Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

większość gier z PSP można ograć na Vicie, podobnie jak z PSX, które można ograć na PS2/PS3/PS4, więc zgodnie z logiką klapków i podgraczy - te konsole nie mają eksów :obama: 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

a widzieliscie kiedys liste tytulow ktore mozna ogrywac w Playstation Now ?

I Twoja logika jest kompletnie z dupy - gdyby gry MS mozna bylo ogrywac tylko na ich urzadzeniach jak 360/One/Scorpio, to wciaz bylyby to exy, a nie Windows 10, Steam, Playstation po uplywie czasu z umowy.

Od wczoraj zastanawiam sie czy kupowac po raz kolejny Ona za 850 zl, dawno bym podjal decyzje, gdyby nie fakt, ze w ich gry moge zagrac juz praktycznie na wszystkim.

Edytowane przez easye

Opublikowano

to nie moja logika, to logika klapesrów z YETI na czele :cool: 

Opublikowano

Czesto czytam CW i nie przypominam sobie by ktorys z nich pisal o braku exow, bo cos mozna ograc na 360tce i Onie. Juz bardziej mi Bluber do tego pasuje ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

ciekawe ile czasu minie zanim forumkowe ameby skumaja czym jest ps now

niektórzy do dzis nie skumali czym jest ea access ani gdzie jest settings na xbonie

Opublikowano

Kupowanie konsoli dla exów.

Gardzę.

Opublikowano

Dobrze ze zaznaczyles potem ze mowisz z sarkazmem i przekąsem, bo intonacja glosu na to nie wskazywala :cool:

Troche z Elcorami mi sie to kojarzy.

Wiecej zaangazowania i emocji.

Opublikowano

Tak, wiem... pracuję nad monotnią głosu. Staram się doskonalić swój warsztat i rozwijać w przeciwieństwie do klaperstwa które zawsze będzie po prostu badną zacofanych pseudograjków.

Opublikowano

Poczuj moc męskiego bąka.

Co ten ubi to ja nawet nie...

Opublikowano

Toż to piękne.. myśle ,że  i fetysz na to by sie znalazł ..

i  mogliby  nazwać nosulus sniff

+ Dodał ADMINISTRATOR
ale naucz się cytować/odpowiadać, tak nie w ryj? skoro odpowiadasz na posta powyżej to nie musisz cytować zawartości, szczególnie z filmami czy grafikami
Opublikowano

Kolejny ''Swietny'' port na pc. No Man Sky:

- Gra sie sypie(na ps4 tez)

- FoV ludzie marudza,ze sie zapisuje

- Gra ma lag spike takie jak na xbone w f4

- Klapki leca 

- Tona bledow

Jedyna rzecz na plus to,ze  :newell: w przeciwienstwie do :kaz: odda ludzia pieniadze jezeli maja mniej niz 2h nabite. Ale i tak beka z pc. Lirik ma PC za 10k $$$$ a i tak mu sie przycina :dynia:

Opublikowano

jaka konsola, takie okladki xD

Opublikowano

Sprzeda się czy nie sprzeda, oto jest pytanie. Oby nie.

Opublikowano

Plejsztejszon now na PC, sonybociarnia bez tych 5 exów, $ony lepiej wspiera windowsa niż MS   ^_^

Opublikowano

Piękny czas by być blacharzem :newell:

Opublikowano

na dodatek nie trzeba kupować kart graficznych, wystarczy zwykły laptop z biedry. Dzięki Sony!

Ale trzeba miec dobry internet a tego nie masz :lapka:

Opublikowano

BB i U4 w 60 fpsach? zazdro chłopaki!

no ale wspierajcie portfel Kaza, wspierajcie :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.