Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

last guardian 2 xdd

chyba juz nie zagramy za naszego życia

:dynia:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

girsy, nie zapominaj o girsach

w tamtym roku były

chyba, że pobawią się w EA i pokażą dwa lata przed premierą jak w Coalition pracują ludzie

Need for Speed: Slow Down  :pipi:

lekko kwiklem xD

Opublikowano

Napewno czyms dowala bo nie ma innej opcji. Jestem pewien jakiegos duzego exa. Moze naprawde cos od From.

Opublikowano

Kolejny ex od japońskiego studia i kolejne spektakularne skasowanie. Tak będzie.

Opublikowano

Mogliby mi zaimponowac tytułami na Scorpio ktore bylyby zaawansowane fizycznie (np fizyka wody, piasku, sniegu czy wiatru), destrukcja przegrzewałaby mózg, daaaleeeki zasięg widzenia aby nie trzeba bylo przechodzić przez ulice, liczne i gęste efekty cząsteczkowe i powalajaca sztuczna inteligencja

Ale zyeby z ms pojda i tak po szmalec do casuali oferujac im boską grafike w 4k + VR XD

Opublikowano

Mogliby mi zaimponowac tytułami na Scorpio ktore bylyby zaawansowane fizycznie (np fizyka wody, piasku, sniegu czy wiatru), destrukcja przegrzewałaby mózg, daaaleeeki zasięg widzenia aby nie trzeba bylo przechodzić przez ulice, liczne i gęste efekty cząsteczkowe i powalajaca sztuczna inteligencja

Ale zyeby z ms pojda i tak po szmalec do casuali oferujac im boską grafike w 4k + VR XD

A teraz nam powiedz jak jest z tą zaawansowaną fizyką w klejnocie generacji, bo pewnikiem nie jest to szmelc dla casuali z graficzką ;)

Opublikowano

Dlaczego wyciągasz stary temat Horizona?

Mowie o tym co jest teraz praktykowane.

Po co Prosie? Bo większość graczy pragnie grafy jak na pc. Sony wysrało pspro dla poprawy grafiki. Niedzielniacy zobacza ladna gre w tv to kupia, co ich obchodzi to co wymienilem w poprzednim poscie

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Myślę że jedyne czym może MS zaskoczyć a co pasowałoby do profilu przeciętnego gracza konsoli Xbox to ex czasowy odświeżonej serii.

2cofw29.jpg

Opublikowano

Artykułem z DF to chyba się będą tylko jarać ludzie z gafa i forum psxextreme. Na onecie będą artykuły w stylu: Najpotężniejsza konsola na świecie!!!!1111, o której janusze zapomną do E3. Po co ten artykuł to nie wiem.

Opublikowano

mam smutna wiadomość

jeżeli ogladasz to i  cieszysz się, widząc morde spencera i innych kreytnów cieszacych jape z "niekonczacych sie mozliwosci" i innych takich, to niestety, nie amsz mózgu, jesteś gąbką na amerykanski tłuszcz.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

post pod postem milan? wykorzystam moje forumowe znajomości ale nie obiecuje że wyjdziesz z tego cały

Edytowane przez Pawcio

Opublikowano

sie posikałem xD

Opublikowano

Jak chcesz ominąć tegoroczne goty to spoko

A RDR2 GOTY. Pawcio co o tym sądzisz?

Wątpie kolego, rdr 2 będzie spoko gierką ale pewnie nic poza tym.

Cieszę się, że zgadzamy sie co do tego, ze rdr2 będzie spyerdoliną :lapka:

Pozdrawiam

Edytowane przez Papaj

Opublikowano

Czy też czujecie w powietrzu ten strach niebieskich karakanów przed jutrzejszą prezentacją Scorpiona? Oj będzie się działo.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Bardziej strach zielonych krasnali, strach przed tym że zapowiedzą nową jakość TV, nowego kinecta i te same tasiemce.

Opublikowano

Cala para w gwizdek by dac natywne 4k w multiplatformach, tak bedzie

Ale przegrywy botowe beda sie jarac mimo ze maja monitorki hd ready 27 cali

Opublikowano

Cala para w gwizdek by dac natywne 4k w multiplatformach, tak bedzie

Ale przegrywy botowe beda sie jarac mimo ze maja monitorki hd ready 27 cali

I ta gadka z czasów Xboxa One "my nie gramy w piksele, tylko w sztosy" pójdzie sie kochać :(

Opublikowano

Chyba jednak żadnej specjalnej konferencji i gier nie będzie. 

Prawdopodobnie będzie tylko oficjalny reveal specyfikacji konsoli na Digital Foundry

Źródło

Edytowane przez Cedric

Opublikowano

giphy.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.