedy, gdy w pokoju jest całkowicie cicho.

• Odpowiedzi 682
  • Wyświetleń 52,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kriss_Hietala
    Kriss_Hietala

Drogo powinni te konsole rozdawać za pół darmo by dogonić sony. Opcja odpalania homebrew i piratów też zwiększyłaby sprzedaż.

• Udało się ;-) Zapraszam do oglądania:   Xbox One S Unboxing pierwsze wrażenia o 4K i Ultra HD Xbox One S test funkcjonalności Ultra HD / 4K - najtańszy odtwarzacz Ultra HD Blu-ray na rynku

• Ja wlasnie swój zestaw odebralem [emoji106]

Opublikowano

Świerszcze świerszczami, ale nie przypominam sobie żebym dysk słyszał w swojej ;> W następnym tygodniu dostanę nową z wymiany, to dam jeszcze znać co tam słychać :>

Opublikowano

Ja mam przez listwe :)

A nie sprzedałeś? [emoji14] Jak jeszcze masz, to powiedz, czy korzystasz z Instant-On? Wydaje mi się że wspominałeś że nie... :>
Niee, tzn taa, ale dlatego, ze kupilem Elite a nastepnego dnia sprzedalem Elite, zeby wrocic do ski :) juz jej nie zdradze.

Tak, ja mam tryb oszczedzanie energii.

Haha :D No to ładny biznes. Pada chociaż sobie zostałeś? ))

Ja niestety ze swoją S'ką będę musiał się znowu rozstać i wysłać na serwis.

Tak, pada zostawilem sobie :)

Interes taki, ze pozbylem sie Elite, ktora moim zdaniem jest za glosni a sam pad od elite wyszedl mnie 250-300zl, wiec spoko chyba.

Opublikowano

Zadziałać powinien każdy z wtykiem 3,5mm Mini Jack.

te od iphone nie działają podobno ale reszta tak:)

Opublikowano

Bratu x1s wylacza sie 5 sek po wlaczeniu, ktos mial taki przypadek?

Opublikowano

Na jutjubie sporo jest filmików z usterkami S'ki. Niestety coś im nie wyszło z tym modelem.

Niech brat, jeśli ma możliwość, od razu żąda wymiany w sklepie.

Opublikowano

Niestety nie udalo sie, zostawil na gwarancji :/

Który to sklep nie chce wymieniać sprzętu z wadą fabryczną?

Opublikowano

Pewnie euro agd, miałem raz przygodę, że nie chcieli wymienić sprzętu w tym samym dniu. Dno i wodorosty, tylko odsylali na gwarancję, powiedzieli ze jakbym zamawiał przez neta to nie było by problemu.

W Media Markt, takich szopek nie robią, potrafili mi jednego dnia wymienić 2 konsole bo były bardzo głośne, w końcu poszedłem po 3, podłączyłem u nich pod tv i wszystko na szczęście działało dobrze.

Opublikowano

Mialem to samo, tylko w ME. Wymienili mi konsole 3 razy, bo za glosno warczała. Na szczescie 3 egzemplarz byl juz ok. (Mowie oczywiscie o pierwszych egzemplarzach grubasa).

Opublikowano

Saturn, w teorii to samo co Mediamarkt... rozmawialiście z jakimś kierownikiem odnośnie tej wymiany?

Tutaj gość z UK, wymienili mu konsolę w sklepie, bo za głośno pracowała.

To się nazywa podejście do klienta. Swoją drogą, dobrego Slima trafił, bo w ogóle nie słychać "świerszczy".

Opublikowano

U mnie niestety 2 w 1 - wiatrak trochę bzyczał, + resety i częste całkowite utraty zasilania. Jak nie patrzeć, nie zbyt przyjemny pierwszy kontakt. :P

Opublikowano

Ja mam tak chodzącą ps4 (no z dwa razy głosniej niż ten xo s) i to jest normalny tryb pracy tej konsoli xd. Za to mój XO FAT, najcichsza konsola na świecie i zero problemów (oprócz zamuł dashboarda raz jakiś czas). 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

moje ps4 fat gdy jest w trybie uspienia pracuje glosniej niz xone fat gdy gram w gierki xd

Opublikowano

Mój stary Fat, który poleciał do kumpla był całkowicie bezszelestny, nawet przy wyłączeniu TV i kilku metrów od TV można by mieć wątpliwości czy w ogóle jest na chodzie. Tak mnie to "rozbestwiło", że jak Elite trochę "cyka" (jak chwilę pochodzi gdy wiatrak wchodzi najwidoczniej na wyższe obroty), co słyszę tylko jak w TV głos wyłączę, to i tak mnie to czasem denerwuje (bo jak sobie o tym przypomnę to na siłę staram się wsłuchać w pracę konsoli) pomimo tego, że jest dużo ciszej niż pozostałe konsole XD To nie jest właściwie żadna wada, po prostu wcześniejszy Fat chodził aż TAK cicho ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Mój premierowy FAT najcichsza konsola ever :D Było słychać tylko że ta konsola "żyje" jak się instalowało jakąś grę z płytki.

Opublikowano

U mnie tylko brzmi na 3s jak ps4 cuh-1000 czasami podczas odpalania gry z x360. Na chwile zakręci wiatraki na pelne obroty i zaraz zwolni.

Opublikowano

Ja dzisiaj dostałem nowy model z wymiany z serwisu, i albo mi się wydaje, albo w tej konsoli nawet bluray jest ledwie słyszalny! :0

Jak się poinstaluje wszystko, to się jeszcze okaże czy model jest wolny od usterki przez którą oddałem konsolę do serwisu. W(pipi)ię się jeśli znowu będzie to samo :^

Opublikowano

A niech Was, wcześniej tego nie słyszałem, ale teraz mój X1S ma w środku cichego, ale jednak świerszcza :/. Chyba wentylator, bo bez płyty też to słychać. Grubas tego nie miał.

Podczas grania niesłyszalne, wymieniać mi się nie chce, ale lekki dyskomfort teraz jest.

Opublikowano

No jak ktoś z tego powodu konsolę wymienia to beka :P