Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Nie ma czego streszczać, ktoś obrażał Zelde bo do oceny ma dodane 2 oczka za znaczek Nintendo na pudełku i wstręt macicy był.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

No ale nas.rać do ryja mu się chciało, takie fetysze z ludzi wychodzą, nie wiem co ta zelda robi z ludźmi XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Nie ma czego streszczać, ktoś obrażał Zelde bo do oceny ma dodane 2 oczka za znaczek Nintendo na pudełku i wstręt macicy był.

Wstręt macicy masz cały rok.

Opublikowano

No ale nas.rać do ryja mu się chciało, takie fetysze z ludzi wychodzą, nie wiem co ta zelda robi z ludźmi XD

Nie bez powodu mowi sie o nich nintendozboczki :ragus:

Opublikowano

to chyba w tym roku strace korone nintendozboczka bo az takich wymuskanych fetyszow to ja nie mam :beksa: 

Opublikowano

Ja też całą tą akcję przespałem, udało mi się jedynie dać minusa Ficusiowi :/

Opublikowano

Kupili tę Zeldę, no trudno zdarza się, są gorsze rzeczy, niektórzy nie mają co jeść, na przykład. Stało się, ale to można sprzedać, a nie mieć ból du.py na cały świat.

Opublikowano

Możesz jest ból, ponieważ nic innego na Znicza nie ma? Większa afera, jest na DżojKony, na brak możliwości zapisu gier w chmurze czy k.pamieci. Czujecie? 100h w Zeldzie i konosle padła...Wszystkie zachwytu nad grą idą się (pipi)ić, bo w roku 2017 Nintendo wymyśliło sobie że ich konosla będzie bezawaryjna.

Opublikowano

dobrze by było gdyby ta Zelda upadła i sobie głupi ryj rozwaliła

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Możesz jest ból, ponieważ nic innego na Znicza nie ma?

shovel knight, fast rmx, snipperclips, snake pass, metal slug 1 i 3, i am setsuna, world of goo, master blaster, no faktycznie nie ma nic innego :lapka:

Opublikowano

nadal wiecej i lepiej niz na ps4 i x1 podczas ich pierwszego miesiaca :ragus: 

Opublikowano

Zelda i fast rmx fajne, demko snipperclips super tylko dla coopa, zaraz mk8 delux, jak na dodatek do ps4 jest dobrze

Opublikowano
World of Goo – komputerowa gra logiczna wyprodukowana i wydana w 2008 roku przez studio 2D Boy na komputery osobiste oraz platformy mobilne.

W 2017 za zakupem znicza ma przemawiać gierka z komórek sprzed 9 lat nie no panie, biore trzy.

Opublikowano

Szkoda, że Zelduni nintendopały i inni nie wytykają podobieństw do innych gier 

A jak już zauważą to "naśladować najlepszych"  :teehee:

Beczunia z was.

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Zeldę masz szanować, bo Ci kijem zayebią od bokoblina XD

Opublikowano

Szkoda, że Zelduni nintendopały i inni nie wytykają podobieństw do innych gier 

A jak już zauważą to "naśladować najlepszych"  :teehee:

Beczunia z was.

To się odnieś kur,wiaku do posta, a nie skaczesz po tematach.

Opublikowano

No widać, ten piątek sponsoruje Zelda, wszystkim odpiedala za wytykanie tej gry XD 

zrob_cos_dobrze_to_nikt_nie_zwroci_uwagi

Opublikowano

World of Goo – komputerowa gra logiczna wyprodukowana i wydana w 2008 roku przez studio 2D Boy na komputery osobiste oraz platformy mobilne.

W 2017 za zakupem znicza ma przemawiać gierka z komórek sprzed 9 lat nie no panie, biore trzy.

oj zagrywalem sie w to na premiere, fajny tytul, ile na zniczu wolaja za to?
Opublikowano

A najwięcej do powiedzenia ma Faka, który w (pipi)e był guvno widział  :yao:

Opublikowano

Pół darmo - 70$

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.