Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Kąpiel Ze Starym i jajka w Konanie. Z tym klapiszcza kojarzą pc master race. Dajcie spokój, jeszcze wam mało gejozy na playstation?

xDDDD

przypominam że użytkownik gekon triggerował się za obrażanie gierki o gejowskich romansach z kroganinami w kosmosie :v

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Kąpiel Ze Starym i jajka w Konanie. Z tym klapiszcza kojarzą pc master race. Dajcie spokój, jeszcze wam mało gejozy na playstation?

xDDDD

przypominam że użytkownik gekon triggerował się za obrażanie gierki o gejowskich romansach z kroganinami w kosmosie :v

nie kojarzę takiej gierki więc pewnie mnie z kimś mylisz. Serio. Chyba, że czegoś nie pamiętam. 

Granie na pc? to jest uleczalne?

Dobrze, że pytasz Pawciu. To nie choroba, wystarczy, że dorośniesz i spojrzysz na jedyną słuszną platformę grania

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ej a jak umiera pececiarz, to ma pogrzeb, czy normalnie podjeżdża po niego śmieciarka? 

Opublikowano

:rotfl:

nobody, aż tak ci się nudzi na zmianie? xD

Opublikowano

aż tak, żeby wpisywać dow(nene), który był już tu cytowany z 55 razy? Nieźleeee

Ja znam lepszy. 

Dlaczego konsolowiec przeszedł przez ulice?

Żeby wyrendrować  budynki po drugiej stronie. XD

Opublikowano

zamknie steama

Opublikowano

Z czego każdy z tych prosiaków jest lepszą platformą do grania niż pierwotnie ten blaszak. Dobry przykład, że można zrobić coś z niczego.

Opublikowano

Tak wygląda prestiżowy turniej Halo z milionem do wygrania :yao:

C7x7zoQVsAATyJY.jpg

C7x70CkVsAAE5wF.jpg

C7x70ShVwAAQw-X.jpg

Węcej ekstajtu przyniósłby chyba turniej w Warhawk.

Opublikowano

Cały Mazzeo. "Ale bym cię...", "tak bardzo bym cie chciał..."; "gdybym tylko cie...".

Kiedy Ty w końcu przejdziesz w czyny? No tak. Nie przejdziesz. Bo jesteś zwyłym prawie 30 letnim przegrywam obsługującym klientów w banku i grającym w halo. Wyładowywanie złości na mnie i fioletowych krasnali to ostatnie aktywności, które wprowadzają do twojego smutnego jak pizda życia trochę słoneczka. 

Smutne, doprawdy. 

Opublikowano

no ładna manipulacja Figaro 

zdjęcie zostało zrobione podczas przerwy, gdy nie był rozgrywany żaden mecz, a większość gości wyszło objadać się hotdogami 

tak dla przykładu wyglądają trybuny podczas meczu Niemcy - Polska (chodzi mi oczywisćie do drugi plan ;) ) 

hqdefault.jpg

Edytowane przez asax

Opublikowano

Cały Mazzeo. "Ale bym cię...", "tak bardzo bym cie chciał..."; "gdybym tylko cie...".

Kiedy Ty w końcu przejdziesz w czyny? No tak. Nie przejdziesz. Bo jesteś zwyłym prawie 30 letnim przegrywam obsługującym klientów w banku i grającym w halo. Wyładowywanie złości na mnie i fioletowych krasnali to ostatnie aktywności, które wprowadzają do twojego smutnego jak pizda życia trochę słoneczka. 

Smutne, doprawdy.

Ale bez takich pojazdów proszę.

Opublikowano

ja pie.rdole figaro jaki przegryw, lekka prowokacja mazzeo i ten juz ma bol dupy i wygarnia zycie osobiste uzytkownika gdzie mazzeo, siedzac w banku, zgarnia spoko hajs, jezdzi spoko autem (choc damskim) i ogrywa gierki na premiere (choc nie ma gustu growego)

Opublikowano

jeszcze frajer mi dodaje wieku ustawiając mnie w tym samym szeregu z ficusiem, redem, milanem i całym tym klubem emeryta. Dostałbyś torpedę na dziąsło i skończyło by się figarowanie

Opublikowano

No to już rozumiem, czemu Ficusia zabolał ten pojazd. Myślałem że on to ma jakieś 25 lat max :) 

Opublikowano

no mentalnie ma jakies 13

Opublikowano

Figaro sam (pipi)a prowokujesz, jakieś pierdy wstawiasz, a później się dziwisz że Cię biją.. Jprd, w robieniu siebie ofiary, powinieneś platyne dostać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.