Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

lel, ktos tu chyba nigdy w trojwymiarowego sonica przez ostatnie 20 lat nigdy nie gral xd etapy "wyscigowe" zawsze tak wygladaly. 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ale góvno obesrane ten sonic, masz rację podobnie jak na telefonie ten szrot jest.

Ja jedynie szanuję sonica w 2d.

sonic.jpg

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Sonic. Maskotka, która powstała jedynie w celach marketingowych do zareklamowania szybkości konsoli Sega Genesis. Przy okazji zrobiono gierkę. Chu,jową gierkę.

Brzydzę się tą serią. Robienie z Sonica jakiejś legendy GAMINGU to ostry folklor.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

A czy którykolwiek sonic to był dobra gra? Grałem w ze dwie części te starsze i zawsze to byl mega średniak.

Opublikowano

A to nie wiedziałem, że to taka maskotka do zareklamowania szybkości. W sumie Serious Sam miał reklamować engine, a do dziś wychodzą jego remastery/remejki - właśnie za free na PC udostępniono kolejną betę remastera.

Opublikowano

Ale Sonic Adventure 1 i 2 na DC to Wy kuhwy szanujcie. :shotgun:

Opublikowano

Dwójeczka jest wspaniała, dalej dumnie leży na półce. Ale ten typ gry trzeba lubić i rozumieć.

Z 3D polecam jedynie Sonic Generations.

Opublikowano

W Polsce mało kto miał Dreamcasta, więc tak naprawdę Sonica w 3D poznałem dzięki emulatorom, czy tym obecnym popłuczynom na PC.

Opublikowano

A to nie wiedziałem, że to taka maskotka do zareklamowania szybkości.

Co ty, jak jakiś pedał chcesz grać w przestarzałego Super Mario Bros. 3 na NESie? Chory jesteś? Łap SEGĘ z BLAST PROCESSING. Czym jest BLAST PROCESSING? Nie wiemy, ale łap Sonica, on z tego korzysta, zobacz jaki szybki. I jest tak bardzo z lat '90, Z CHARAKTEREM. Już nie potrzebujesz Mario.

I tak to wyglądało.

Opublikowano

Eurogamer właśnie potwierdził CoDa podczas WW II. Na to czekaliśmy.

Nic nie potwierdził tylko wspomniał o źródłach które mówią o tym, ze nowy cod to ww 2. No ale jak shinobi napisał, ze tak będzie to tak będzie.

Sonic mial fajne wyścigi w autkach

Opublikowano

Eurogamer właśnie potwierdził CoDa podczas WW II. Na to czekaliśmy.

II w.św? Po raz pierwszy wróżę klęskę sprzedażową nowemu CoD-owi.

Czyli stanie się to, o czym wielu od dawna po cichu marzyło tj upadek znienawidzonej serii :reggie:

Opublikowano

Przecież i tak kupisz day one :reggie:

Opublikowano

Jezu je.bać Coda. Szanujmy się.

Opublikowano

Nie no, na premierę to nie będzie warte uwagi, dopiero jak potanieje. No chyba, że dadzą Singla na kilkanaście godzin, ale dobrze wiemy, że tak nie będzie i w jeden, góra dwa wieczory, pęknie.

Opublikowano

biore coda na premierę niczym ficus japonskie sztosy na ps4

Opublikowano

Ja kupię, ale Hamburgernia i Ingliszbrejkfeściarnia nie kupi, bo oni  wbijają pytongi w coś co już było cztery razy w CoD-ie przedstawione i kilka razy w MoH-u...

Opublikowano

Ja kupię, ale Hamburgernia i Ingliszbrejkfeściarnia nie kupi, bo oni  wbijają pytongi w coś co już było cztery razy w CoD-ie przedstawione i kilka razy w MoH-u...

A ile razy w CoDzie przedstawiono futurystyczne klimaty? xD

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Jakby dali u nas wersję z grywalną postacią Pileckiego, albo Inki do multi to ludzie by wykupili w dniu premiery. Kolekcjonerka z opaską na ramię też by dała radę. Łysi patrioci by kupowali, bo wypada, a w domu by dochodzili do wniosku, że przecież konsoli nie mają.

Opublikowano

Ficuś taki fan japońszczyzny, a nie wzial nawet jednej gry w tym roku od skośnych? :sorcerer:

Opublikowano

Akurat Nioh to jeszcze hói, ale w Niera nie zagrac i miec PS4 to niezrozumiałe akurat dla mnie.

Opublikowano

Fikus gral w bb akurat ale chyba go przerosła.

Opublikowano

Ma sie zmuszac do grania w gre bo ktos tam wystawil 10/10? 

Tu nie chodzi o to, że ktoś dał 10, ta gra to mokry sen prawdziwego gracza, to gra pokroju:

-Super Mario Bros, Contry, Mortla Kombat, Crasha, MGS1, Re1, SoulBlade i Tekkena można by tak wymieniać i wymieniać, dla mnie osobiście to pozycja obowiązkowa :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.