Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

na dodatek nie trzeba kupować kart graficznych, wystarczy zwykły laptop z biedry. Dzięki Sony!

Ale trzeba miec dobry internet a tego nie masz :lapka:

nie znasz mojej sytuacji

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

BB i U4 w 60 fpsach? zazdro chłopaki!

no ale wspierajcie portfel Kaza, wspierajcie :kaz:

Nie wiedziałem, że BB i U4 wyszły na PS3 i to w 60 fps. A ja głupi grałem na PS4 w 30 :/

Opublikowano

nie zrozumiałeś mojej finezyjnej ironii 

Opublikowano

PS Now na PC, blacharze się cieszą. Ale zapomnieliście o jednej rzeczy

Trzeba Dualshocka :dynia:

Opublikowano

nie ty pierwszy nie ostatni więc luz :newell:

Opublikowano

nie zrozumiałeś mojej finezyjnej ironii 

po prostu była chuyowa lmao

Opublikowano

Kto teraz kupi tą zyebaną konsolę ( PS4 ) bez exów?

Opublikowano

Twoja mama  8)

Opublikowano

streamowanie wypozyczonych gierek z ps3 na pc - niesamowity deal, dzieki temu ps4 stracilo sens

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Przejde NMS na youtubie, bo troche za drogo jak na indora.

Opublikowano

Kasa, kasa liczy sie tylko kasa wszedzie i chooj, my jako gracze nie liczymy sie wcale w tych dziwnych czasach, ale co niektorzy sie tutaj jeszcze kloca broniac jednej lub drugiej korpo :/

#exyps3napcgardze

Opublikowano

Kasa, kasa liczy sie tylko kasa wszedzie i chooj, my jako gracze nie liczymy sie wcale w tych dziwnych czasach, ale co niektorzy sie tutaj jeszcze kloca broniac jednej lub drugiej korpo :/

#exyps3napcgardze

Broń korpo które na ciebie  defekuje  !

Opublikowano

streamowanie wypozyczonych gierek z ps3 na pc - niesamowity deal, dzieki temu ps4 stracilo sens

Tak, wmawiaj se dalej, że ps4 miało sens. Konsolka za1500 zeta pożyła z 3 latka. Miliony graczy, o ile konsola im nie padła, przez te 3 lata mogli cieszyć się 2 eksami, które nie są remasterami i multipatfomami w najgorszym wydaniu. No ale już niedługo ps4,5.  Dzięki sony!

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Smutne, ale prawda :(

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

ale chłopa dzisiaj poniosło!

1.jpg

Musiałem wykorzystać pomysł Fanka, by jakoś to przenieść do mieszkania

2.jpg

Jak ktoś będzie wpadał to najwyżej się schowa do szafy

3.jpg

Nie chce nic mówić, ale to jest bardzo odpowiednie miejsce dla tej konsoli  :usmiech:

Opublikowano

Win10 taki dobry, że trzeba było kupić szrotboksa. Lada moment isis będzie szukał nowych kolegów - Panowie, wiecie co z nim zrobić ;)

Opublikowano

izi ja cie zawsze dodam do znajomych 

Opublikowano

Izi będziemy kolegami? Akurat gramy z ravenem w halo w co-pie i horizona 2 bedzemy robic w multi. Daj znac :ogor: będzie piz,da ogien!

Opublikowano

no pewka! przeciez wiesz, ze wtedy czyszczac liste PSN bylem pewny, ze po prostu konsole sprzedales!

Ficek - wyslalem zaproszenie.

No fajna konsola 87GB aktualizacji do HALO 5, 40GB do Forzy, wkladasz plyte i grasz - nie to co na Windows 10!

Opublikowano

bluber jak tam fifa16, sprzedales wreszcie?

btw. izi na tych zdjeciach jest tylko jedna konsola i lezy na stole kolo pilotow

Opublikowano

Izi to sa darmowe aktualizacje cos czego na ps4 nie ma!

Ficus a co cie dupa szczypie z fifa? Nadal team pes bez skladow day one i bramkarzami na easy? XD

Opublikowano

btw. izi na tych zdjeciach jest tylko jedna konsola i lezy na stole kolo pilotow

Przecież to jest kontroler z wyświetlaczem do grania w gry z PS4, kiedy nie ma cię w domu. SONY potwierdza.

Opublikowano

Rajtuz pamietasz jak snułeś teorie czy pokemon go wpłynie na sprzedaż handheldowych pokemonów?

- top hardware seller for July 2016

- no specific numbers yet, but sold more than PS4/Xbox One individually
- boost came from Pokemon GO raising sales of all Pokemon games and 3DS hardware

A co tam na forumku ps vita? xddd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.