Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

No pewnie tylko kiedy zgromadzimy je wszystkie na półce?

Ja mam na swojej półce 12 albo 14 ex'ów z Xone, ciekawe kiedy Zdunek się tylu dorobi na PS4 :P

To chyba w nie jeszcze nie grałeś, bo przeglądając twój profil widziałem tylko Halo, Gearsy i Forze.

12 exów na Plejke to ja miałem miesiąc po kupieniu konsoli :dynia:

ZAORANE

To jedziemy od premiery ps4 było tak

Knack, Killzone Sf, Infamous Ss i first light, Driveclub, LBP3, bloodborne, until dawn, the order 1886.

Więc ładnie sciemiasz a ogólnie to niezła bieda na tym szrocie jedną grywalna gra przez trzy lata od premiery

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 640,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

No ale mimo wszystko przykro się patrzy na posiadaczy Xboxa One, którzy nie zaznają, ani nie będą mogli zaznać hitów na PS4. 

Ahahahhaha to mierzenie kogoś swoją miarą.

Karolek nie kupi innej konsoli to z pewności inni też będą tacy jak Karolek. XDDD

Opublikowano

Ja mam na swojej półce 12 albo 14 ex'ów z Xone, ciekawe kiedy Zdunek się tylu dorobi na PS4 :P

To chyba w nie jeszcze nie grałeś, bo przeglądając twój profil widziałem tylko Halo, Gearsy i Forze.

12 exów na Plejke to ja miałem miesiąc po kupieniu konsoli :dynia:

ZAORANE

To jedziemy od premiery ps4 było tak

Knack, Killzone Sf, Infamous Ss i first light, Driveclub, LBP3, bloodborne, until dawn, the order 1886.

Więc ładnie sciemiasz a ogólnie to niezła bieda na tym szrocie jedną grywalna gra przez trzy lata od premiery

Masz fajną stronkę:

http://gematsu.com/exclusives/ps4

dla porównania:

http://gematsu.com/exclusives/xbox-one/

Opublikowano

Bądźmy poważni

Opublikowano

Plejstejsion ma jakieś exy? Bo jednak gry są dostępne na zwykłą wersje dla biednych oraz prosiak master race. Ładnie was wydymalo sony.

jak tak o tym myślę to ma to sens co mówisz. powinno być tak że kupując prosiaka wszystkie tytuły powinienem kupować jeszcze raz w drugiej wersji, albo część działała by tylko na starej, aby miało sens posiadać oba sprzęty i wtedy nikt by nie został wydymany. całkiem, całkiem

Masz gowniaka ps4 wersję dla biednych i jeszcze bronisz tej korporacji bo rzuciła ci te januszowe kapiszony dla mnie to jest ładne dymanko

bronisz korpo, bo piętnujesz autyzm xd ej ale czaisz co jeszcze durniejszego wypisałeś, czy idziesz w odbijanie piłeczki? a nie, to to samo.

jeszcze długo będę miał wyebane w to całe pro, bo najbardziej robią mi exy w moim guście, pisane jeszcze pod wersję dla biedaków, a cały ból dupy, bo żadna - poza horizon - nie bezpośrednio od sony. co za dauny xd

jak tam kupiec na stare ps4 Bartek? prosiak już upieczony na święta wraz z TLG?  :rotfl:

Opublikowano

bluber gotowy do dostania wpyerdolu w tlou 2 w 2020?

Opublikowano

Mendrek pięknie opisał sytuację ps4 pro.

Pozornie sytuacja z PS4 Pro może przypominać tą przewidywaną z Xboxa Scorpio. Ale tylko pozornie. Po pierwsze - Sony jest liderem, jest rozpędzoną lokomotywą, a marka najsilniejsza od dawna. To samo w sobie generuje sprzedaż PS4 Pro nawet z ograniczoną biblioteką. Po drugie - PS4 Pro nie jest następcą PS4, ani nie jest próbą wyjścia z opresji. To raczej dodatkowa opcja, kolejny model na wzór lepszej wersji DS-a. To nie Sony ma teraz nóż na gardle, oni sprzedali ponad 40 milionów swoich konsol, z taką przewagą mogą sobie robić co chcą. Po trzecie - Sony daje wolną rękę developerom, więc każdy zna ryzyko kupując produkt.

