Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Problem w tym, że nigdzie cie nie obraziłem. :cool: 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 640,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Prawda jest taka, ze te gry się muszą sprzedawać, skoro wszyscy się w ten rynek pchają! Do niedawna multiplatformy wychodziły na innych silnikach, niektore nawet nie wychodzily - a teraz ? Chyba jednak można mowic o renesansie, skoro niemalże wszystkie exy trafiają na blache. Nie wiem, może to wina z(pipi)anych konsol – w końcu miały być nextgenowo, a ogrywamy gierki w rozdzielczości, która w 2016r uwłacza ludziom. Do tego jeszcze granica optymalizacji gier się już chyba całkowicie zatarła – beka z Batmana na PC – ale (pipi) rece opadają jak odpalam gre na zamkniętym sprzęcie  - konsoli, która nie dość ze maze się na telewizorze HD, to jeszcze chodzi w 24 klatkach. I zamiast zrobić porządek z tym, co na konsolach zawsze było najważniejsze – optymalizacja, to oni nad 4k się rozwodzą… 

Opublikowano

Pomijam juz fakt, jak c(pipi) musza sie sprzedawac gierki na Onie, skoro MS nawet w stemie juz szuka pomocy...

Znajdzie ktos ile sztuk takiego TR poszlo na PC

po pierwsze jaki MS skoro to Square Enix wydał grę?

po drugie jesteś tak mierny w tym swoim argumentowaniu bzdur, że nawet ciężko ci było kliknąć w link który jest w artykule który sam wrzuciłeś - http://steamspy.com/app/391220 780tys sztuk, czyli nadal mniej niż na XONE

po trzecie, oczywiście wbrew temu co mówisz, te liczby uwzględniają nie sprzedaż faktyczną a ilość użytkowników posiadających grę, więc ile z tego jest rzeczywistej sprzedaży, a ile kodów dorzucanych do kart graficznych - tego nie wie nikt

z proporcjami może się pomyliłem, ale nadal widać, że jeśli chodzi o multiplatformy to pecet klęka przed xboxem którego ponoć nikt nie kupuje i nawet darmowe kody z kart graficznych nie pomogły.

beka z Batmana na PC – ale (pipi) rece opadają jak odpalam gre na zamkniętym sprzęcie  - konsoli, która nie dość ze maze się na telewizorze HD, to jeszcze chodzi w 24 klatkach.

nieźle, blacharska choroba dalej postępuje i 1080p mu się maże na telewizorze, a te 24 fpsy to gdzie widziałeś? Bo zerkam na digital foundry a tam

The worst dips we see from either are at the 26fps mark when first driving the Batmobile. Tearing is invoked here, but this settles down within a second on both platforms, and play unfolds without any major issues from there. For the majority of the time, PS4 and Xbox One are neck-and-neck at 30fps, but both are prone to minor hiccups with fast movements across the city.

człowieku, jesteś komiczny. Weź może zrób wypad z forum i leć na pclaba, bo szczerze mówiąc to nawet gdyby kurwa czezky, blantman, uberadi i raven połączyli siły i zrobili razem blaszanego megazorda to by nie głosili takich betonowych herezji jak ty.

Opublikowano

Włączyłem plejke pierwszy raz od tygodnia, przez pierwszą minute myślałem że w domu wybudowali pas dla Boeingów. Uspokoiła się, ale po 15 minutach słychać ją z odległości kilku metrów. Konsola z nowej rewizji... eh znów będę musiał otwierać i wymieniać pastę (jak w sprzedanej premierówce). Nie wiem czego Sony tam użyło, ale takie rzeczy powinny wytrzymać dużo dłuższy okres eksploatacji.

Co do sprzedaży Exów, przecież sam Maz napisałeś, że nikogo, a teraz wyma(pipi)esz szabelką. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

No Ty to juz masz mozg zmazzoewany - nawet nie chodzilo mi o Batmana - to byl tylko przyklad beki z blacharskiego rynku, gdy milion gierek czy na PS4 czy na XKorkim chodzi czesto jak go(pipi) nawet pare miesiecy po premierze. Najlepsze w tej calej Twojej polemice jest to, ze nie potrafisz przyjac do wiadomosci kompletnie nic - (pipi) umysl zamkniety na jakakolwiek dyskusje - "z xboxem nigdy nie bylo tak dobrze i (pipi)!"

Edytowane przez easye

Opublikowano

a jaka dyskusja może być z tobą skoro dla ciebie 1080p 30fps na steamie jest płynniejsze i mniej rozmazane niż 1080p 30fps na konsoli. Jakoś w sygnaturce widzę że multiplatformy na trójnogu ogrywasz, więc chyba tak źle nie jest? a może masochistą jesteś?

