Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze taki burnout czy forza horion ujdzie ale te z zamkniętymi torami... xddd brum 100 okrążeń w kółko lmao

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

fajnie, boty dostały chusteczkę do wytarcia lez, od żula który używał jej do wycierania du,py.

Opublikowano

Jeszcze taki burnout czy forza horion ujdzie ale te z zamkniętymi torami... xddd brum 100 okrążeń w kółko lmao

a tam, ile można grać w wyścigi, gdzie twórcom nawet nie chce się tworzyć kariery

Opublikowano

Wyscigi? Tylko Ridge Racer i Reiko <3 szkoda ze gierka zdechla :/

Opublikowano

I tak najlepszy jest fakt ze boty mają beczkę z Digital Foundry a to DF zapowie im Scorpio XD

Opublikowano

I weź tu miej ochotę kupić sobie w przyszłości scorpio jak masz takich community w zielonyn szambie? No odechciewa się po prostu oglądać konfę microfostu i kupić. Tylko scoprio was zapiedoli do porzygu bleh.

Ta składnia...

On jest jeszcze lepszy ode mnie :kaz:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

>2017

>wyścigi

xdddddddddd

Opublikowano

XDDDDDDDDDDD i tak zostają zamiecione przez port mario kart na switcha 

Opublikowano

>2017

>nie zabić się

xDDDDD

Opublikowano

wyścigi? Tylko Mario Kart, reszta odskocznia na 3 dni i do zyda 

Opublikowano

odskocznia na 3 dni i do zyda 

to jak mały rayos

Opublikowano

a tam, ile można grać w wyścigi, gdzie twórcom nawet nie chce się tworzyć kariery

oj nie szkaluj chyba, że jesteś fanem filmowych doznań rodem z rebootu need for speeda xd

Opublikowano

Nie jestem fanem tego typu rzeczy, ale wciaz uwazam ze jakas sensowna kariera z narzuconą motywacją powinna sie w gierce znajdowac. Forza Horizon 1 robila to bardzo dobrze.

Opublikowano

skręcanie i rozwalanie gnasherem na 1000 kawalków nie wymaga fabuły

Opublikowano

oba mają tak podłe tła że przypomina mi się porsche challenge

Opublikowano

Te wszystkie pseudo simracery to największe (pipi) growe. Szkoda ze arcade są w takiej formie jakiej są i praktycznie nie ma w co grać. Podjary słaba FH nie czaje, w to dłużej niż 15 minut grać się nie da.

Opublikowano

Przy 60 fpsach i tak wygladają dobrze

maxresdefault.jpg

szkoda, że wiecej takich tras nie ma tylko te obesrane tory 

Opublikowano

Te wszystkie pseudo simracery to największe (pipi) growe. Szkoda ze arcade są w takiej formie jakiej są i praktycznie nie ma w co grać. Podjary słaba FH nie czaje, w to dłużej niż 15 minut grać się nie da.

Zgadza się.

Opublikowano

Dziwię się, że Ridge Racer zdechło. Każda generacja miała swojego Ridge Racera, który trzymał się żelaznych zasad wjeżdżania w zakręt prawie tyłem. I dawał masę radochy. Słyszałem jednak, że znowu robią festiwalowego Dirta, to przynajmniej spadnie trochę deszczu na tą arade'owo-racer'ową pustynię. A przy okazji ten Wipeout Omega Remaster of Remaster, to i tak lepsze niż nic. Jak ktoś nie toleruje hamowania przed zakrętami, to ogólnie ma w tej generacji spory problem...

Opublikowano

wy wszyscy jacyś pojebani jesteście xD wszelkie symulatory grane na kierownicy nie dość że dają dużą dawkę adrenaliny i dopaminy, to jeszcze mogą pomóc w szlifowaniu techniki jazdy i ogólnym obyciu z samochodem. Może niekoniecznie Gran Turismo i Forza są tu najlepszymi przykładami, ale takie Project Cars, Asseto Corsa albo Dirt Rally już owszem. Ale komu ja to tłumaczę, ludziom z chińskimi bajkami w avatarach i sygnaturach jeżdżącymi autobusem xD

btw scorpio w czwartek oficjalnie

Opublikowano

i co? w czwartunio marka xbox będzie miała pogrzeb, czy normalnie śmieciarka przyjedzie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.