Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

PlayStation%204%20Pro%20Mass%20Effect%20

PS4 Pro hmmmm?

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

ja pier.dolę

postawić to pod TV to wstyd.
zrobili kiedyś PS3 Fat w takim urwa lux dizajnie - te czasy umarły.

Opublikowano

Przyszlosc grania piękny kawalerze.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Przyszlosc grania piękny kawalerze.

raczej przeszłość grania 

Opublikowano

Dupeczki na materiale video jaczesa były pod wrażeniem. Ja im wierzę.

Opublikowano

Ja myślałem, że te wirtualne musztardówy jeszcze nie miały premiery, dlatego się o nich nie mówi. Nigdy nie byłem fanem takich gadżetów, ale zawsze coś tam się słyszało jak randomy robią dym wokół Kinecta, czy Mova.

Opublikowano

ostatni post o PS VR 8 marca xDDDDDDDDDDDDDDDD gdzie ci frajerzy którzy kupili ten kask?

Miała być przyszłość grania, miliony gier, graczy i TY jesteś w grze! A to jednak VR jest ale w szafie Blanta.

Gry z PS4 oficjalnie zmierzają na PC, pogram w Killzona a później w Unch4 na Xboxowym padzie i to na starym laptopie, co te $ony   :banderas:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

ostatni post o PS VR 8 marca xDDDDDDDDDDDDDDDD gdzie ci frajerzy którzy kupili ten kask?

nowy wymiar gej,mingu.

Sony to zrobiło. 

Opublikowano

Daddy witamy z powrotem w CW piękny kawalerze, jak tam Xbox One, dalej martwy?

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Yeti pisał wyraźnie - doświadczysz gry w inny sposób. 

pozdrawiam polaków którzy wydali na to całą swoją nędząno wypłate

#rewolucja xD

_

/o, wrócił ten co sterczy jak pedofil zza krzaka. 

stanąć w obronie VR = być gorszym przegrywem niż bot w bitwie o exa wiosny 2017.

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

Chyba trzecia po TEW i JC3 gra na prosiaku, która naprawdę zyskuje. 

Opublikowano

o jezusku

order 1886

Na początku rozgryzłem fabułę widząć że główni bohaterowie to wampiry,poniewaz nie było ich odbic nigdzie, ani  w lustrach, ani w szybach, jak zobaczyłem wilkołaka wiedziałęm ze to jakies takie underworld, wampiry kontra wilkołaki.

Do momentu pierwszego wilkołaka było tylko źle, ale niestety pojedynku z wilkiem nie wytrzymałem, po paru przewrotach na X, wyłączyłem gre i odinstalowałem.

Gra która pozwala ogladac karabin  z każdej strony/10.

Edytowane przez milan

Opublikowano

ale po uj Ty o tym tyle sapiesz ? 

order 
#nikogo

od zawsze i na zawsze.

Opublikowano

o jezusku

order 1886

Na początku rozgryzłem fabułę widząć że główni bohaterowie to wampiry,poniewaz nie było ich odbic nigdzie, ani w lustrach, ani w szybach, jak zobaczyłem wilkołaka wiedziałęm ze to jakies takie underworld, wampiry kontra wilkołaki.

Spoiler.

Dobrze, ze w to nigdy nie zagram bo nie gram w graficzke.

Opublikowano

PS VR to chyba największy przekręt tej generacji. Jeszcze ostatnio Sony kit wciskało, że sprzedaje się lepiej niż zakładali i wszystkie terafanki to łykały, a dzisiaj wchodzisz na Amazona, nie dość że dostępne na samym Amazonie to jeszcze kilkudziesięciu resselerów stara się sprzedać po jakiś kosmicznych cenach gdy 2x tyle sprzedawców chce opchnąć używane XD

Opublikowano

Z Oculusem i HTC jest to samo. Tyle, że tam to wymaga jeszcze mocnego PC do działania, wiec ta niska sprzedaż jest uzasadniona. Przyszłość grania - może i tak ale za 5 lat jak nie więcej.

Opublikowano

Wydaje mi się, że zbyt dużo ludzi jednak tak sobie znosi dłuższe korzystanie z VR w jego obecnej formie, żeby po początkowym hajpie ta tendencja się utrzymała. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.