Opublikowano

Dobra, szkoda strzępić ryja.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Znajdzie ktos ile sztuk takiego TR poszlo na PC

797,945 na steam

80tys. PC

:dynia: zgubiles zero

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Jak wiele się może zmienić przez rok xD

kto chce grać w multiplatformy, kupuje pc kto chcę grać w dobre exy, kupuje xboxa

ten nadal żyje w 2001 roku, gdzie ludzie kupowali konsole dla exów xd

historia postów jak broń obosieczna xD

dzisiaj ogrywanie gier z xboxa na pc

jutro sobie możesz PC za tą kasę kupić o takiej mocy

Też będę miał, a nie mam xo. A exy jakieś na tę konsolę będą?

a jeszcze rok temu

beka z blachy od zawsze na zawsze.

blacharska podjarka tymi pifpafami dla gimbów jest grubo obecna nawet w tym temacie.

na kolana i dziękuj konsolowcom że masz na PC grafikę.

Tu jest temat o specjalistycznym sprzęcie stworzonym do grania, czyli konsolach. Pecety i inne AGD, sio.

To jest właśnie różnica między konsolami, a pecetową prowizorką.

tasowanko do bullshotów i filmików na forach jest, a potem powrót do rzeczywistości i odpalenie na swoim lapku 768p (najpopularniejsza rozdzielczość na PC) w 12fpsach na minimalnych i powtarzanie przez łzy "jestem master rasą, jestem master rasą, jestem master rasą".

szanuj siłę napędową branży, betonowa kotwico

Blacharze tak bardzo nikogo.

observer, kolejny klapers z wyimaginowanym pecetem :dynia:

chłopie jest niedzielny wieczór, nie masz do ogrania jakiegoś turboexa na trójnogu>?

Opublikowano

Nie wiem, może to wina z(pipi)anych konsol – w końcu miały być nextgenowo, a ogrywamy gierki w rozdzielczości, która w 2016r uwłacza ludziom. Do tego jeszcze granica optymalizacji gier się już chyba całkowicie zatarła – beka z Batmana na PC – ale (pipi) rece opadają jak odpalam gre na zamkniętym sprzęcie - konsoli, która nie dość ze maze się na telewizorze HD, to jeszcze chodzi w 24 klatkach. I zamiast zrobić porządek z tym, co na konsolach zawsze było najważniejsze – optymalizacja, to oni nad 4k się rozwodzą…

Jezu ale ty opowiadasz bzdury, kolejny poranek isis bez tabletek. Gry na ps2 chodziły tak z 5 razy gorzej niż teraz i nikt się nie spuszczał nad optymalizacją, PC zawsze miażdżyły konsole grafiką i tym jak gry chodziły a do tego masa gier była kiedyś tylko PC. Chociażby twój ukochany Battlefield gdzie konsolorze mogli zapomnieć o bf2 lub 1942

Opublikowano

dokładnie, konsolorze zawsze byli ruch,ani w dupe a nie tylko teraz

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Widzę isis dalej rzuca newsami po nagłówkach, których całej treści sam nie doczytał :P

Opublikowano

A ja mam w du,Pie te lepsza grafikę na PC. Konsolki po prostu mają swój klimat. Ale jak ktoś woli marnować kasę tylko dlatego, żeby walić do teksturek trochę ostrzejszych to jest albo idiota albo zakompleksionym przegrywem.

Opublikowano

niektorzy sie obudzili w 2016 ze sa pc jak juz ceny jak na konsolach i cyfra only - pewnie dlatego ze wszedzie jest pyerdololo o terafankach i 4k a jak grali w mass effect w 10 fps na 360 to nawet nie wiedzieli co to sa klatki na sekunde

Opublikowano

To ps4 i xbox ma jakiś klimat? Chyba guwna obesranego :pawel:

Opublikowano

To ps4 i xbox ma jakiś klimat? Chyba guwna obesranego :pawel:

Tylko nintendo :rayos:
Opublikowano

Tylko handheldy nintendo

:banderas:

Opublikowano

Handheldy Nintendo to jest wyższa szkoła ruchania graczy, szanuję.

Opublikowano

PC >= Nintendo >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Xbox One = PS4

Opublikowano

A ja mam w du,Pie te lepsza grafikę na PC. Konsolki po prostu mają swój klimat. Ale jak ktoś woli marnować kasę tylko dlatego, żeby walić do teksturek trochę ostrzejszych to jest albo idiota albo zakompleksionym przegrywem.

Po prostu jak takie idiotyczne komentarze czytam to mnie mikro udar łapie :D

Edytowane przez blantman

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.