Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Botom do szczęścia potrzebna telewizja w 4k plus 3 gry i wsteczna z xone. Ta sama kompromitacja, jak za czasów xone. Dalej będą siebie oszukiwać, że mają nowe gry.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

YETI rzecz jasna nieświadomie, ale w końcu napisał coś z sensem, albowiem w istocie gracze na E3 mając na uwadze to co wcześniej zaprezentował M$ będą po konfie Sony wrzeszczeć na całe gardło SONY WON! SONY WON! Tyle tylko, że będą krzyczeć po...polsku/rosyjsku!

:yao:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Całkiem zabawnie brzmią posty hejtujace Sony od ludzi którzy właśnie skończyli partyjkę na konsoli Sony xD

Opublikowano

Raczej logicznie

boty jak zwykle wiedzą co hejtują, w przeciwieństwie do klapów którzy Xboxa widzieli co najwyżej w gablocie w Media Markcie, a opinie o jakości usług Xbox Live czerpią od Snoop Doga 

Opublikowano

180073832.jpg

NO I CO TERAZ?!

Opublikowano

I M$ znowu w tyle.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

To jak tam klapeczki przebiegają Wasze ostatnie dni uskuteczniania ubawu z Microsoftu? Fajnie było, nie? Chcieliście toczyć bekę z Freda? Teraz Fred będzie toczył bekę z Was...

Opublikowano

niech on już zamknie mordę 

Opublikowano

Yeti w pigułce, (pipi) z tego, że ma dobre sztosy i tak będzie grał w grafikę  :pawel:

QM7otbe.jpg

Opublikowano

Czemu od razu tak surowo go oceniasz, może miał jakąś ściankę do postawienia, ewentualnie poddasze ocieplał. Takimi rzeczami zajmują się poważni ludzie, nie mają czasu na gierki. 

Opublikowano

No ale o co ci soul chodzi? Gra w najlepszą grę generacji - diament. Zadroscisz dobrego gustu samemu grając w pedo japońskie gierki.

Opublikowano

Zaczyna się już wchodzenie nawet na kolejność ogrywabia tytułów xD, jak smutne trzeba miec życie by się do tego do(pipi)ac.

Opublikowano

Ja też bym zaczął od brylantu generacji. Oh wait!

Opublikowano

Zaczyna się już wchodzenie nawet na kolejność ogrywabia tytułów xD, jak smutne trzeba miec życie by się do tego do(pipi)ac.

tu bardziej chodzi o to, że yeti poza horizonem pewnie nic nie ogra :kaz: 

Opublikowano

A wiesz, że to Yeti i reszta klapów zaczęło ten proceder? ja tylko walczą z nim jego własną bronią, a Tobie się dziwie, że go bronisz, pokrytegospermąCZEZA...

Opublikowano

A wiesz, że to Yeti i reszta klapów zaczęło ten proceder? ja tylko walczą z nim jego własną bronią, a Tobie się dziwie, że go bronisz, pokrytegospermąCZEZA...

Za długo miałem bana widocznie i nie zauważyłem żeby to klapy ustalały kolejność ogrywania tytułów.

Jeśli tak było, to dalej podtrzymuje ze trzeba mieć smutne życie by komuś ustalać kolejność ogrywania gier.

Opublikowano

Nikt nikomu nic nie ustala, jedynie stwierdza fakt, że Yeti gra tylko w grafikę.

Opublikowano

ale bloodborne przeszedł między sesjami multi generacji w remasterze gierki z ps3

Opublikowano

180073832.jpg

NO I CO TERAZ?!

Jak to co? Teraz tylko czekać na fifke w zestawie na święta w nowej wersji.

tumblr_ontwcm9c201vrcbv0o1_1280.jpg

:ragus:

Opublikowano

Przeciez to Scorpio juz się chwali multiplatformami w 4K xD

Opublikowano

Ja liczę na występ czarnoskórego rapera i udawane prezentacje Kinecta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.