Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Składacie preorderki?

14067762_1742968969287930_66785933037805

:fsg:

wyglda swietnie, ale cena pewnie bedzie kosmiczna

Opublikowano

Składacie preorderki?

Żeby grać w 720p jak jaskiniowiec czy inny bot?

Pogramy się w 1080/60 na ultra.

Opublikowano

...za to mądrale z Sory wysyłają armię swoich - jak się okazało - pseudoexów na blaszarnię tj laptopy z Biedy. Jak to skomentujesz YETI?

Co mam komentować? Ze Sony udostępni gry z POPRZEDNIEJ GENERACJI na laptopach, a na tv już udostępnia? I bardzo dobrze, kolejny strumyk pieniążków leci do Kaza. Chodź i tak wątpię, aby z tego był duże przychody, po pierwsze drogi abonament, a po drugie gierki w 720/30, a po trzecie, starocie mające po 5 lat. Czaruś, Sony to nie idioci od Spencera, oni w dniu premiery nie udostępnią Last Guardian, God of Wara czy Horizon na niczym innym oprócz PS4. Może za 4 lata, jak już normalni gracze będą się cieszyć PS5 i Bloodbornem 3, to plebs dostanie coś z PS4, tylko najpierw niech kupi DS.

A teraz wracaj do najmocniejszego 77% w 720p i oczekuj Girsów HD, pamiętaj, że 1080/60 tylko na PC :kaz:

Zapomniałeś YETI,że zanim Sory wypuści PS5 to po drodze będzie jeszcze... Neosłabość :yao: Także tego... Kaz nie przepuści żadnej okazji do zarobienia kasy, nawet na posiadaczach kaczek z Lidla :Coolface:

Nieprawdopodobni faceci ci garniacy z Sony :reggie:

Opublikowano

...za to mądrale z Sory wysyłają armię swoich - jak się okazało - pseudoexów na blaszarnię tj laptopy z Biedy. Jak to skomentujesz YETI?

Co mam komentować? Ze Sony udostępni gry z POPRZEDNIEJ GENERACJI na laptopach, a na tv już udostępnia? I bardzo dobrze, kolejny strumyk pieniążków leci do Kaza. Chodź i tak wątpię, aby z tego był duże przychody, po pierwsze drogi abonament, a po drugie gierki w 720/30, a po trzecie, starocie mające po 5 lat. Czaruś, Sony to nie idioci od Spencera, oni w dniu premiery nie udostępnią Last Guardian, God of Wara czy Horizon na niczym innym oprócz PS4. Może za 4 lata, jak już normalni gracze będą się cieszyć PS5 i Bloodbornem 3, to plebs dostanie coś z PS4, tylko najpierw niech kupi DS.

A teraz wracaj do najmocniejszego 77% w 720p i oczekuj Girsów HD, pamiętaj, że 1080/60 tylko na PC :kaz:

Zapomniałeś YETI,że zanim Sory wypuści PS5 to po drodze będzie jeszcze... Neosłabość :yao: Także tego... Kaz nie przepuści żadnej okazji do zarobienia kasy, nawet na posiadaczach kaczek z Lidla :Coolface:

Nieprawdopodobni faceci ci garniacy z Sony :reggie:

A poczekaj  bo  przecież  niedługo przyjdzie pora na co kilkuletnią Porażkę od Sony! Czekam co  tym razem to będzie  PS4 Neo czy  VR..

Opublikowano

https://youtu.be/fTSUgXkfooA

:obama: jakaż masakra niebieskiego robactwa :shotgun: esencja konsolowego grania a na ps4 co?

Opublikowano

Wyścigi xDD grami sportowymi i bijatykami też się jarasz bluber?

Opublikowano

JESTEM FANEM BDG

zresztą nie powiem kto ostatnio jarał się Mario Kartem :yao:

Opublikowano

Zapowiada się na większy sztos w multi niż MGO :obama:

Opublikowano

JESTEM FANEM BDG

zresztą nie powiem kto ostatnio jarał się Mario Kartem :yao:

Ale Mario "UBER" Kart 8 to Ty szanuj chopie ;)

Opublikowano

Sorry ale nie mam 10 lat.

Opublikowano

Sorry ale nie mam 10 lat.

giphy.gif

Opublikowano

Ty Bartek, ale wez nas zaskocz czyms nowym a nie tymi tasiemcami z xszmaty

Opublikowano

Ale Forze Horizona/2/3 i Mario Karta 8 proszę mi szanować, najlepsze racery ever :shotgun: tuż za nimi motorstorm pacific rift i CTR

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

chłopcze, ewidentnie musisz jeszcze PGR4 nadrobić w swoim growym zmartwychwstaniu.

aż se pójdę intro załączyć.

Opublikowano

A na PS4 coś nowego jest? Zresztą na xo są też nowe piękne IP jak Ori and the blind forest, coś co sprawia nadzieje na solidną grę jak ReCore czy Sea of Thievs. A na PS4 co? Gierka z ps3 lekko opózniona 2 generacje? xd

Opublikowano

chłopcze, ewidentnie musisz jeszcze PGR4 nadrobić w swoim growym zmartwychwstaniu.

aż se pójdę intro załączyć.

Od kiedy Ty tak dbasz o moje konsolowe zbawienie? :notsure: 

Opublikowano

od kiedy widać płomyczek nadziei na zbawienie twojej spedalonej przez nintendo duszy :lapka:

Opublikowano

A na PS4 coś nowego jest? Zresztą na xo są też nowe piękne IP jak Ori and the blind forest, coś co sprawia nadzieje na solidną grę jak ReCore czy Sea of Thievs. A na PS4 co? Gierka z ps3 lekko opózniona 2 generacje? xd

Detroit

Days Gone

Ni Oh

Horizon

GoW( moze to nie nowosc, ale jednak sporo pozmieniali)

Gravity Rush 2

Nier

Czyli wszytsko to co przerabialismy tu tysiac razy+ jesli wymieniasz Oriego ktory jest juz sporo po premierze moglbym cie zasypac kolejna garscia tytulow.A to wszytsko VS twoje Forzy 3 I Girsy 4 ew Halo 5

Wiec koniec tematu ale jesli to ma zaorac PS4.....

Ale szanuje, ze trzymasz strone slabszych

Edytowane przez okens

Opublikowano

XD IDŻ STOND OKENS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.