Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Gierka microsoftu a oni znowu chwala horizon

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

ehhh a kogo to obchodzi co z tego że będzie 10000 terafanków jak gier na to nie ma. 100 razy wolę niera czy persone niedomagające graficznie na ps4 (obie wyglądaja jak gry z ps3)  niż kolejną forze w 4k z ostrą graficzką. Gearsy nowe też nie porwały. Było fajnie w coopie z forumowiczem i spoko pograło się troszkę w multi ale na 5 część nie czekam.  Brakuje naprawdę dobrego killera dla którego warto kupić skorpiona. Bez killera pokroju bloodborne , nioh czy persona 5 ja nie widzę sensu kupna skorpiona. Postanowiłem że jesienią kupuje switcha  zeldą, mario i  (oby) xenoblade. Wątpię aby ms miał killera lepszego od którejś z tych gier. Tak samo jak nie widzę sensu w kupnie prosiaka (mimo posiadania telewizora odpowiedniego) tak samo nie widzę sensu w ładowanie w skorpio. 

Chciałbym się mylić. Chciałbym aby na e3 było multum zapowiedzi na jesień. Mamy 5 Kwietnia i do tej pory żadnych plotek o nowych ip czy innych gierkach nie słyszałem. Ludzie podniecający się zapowiedzią SPECYFIKACJI ... do czego ten świat zmierza 

Opublikowano

To wyżej to lotnicze nocne zdjęcie okolic siedziby Sony po jutrzejszej wodorówce Microsoftu?

Opublikowano

ehhh a kogo to obchodzi co z tego że będzie 10000 terafanków jak gier na to nie ma. 100 razy wolę niera czy persone niedomagające graficznie na ps4 (obie wyglądaja jak gry z ps3)  niż kolejną forze w 4k z ostrą graficzką. Gearsy nowe też nie porwały. Było fajnie w coopie z forumowiczem i spoko pograło się troszkę w multi ale na 5 część nie czekam.  Brakuje naprawdę dobrego killera dla którego warto kupić skorpiona. Bez killera pokroju bloodborne , nioh czy persona 5 ja nie widzę sensu kupna skorpiona. Postanowiłem że jesienią kupuje switcha  zeldą, mario i  (oby) xenoblade. Wątpię aby ms miał killera lepszego od którejś z tych gier. Tak samo jak nie widzę sensu w kupnie prosiaka (mimo posiadania telewizora odpowiedniego) tak samo nie widzę sensu w ładowanie w skorpio. 

Chciałbym się mylić. Chciałbym aby na e3 było multum zapowiedzi na jesień. Mamy 5 Kwietnia i do tej pory żadnych plotek o nowych ip czy innych gierkach nie słyszałem. Ludzie podniecający się zapowiedzią SPECYFIKACJI ... do czego ten świat zmierza 

Wpis! Jak nie będzie w najbliższym czasie konkretnych zapowiedzi nowych, ciekawych gier to Scorpio ląduje u mnie na samym dole listy zakupów. Sprawdzone marki niezbyt mnie już interesują, a możliwość grania w natywnym 4K to też nie jest jakiś priorytet. Jedyne co może boleć to ewentualnie kwestia tego, że to Scorpio może otrzymywać najlepsze wersje multiplatform. Ale aż tego się nie obawiam, bo ze względu na ilość PS4 na rynku i tak wydawcy będą musieli równać nieco w dół.

Swoją drogą sytuacja na rynku będzie w ciul zabawna pod względem mocy:

Switch < Xbox One < PS4 < PS4 Pro < Scorpio

5 konsol - każda o różnej mocy! Jak ktoś będzie chciał wydać grę dopasowaną do każdej konsoli/wersji i w pełni wykorzystującą jej moc to trzeba będzie się mocno napocić. 

Edytowane przez Cedric

Opublikowano

Nie, to tylko plakat z Crackdown 3

Opublikowano

to odbyty klapów po jutrzejszych ogłoszeniach

Opublikowano

jak tam Fanek, chusteczki już przygotowane? 

Opublikowano

To bialystok po przejściu rozczarowanego mazzea

Opublikowano

no jak kogoś bardziej jara scorpio od switcha to jest niezlym januszkiem

Opublikowano

Ogloszeniu specyfikacji...jakby od roku nie bylo wiadomo ze to bedzie najmocniejsza konsola...teraz df to tylko potwierdzi

Ma w ogole jakis bot 4k tv? Hum z suchare to chyba dalej na crt jada z tego co kojarze

Opublikowano

Ogloszeniu specyfikacji...jakby od roku nie bylo wiadomo ze to bedzie najmocniejsza konsola...teraz df to tylko potwierdzi

niektórzy jeszcze do niedawna zaklinali rzeczywistość wierząc, że Sony dołoży troche teranków aby Prosiak uniknął kompromitacji xD

Opublikowano

Ma w ogole jakis bot 4k tv? Hum z suchare to chyba dalej na crt jada z tego co kojarze

A ty masz?

Opublikowano

A po chuy mi?

Opublikowano

Chuy Cię to obchodzi?
Opublikowano

Hum cie to obchodzi.

Opublikowano

Ciebie obchodzi tylko chuy spencera

Opublikowano

Boty jakie jaranko grafika XD, niezly post mieli z tym Xboxem One.

Opublikowano

4k na setupie Cezare musi wyglądać niesamowicie.

Opublikowano

Ale botom nerwy puszczają przy dyskusji o graficzce xd Ciekawe kiedy dostaną graficzne sztosy jak Zero Dawn i Uncharted 4 i co to będą za gry. Forza, Halo a może... Gearsy?

Opublikowano

To nie liczy sie grafa a licza gry czy liczy grafa a nie licza gry?

Opublikowano

Horizon i Uncharted na setupie yakubu muszą wyglądać niesamowicie.

Opublikowano

Podobno gram w grafikę, a nie gameplay. Zaczynam się już gubić :dunno:

Opublikowano

grasz na plejstejszyn, nie ma nic gorszego

przykro mi

Opublikowano

Znam takich co grają w Andromedę na Xbox One.

Opublikowano

A ja słyszałem o ludziach jarających się Horizonem xD

Nie wiem co gorsze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.