Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

O chui to zeby pocisnac po zeldzie to konieczna fotka konsoli z grą, co tu sie odjaniepawla to ja nawet nie  :obama:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Fani Nintendo wprowadzają nowe standardy xD

Opublikowano

Brakuję tylko Pandy i wspominek o DC.

W tym miejscu myślę, że warto podać jeszcze zwycięski skład Kaiserslautern z meczu z Bayernem w sezonie 97/98: Reinke, Kadlec, H. Koch (31. Hristov), Kuka, Marschall, Ratinho (75. Reich), Roos, Schjönberg, Schäfer, Sforza, M. Wagner. I jeszcze Ballack

Opublikowano

najgorszy typ graczy, powiesz cos zlego prawde o zeldzie juz piana na pysku

To jak o kazdej gierce, klapy az tak bronią gierek, że tematy są zamykane

O forzie boty tak bronily ze mi pewien admin pw wysylal, teraz niestety boty nie maja juz czego bronic bo wsteczna kompatybilnosc to kazdy szanuje

Opublikowano

Te bronienie gierek Sony to było to jak Blantman dostał trzy minusy za narzekanie na 30fps w Horizon? Serio ktoś to porównuje do ścisku macic w temacie Zeldy z dzisiaj? xd

Btw Orzeszek, wilgotny Willy i ktoś tam jeszcze też narzekali, że im się średnio spodobało i nikomu włos z głowy nie spadł.

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Scisk trwal tydzien, jak admin wymusil bym wrzucil fote (a wiedzial ze mialem jutro) to domysl sie co sie dziac musialo na pw i raportach

Opublikowano

Hahaha, jaka beka XD To miałeś istny tydzień spiedolenia umysłowego na pw.

Opublikowano

No dzisiaj to apokalipsa panie (raporty, pmki, itp.) Myślę że jeden user jakieś pismo do sądu nawet wysłał że mu gierki obrażają.

Opublikowano

Nie do mnie pw akurat, ja to chyba przez tydzien z 40 minusow dostalem

Opublikowano

Wszystkie wartosciowe posty z bulem dupy juz powylatywaly? Bo nie wiem czy czytac wczesniejsze strony

Opublikowano

Pismo do sądu  :dynia:

Ja to już wysiadam.

Opublikowano

Wszystkie wartosciowe posty z bulem dupy juz powylatywaly? Bo nie wiem czy czytac wczesniejsze strony

wszystko wyleciało niestety

Nie do mnie pw akurat, ja to chyba przez tydzien z 40 minusow dostalem

słabo, pamiętaj, że ja dostawałem kiedyś minusy na potęgę i 40 minusów za post to była norma :lapka:  ale gratuluję silnej psychy, ja bym pewnie wymiękł 

Opublikowano

#ficusgate odyebane perfekcyjnie.

Opublikowano

Tak czytam o tym bólu dupska o plusikach i minusikach, to idąc tą drogą, ludzie wystawiają zdjęcia w zakupach growych, tylko po to aby dostać plusa, a gra się nie liczy.

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Też jestem za tym aby wy(pipi)ać te plus i minusy.

Opublikowano

Ja tam lubie zbierac minusy, to tak jak wbijanie aczikow i trofikow. 

Szczerze? Reputacja powinna zostac wyrzucona. Fajna opcja by byly notyfikacje. Jakby ktos zacytowal posta, to przy profilu by byla wiadomosc.

Opublikowano

na tapatalku masz notyfikacje jak Cie ktos zacytuje 

Opublikowano

na tapatalku masz notyfikacje jak Cie ktos zacytuje 

Uzywanie tapatalku na duzym iPhonie nie jest zbyt wygodne. Wole przegladac forumka przez Safari 

Opublikowano

jaki to model iPhone'a? jakiś dobry?

Opublikowano

Najlepszy

Opublikowano

No dzisiaj to apokalipsa panie (raporty, pmki, itp.) Myślę że jeden user jakieś pismo do sądu nawet wysłał że mu gierki obrażają.

poproszę skrót wiadomości, dziś miałem bardzo napięty dzień w pracy

Opublikowano

Właśnie Orzeł - PM bo mi się przypomniałeś :D

Opublikowano

Fajna opcja by byly notyfikacje. Jakby ktos zacytowal posta, to przy profilu by byla wiadomosc.

Powiadomienia -> Opcje -> Powiadom mnie, gdy ktoś zacytował moją wypowiedź

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.