Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Czyli gdyby nie grafa, to Horizon byłaby gierką ze średnią 74 na MC, i tak należy ją postrzegać pod względem gameplayu, muzyki, mechaniki etc. Sutek też pisze, że 7/10. Wszystko się zgadza.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

wczoraj przysnąłem serio na drugim rozdziale w Uncharted 4. Niesamowity s z t o s

Też bym przysnął, gdybym grał na biedaku :yao:

No raczej ciężko zasnąć przy wyciu PROstaka.

Opublikowano

Dokladnie, Nier dostal punkty ujemne za technikalia, wiec gdyby mial je na poziomie horizona to średnia na MC oscylowała by około 95 :cool:

Opublikowano

Czyli gdyby nie grafa, to Horizon byłaby gierką ze średnią 74 na MC, i tak należy ją postrzegać pod względem gameplayu, muzyki, mechaniki etc. Sutek też pisze, że 7/10. Wszystko się zgadza.

Należy? xd Wyrocznią jesteś czy co.

Opublikowano

No ale skonczcie z tym go,wnem dla januszy już

Opublikowano

Nier wyglada jak z PS3, a Horizon jest jedna z najladniejszych gier ever

Mimo to dzieli ich tylko 1 punkt na wyroczni.

To tylko pokazuje jakim guwnem jest klejnocik xd

Nier

Nioh

Persona 5

Do tego powinniście się aktualnie modlić.

4a7.jpg

Opublikowano

Należy? xd Wyrocznią jesteś czy co.

To kwestia logiki, ale spokojnie. Wiem, że klapy mają z tym problem. 

Są tylko ludźmi.

Opublikowano

Nier wyglada jak z PS3, a Horizon jest jedna z najladniejszych gier ever

Mimo to dzieli ich tylko 1 punkt na wyroczni.

To tylko pokazuje jakim guwnem jest klejnocik xd

Nier

Nioh

Persona 5

Do tego powinniście się aktualnie modlić.

4a7.jpg

Zamknij mordę

Opublikowano

To wstępne wrażenia, bo niestety ale dosyć długi prolog potrafi być męczący przed traktowanie gracza jak debila. Do tego miałem wrażenie, że więcej oglądałem filmików niż tak naprawdę grałem. Teraz mam już dostęp do całego świata więc dopiero się zacznie.

Na plus na pewno grafika, która jest bardzo ładna, ale dla mnie U4 dalej jest nr 1 chociazby ze względu na o wiele lepszą mimikę twarzy. No tam jest to zrobione tip top przez co nie ma gdzie szpili wbić. Widoki potrafią wyglądać rewelacyjnie, pogoda równiez robi wrażenie. 

Gameplayowo jest spoko, ale zobaczymy jak gra mi każe robić jakieś nudne rzeczy. O dziwo fabularnie jest całkiem dobrze, nawet bardzo dobrze ale już mam teorie na temat całej fabuły więc zobaczymy czy się sprawdzi.

Te elementy RPG to trochę średnie rozwiązanie, to wybieranie dialogów również z racji tego iż w sumie wynik wychodzi raczej taki sam. Aha, walka wręcz przypomina bitwę dzieci na patyki za garażami.

Mogłem to wrzucić do tematu gry ale nie chce od razu skończyć jak blantman. Zrobię to na koniec gry i wytknę każdą, najmniejsza wadę. :kaz: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

a to Horizon ma na meta same oceny 10/10 ? nie.

ale i tak zejście poniżej bitego 90 jest u(pipi)ające dla tego co oni wyciągnęli ze sprzętu za 1000zł.
-i nie jest to 'sama grafika', właściwie każdemu  recenzentowi się podoba, niektórych zachwyca - a absolutnie wszystkim spływa kupka po nodze na widok oprawy.
i to niby zasługuje na 7 ? cóż za spier.dolonko umysłowe, chińskie.

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

wczoraj przysnąłem serio na drugim rozdziale w Uncharted 4. Niesamowity s z t o s

Też bym przysnął, gdybym grał na biedaku :yao:

No raczej ciężko zasnąć przy wyciu PROstaka.

Moj prosiaczek jest mega cicho, az sam sie zdziwilem bo czytalem wszedzie ze "wyje". Podczas grania ledwo slyszalny, dla porownania premierowe PS4 burzylo sciany jak sie musialo mocniej spocić.

Opublikowano

System walki w horizon lepszy niz w zeldzie

Opublikowano

Zazdro bo nie ma na maczka za 15 kafli do cywilizacji?

Opublikowano

Niedługo moja recenzja horizona, stary tuned

Na Fickową recenzję Zeldy jeszcze sobie trochę poczekamy :kaz:

Opublikowano

To wstępne wrażenia, bo niestety ale dosyć długi prolog potrafi być męczący przed traktowanie gracza jak debila. Do tego miałem wrażenie, że więcej oglądałem filmików niż tak naprawdę grałem. Teraz mam już dostęp do całego świata więc dopiero się zacznie.

Na plus na pewno grafika, która jest bardzo ładna, ale dla mnie U4 dalej jest nr 1 chociazby ze względu na o wiele lepszą mimikę twarzy. No tam jest to zrobione tip top przez co nie ma gdzie szpili wbić. Widoki potrafią wyglądać rewelacyjnie, pogoda równiez robi wrażenie. 

Gameplayowo jest spoko, ale zobaczymy jak gra mi każe robić jakieś nudne rzeczy. O dziwo fabularnie jest całkiem dobrze, nawet bardzo dobrze ale już mam teorie na temat całej fabuły więc zobaczymy czy się sprawdzi.

Te elementy RPG to trochę średnie rozwiązanie, to wybieranie dialogów również z racji tego iż w sumie wynik wychodzi raczej taki sam. Aha, walka wręcz przypomina bitwę dzieci na patyki za garażami.

Mogłem to wrzucić do tematu gry ale nie chce od razu skończyć jak blantman. Zrobię to na koniec gry i wytknę każdą, najmniejsza wadę. :kaz:

Po zagraniu w Zeldunie, Horizona ZERO nawet byś kijem nie tknął :kaz:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ale yebać już tę zelde, ta gra ma już z miesiąc.

Opublikowano

Rdr ma 7 lat a dupy o niej zamknąć nie możesz

Opublikowano

Już oszczędzam pieniążki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.