Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

mam komorke z androidem 4.2 to jeszcze idealne nintendo za chwile wymusi na mnie zmiane telefonu jesli okaze sie ze jedyna opcja do wyslania wiadomosci, gier z kolegami i chatu bedzie aplikacja na telefonie (ta dotychczasowa wymaga androida minimalnie 4.4)

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

jaki to model iPhone'a? jakiś dobry?

7 Plus, ale juz mnie dobija ‍♂

Opublikowano

Kto w dzisiejszych czasach ma Androida 4.2 w telefonie.....

a to trzeba wiedzieć jakiego się ma?

ale ze mnie każual......

Ja lubię wiedzieć co mam pod maska.

jaki to model iPhone'a? jakiś dobry?

7 Plus, ale juz mnie dobija ‍♂

Z torebka chodzisz ze masz gdzie trzymać takiego tableta?
Opublikowano

Idealnie sie miesci w kieszeniach a nosze slim jeansy, wiec nie jest tragicznie. Nawet do kieszonki w koszuli wcisne.  W kobiecych jeansach telefon by sie nie zmiescil. Moja i znajome probowaly lol. 

Opublikowano

Tez tak na poczatku mialem. Odpychal mnie wielkoscia, ale po zwyklej 6s wybralem jednak 7 Plusa. Telefon i tablet w jednym. Dodatkowo Plus ma pare ciekawszych ficzerow od zwyklej siodemki. 

Opublikowano

Za bramą królestwa same sztosy na 90+ MC, a w zielonym szambełku pływa sobie Spencer kpiąc z graczy. Hucznie zapowiedziany Phantom Dust w 2014 roku w końcu wychodzi w wielkich bólach. Jedyne co zmienili to... wyższa rozdziałka i 16:9. Trzy lata porządnej pracy :kaz:

capture5ryrw.png

Opublikowano

Widzę że wy nadal się kłócicie zamiast grać w te sztosy co wyszły. Jestem pod koniec mass effecta 50 h prawie na liczniku wspaniała przygoda:)

Opublikowano

Widzę że wy nadal się kłócicie zamiast grać w te sztosy co wyszły. Jestem pod koniec mass effecta 50 h prawie na liczniku wspaniała przygoda:)

awqVOh6.png

:kaz: 

Opublikowano

No xbox live nie ogarnia od dłuższego czasu, nie ma co się dziwić

Opublikowano

Xbox już niczego nie ogarnia, do e3 mogą tylko karmić gierkami ze wstecznej i GwG. Po kilku latach dopiero okiełznali moc xone i w końcu DaSz chodzi płynnie. Sortowanie gier w sklepie po cenie itd, ogarneli? Czy to może będzie jakiś nowy fiCZer na Skarabeuszu?

Opublikowano

Wow, olśniło mnie! Przecież Switch to jasne nawiązanie do tradycji konsol przenośnych, czyli Game&Watch! Nintendo wydało konsolo-grę, czyli konsolę z jedną grą. Jak za dawnych "jajeczek". Cóż za geniusz! W dobie gdy na konkurencji są dziesiątki gier i nie wiadomo którą wybrać, Nintendo rozwiązuje ten problem w najprostrzy możliwy sposób. Kurcze, to się nazywa innowacyjne podejście. Jak zwykle Nintendo zaskakuje swoją ekstrawagancją ;)

Opublikowano

No xbox live nie ogarnia od dłuższego czasu, nie ma co się dziwić

Xbox już niczego nie ogarnia, do e3 mogą tylko karmić gierkami ze wstecznej i GwG. Po kilku latach dopiero okiełznali moc xone i w końcu DaSz chodzi płynnie. Sortowanie gier w sklepie po cenie itd, ogarneli? Czy to może będzie jakiś nowy fiCZer na Skarabeuszu?

maxresdefault.jpg

nie zatrzymujcie tej karuzeli śmiechu, dostarczajcie dalej chłopaki

Opublikowano

Wow, olśniło mnie! Przecież Switch to jasne nawiązanie do tradycji konsol przenośnych, czyli Game&Watch! Nintendo wydało konsolo-grę, czyli konsolę z jedną grą. Jak za dawnych "jajeczek". Cóż za geniusz! W dobie gdy na konkurencji są dziesiątki gier i nie wiadomo którą wybrać, Nintendo rozwiązuje ten problem w najprostrzy możliwy sposób. Kurcze, to się nazywa innowacyjne podejście. Jak zwykle Nintendo zaskakuje swoją ekstrawagancją ;)

no bo przeciez kazda konsola w dniu premiery startowala z setka gier do kupienia day one

switch w pierwszym roku zgarnie wiecej dobrych exow (zelda, rmx, mk8d, splatoon2, mario, xeno2, a byc moze jeszcze cos wypuszcza) niz ps4 mialo w swojej bibliotece do poczatku tego roku

jako uzupelnienie i jako druga konsola switch sprawdzi sie idealnie (a jako ze po snesie juz nie mialem stycznosci z gierkami niny to jak pelikan bede tez lykac wszelakie remastery i virtual console), jako jedyna konsola w domu to juz lipa

Opublikowano

No ale nie ma przeglądarki :reggie:

Opublikowano

i moc ma bekowa, wiiu w kieszeni, wiiu pro na tv, ci co chca jej uzywac tylko stacjonarnie beda mieli niezle zdziwko jak marginalna jest na razie roznica wzgledem poprzedniej konsoli na telewizorze

Opublikowano

xbox jeszcze nigdy nie byl nikomu tak niepotrzebny

Opublikowano

Xbox? Swietna konsola do retro.

Opublikowano

Kolega nie powiedzial ze wszystkie ostatnie konsole od niny maja moc kalkulatora?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.