Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiń go, jest tylko człowiekiem, opóźnionym o dekadę względem zwykłych ludzi. 

Pewnie nadal korzysta z telefonu wyglądającego podobnie jak któryś z poniższych

cellphones_barstyle_02.jpg

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

figar uzywke ps4 wez albo na raty zero procent, gierki masz uzywane za 30-40zl czasem, promo na psn tez sie trafi czasem kozackie

zerwij z metka jarania sie jak poyebany w tematach gierek, ktore ograsz za 9 lat

Opublikowano

On stuleję ma we krwi. Prędzej ja kupie Ps4 niż on.

Opublikowano

czemu nie moge tam pisac? przeciez nie trolluje tam i pisze fakty albo pytam sie o konkretne rzeczy, poza tym mialem stycznosc z switchem w przeciwienstwie do ciebie

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Spoko, Ficuś. Kupię PS4 jeśli Ty kupisz Switcha.

Innymi słowy, mam nadzieję, że w 2019 roku naprawią ten framepacing w BB.

Figaro i Ficuś kłócą się o to, kto wcześniej kupi jakąkolwiek konsolę nowszą niż 20 lat/jakikolwiek sprzęt nie-Sony.

Trochę jakbym czytał dyskusję Stephena Hawkinga i Jasia Meli o to, kto szybciej przebiegnie maraton.

Opublikowano

kupno ps4 na premiere nie bylo zbyt madre ale teraz masz przeciez i prawie bezawaryjne wersje i miliony dobrych gierek (z czego juz bardzo duzo uzywek w smiesznych cenach), lepszego momentu do kupna ps4 juz nie bedzie jesli chce sie ogrywac gierki w okolicach premier, a nie jak typowy figaro 9 lat pozniej

Figaro nawet mentalnie jest 3 lata wstecz i dalej myśli, że na PS4 nie ma gier.

Opublikowano

Może i ma gry, ale tak samo Xbox 360 ma Blue Dragon, parę części Halo, Saint's Row, Lost Odyssey, Kameo czy nawet single player Chromehounds, które też na mnie czekają. Więc może najpierw je ogram bo wyszły dawno/są tanie/ciekawią mnie.

I nie zabrania mi to prawa do czytania i interesowania się grami, które wychodzą dzisiaj bo wiem, że i te kiedyś ogram.

Opublikowano

Nie wiń go, jest tylko człowiekiem, opóźnionym o dekadę względem zwykłych ludzi. 

Pewnie nadal korzysta z telefonu wyglądającego podobnie jak któryś z poniższych

cellphones_barstyle_02.jpg

Nokia 5110!!! Można nią było gwoździe wbijać :fsg:

Opublikowano

figar uzywke ps4 wez albo na raty zero procent, gierki masz uzywane za 30-40zl czasem, promo na psn tez sie trafi czasem kozackie

zerwij z metka jarania sie jak poyebany w tematach gierek, ktore ograsz za 9 lat

3ds chodził za 300zl a i tak nie kupiłeś

Opublikowano

Bo mnie nie intresowal ten archaiczny badziew gorszy od vity

Opublikowano

Bo mnie nie intresowal ten sprzet bez logo SONY

fix'd

Opublikowano

Rayos pisze ze vita>3ds a ja mu wierze, on mnie powstrzymal od kupna

Opublikowano

Xone s, znicz czy prosiak? Wielkanoc sie zbliza i cos bym kupil

Ino Vita. Nic to, że już masz. Będziesz miał na zapas...

Opublikowano

Ale tylko powazne odpowiedzi prosze

Opublikowano

Tak powaznie to bierz xboxa one jak wyrwiesz za max 600 zł - dla Ori i sunseta wario, do tego masa klasyków z 360 w postaci jRPGów. Nic wiecej tu wartego uwagi nie ma, gralem w te zachwalaną Forze Horizon i niestety fałszywy mesjasz.

Szczerze to polecałbym bardziej wii u gdzie jest +-15 super gier nie do ogrania nigdzie indziej.

Opublikowano

Proponowanie Fickowi Xboxa albo Nintendo, szaleju się najadłeś? przeciez wiadomo ze i tak wezmie prosiaka albo nic xddd

Opublikowano

IMO każdy szanujący się grać powinien zagrać w nową ZELDĘ, to coś takiego dla gracza jak dla katolika chrzest. 

Opublikowano

przeciez nie trolluje tam 

a zdarzyło ci się, na szczęście raport załatwił sprawę i pokasowano śmieci zarówno twoje i jak i rajosa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.