Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

animacje animacjami ale za wciskanie tak chuyowego i zyebanego UI po raz drugi należy się ukrzyżowanie

Edytowane przez Homer S

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Miejmy nadzieje, że ktoś podłapie porażke EA i zrobi własnego, oryginalnego Mass effecta z immersją, fabułą i ciekawymi postaciami :notbad:

Opublikowano

już mi się w myślach kreuje gra idealna - mass horizon: breath of the effect

Rain edition
Opublikowano

pora na nabijanie wyświetleń na andromedzie

Jednak te 40 baniek nie poszlo w bloto. Genialny filmik

Obejrzałem całe i przy niektórych scenach bałbym się grać w nocy.

Do tego za(pipi)isty koment pod filmem :D

No man sky - "nobody can screw up as bad as we did in 2016"

Bioware - "hold my beer"

Opublikowano

Nareszcie recenzja godna uwagi

ależ dramat. A ja rozważałem nawet zakup gierki bo w filmikach wyglądało całkiem przyjemnie. Mam EA Access ale tego triala 10h nawet nie chce mi się odpalać.

będzie full wersja w abonamencie za pół roku

Opublikowano

Ja tam biore, mozna dac dupy kroganinowi, wiec mozna przymknac oko na inne niedociagniecia

Opublikowano

Xone s, znicz czy prosiak? Wielkanoc sie zbliza i cos bym kupil

Opublikowano

Ooo to jest pomysl... amiga>psx

Opublikowano

Kup persone, yakuze, tlg, lego city undercover, nier i nioh, a nie nad tymi gównami się zastanawiasz gościu

Opublikowano

Nie wiem czy odpoczęliście od tego wysypu perełek na jedyną słuszną konsolę, ale właśnie nadchodzi kolejna - Persona 5.

Official Playstation Magazine UK - 10/10

DigitalCentralMedia - 10/10

RiceDigital - 10/10

GamesMaster - 9.5/10

Edge Magaine - 8/10

Opublikowano

Tylko 8 od Edza?? Nie wiem co tak słabo.

Opublikowano

Figaro kiedy ps4 kupujesz?

Opublikowano

oczywiście że znicza ze wspaniałą zeldą. Po co prosiak jak te same gry możesz na ps4 odpalić? Xboxa nie polecam bo kłóciłby się z twoją wiarą . 

Jak ci już pomogłem to może ty mi pomożesz. Rower crossowy czy trekkingowy ?

Opublikowano

Switcha nie ma sensu brać dla jednej gry, już lepiej WiiU wziąć i ograć tego King Konga, Zeldę i kilkanaście części Mario

Opublikowano

Figaro kiedy ps4 kupujesz?

I w co bym na tym grał?

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Nie wiem czy odpoczęliście od tego wysypu perełek na jedyną słuszną konsolę, ale właśnie nadchodzi kolejna - Persona 5.

Official Playstation Magazine UK - 10/10

DigitalCentralMedia - 10/10

RiceDigital - 10/10

GamesMaster - 9.5/10

Edge Magaine - 8/10

Dobrze że to już koneic i przerwa do kolekcji Crasha bo za dużo tego dobrego :banderas:

Opublikowano

w miliony zayebistych gierek, ktorych nie ograsz na tych liczydlach jakie posiadasz

blantman - w praktyce roznica miedzy crossowym a trekingowym sprowadza sie czesto tylko do samego osprzetu (czasem tez szerokosci opon i troche bardziej agresywnego wygladu) - jak ci zalezy na dynamie, blotniku, bagazniku, lampce i planujesz rodzinne pikniki na lace z blantmanowa czy ogladanie gwiazd w nocy to bierz trekingowy, jak zwykle wycieczki w las to crossowy (sa tez o wiele lzejsze te rowery z uwagi, ze fabrycznie nie maja tych bajerow)

Opublikowano

Spoko, Ficuś. Kupię PS4 jeśli Ty kupisz Switcha.

Innymi słowy, mam nadzieję, że w 2019 roku naprawią ten framepacing w BB.

Opublikowano

zalozylbym sie nawet ze predzej ja kupie switcha niz ty ps4 patrzac na to kiedy ty kupujesz konsole

Opublikowano

rower crossowy z logiem nintendo czy trekkingowy z logiem microsoftu, czy rowerek z 3 koleczkami do nauki jazdy z logo sony? Ficek? 

Opublikowano

zalozylbym sie nawet ze predzej ja kupie switcha niz ty ps4 patrzac na to kiedy ty kupujesz konsole

No spoko, jak jara cię kupowanie PS4 z Shadow Fall i Odpadające Gumki, to śmiało.

Opublikowano

kupno ps4 na premiere nie bylo zbyt madre ale teraz masz przeciez i prawie bezawaryjne wersje i miliony dobrych gierek (z czego juz bardzo duzo uzywek w smiesznych cenach), lepszego momentu do kupna ps4 juz nie bedzie jesli chce sie ogrywac gierki w okolicach premier, a nie jak typowy figaro 9 lat pozniej

rower crossowy z logiem nintendo czy trekkingowy z logiem microsoftu, czy rowerek z 3 koleczkami do nauki jazdy z logo sony? Ficek? 

traktor z trupia czaszka na przodzie by rozjezdzac wagine

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.