Także - sorry, ale w przeciwieństwie do PS4 Pro, Scorpio zaczyna w ciemnym, ciepłym, smierdzącym miejscu. I tam pewnie pozostanie.

@suteq - raczej mierzę innych miarą rozsądku. Można nie mieć Xboxa One i zero problemu. Jakiś super rzeczy tam obecnie nie ma. Nie mieć PS4? No to już problem i to spory. Innymi słowy - chcesz być w tej generacji? Kup PS4. Reszta to tylko dodatek ;)

Opublikowano

No ale mimo wszystko przykro się patrzy na posiadaczy Xboxa One, którzy nie zaznają, ani nie będą mogli zaznać hitów na PS4

Tylko, że pewnie większość posiadaczy xbone mają też w swoim posiadaniu inną platformę. Tylko mega klapy siedzą wyłącznie na ścierwie od sony

Opublikowano

Na polce, bo rzadko sa w konsoli. :v

Opublikowano

bo ps4 wystarczy do wszystkiego a xbox tylko do haloforzagirsow wiec trzeba sie ratować innym hardwarem

Opublikowano

W sumie racja, zapomniałem o tych ciarach na konfie sony, tylko plejstejszyn <3

Opublikowano

Niestety ale MaZzeo napisał prawdę o exach na PS4. Jest tylko kilka perełek wartych zakupu bo w resztę i tak nikt nie gra. Bo kogo teraz obchodzi jakiś Knack czy inny indykowy ex. Teraz wyjdzie Last Guardian i w tej grze pokładam nadzieję na cudowny powrót do czasów PS2. Horizon jest ciekawe i na przyszły rok zostaje jeszcze Days Gone. Reszta w 2018.

turbo janusz

Opublikowano

Na polce, bo rzadko sa w konsoli. :v

No mogłem trochę więcej pograć w Ki niż 160h albo Halo 5 120h czy nawet tego biednego Sunseta 70h  :reggie: Pewnie klapki mają tysiące godzin w Uncharted albo Drugim synu ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Don a gdzie girsy i forca :[

Opublikowano

Zaginęły w akcji ;)

Opublikowano

Masz fajną stronkę:

http://gematsu.com/exclusives/ps4

dla porównania:

http://gematsu.com/exclusives/xbox-one/

ja pie.rdole jaka dominacja w zapowiedziach i juz wydanych exach, ile tego bedzie? 3-4 razy wiecej na korzysc sony?

ale przegrywy dalej beda pier.dolic ze magnetowid grami stoi, a na nadkonsoli sa tylko zapowiedzi

DOMINACJA, ARGAMEDON, ZIELONA SPJJJJERDOLINA

Opublikowano

Zdunek nadal czekam na listę 12 exów na ps4 w momencie premiery bloodborne. Oczywiście chodzi o retailowe exy na ps4

Opublikowano

Bardzo ciekawa stronka odnośnie exlusivów jakie wyszły na konsolę i te które się pojawią, porównałem obydwie konsole i to jest masakryczna przepaść między xbox a ps4, na korzyść sony.

Opublikowano

fakaj sie faka, lista jest nie wazna liczy sie tylko forza halo girsy, beka z niebieskich karakanow klapow

Opublikowano

Hahaha, ok XD

Opublikowano

a za rogiem niszczyciel wszechswiata halo wars2, kto by sie przejmowal takim goownem jak tlg, nier, persona5, horizon, nioh czy yakuza0 - same goowna z japonii, gierki bez grafiki albo bez gameplayu, nie ta skala co rts w najlepiej wykreowanym wirtualnym swiecie przyszlosci, jeden tytul ale za to jaka jakosc, a nie goowna w ktore nikt nie gra tylko wymienia sie je na listach yetiego, w temacie halo wars2 nikt nie pisze bo kazdy jest tak spiety zblizajaca premiera, ze nie ma o czym pisac bo kazdy wie, ze wyjdzie MASAKRATOR, a nie klapy i milion stron fapowania do gifow

Opublikowano

no  i wszystko na temat

Opublikowano

a nie, jednak jest odpowiedż

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.