Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Wy się jaracie xboxem a nie wytykamy was palcami

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Pokażą RDR 2 na Scorpionie, to będziesz inaczej śpiewał.

Opublikowano

RDR 2 w 4K? Moim zdaniem śmiało można mówić o kolejnym exclusive Scorpiona 

Opublikowano

Bedzie wygladac tak samo jak na prosiaku, cala para pojdzie w natywne 4k, ktorego nie zobaczy na zywo 99% botow bo wnikliwa analiza wykazala, ze tylko procent tej populacji ma tv 4k

Opublikowano

Xboty? To jakiś wymarły gatunek podgraczy?

Opublikowano

Ciekaw jestem który bot siedzi przy 55" 4K w odległości mniejszej niż 2-2,5m żeby zobaczyć różnice pomiędzy 4K a FHD.

XD

Opublikowano

dawaj wincyj, jeszcze powiedz że 'ludzkie oko nie widzi 4K'
ty janie programisto, grafiku artysto

Opublikowano

Niezłe zakłamanie czołowych klapków, jeszcze niedawno na forumku handlowali info w którym MM można Prosiaka dostać, na premierę jaranko było, że Shadow of Mordor dostanie patcha na Pro, a TLG będzie chodzić w betonowych 30 fps i nagle ich nie rusza graficzka i terafanki :p

Opublikowano

No już nie pier.dolcie, że nie widać xD jak każdy posiadacz prosiaka zachwala, że jest duża różnica w jakości obrazu nawet w zwykłym czekerboardzie a nie natywnym 4K. NO ALE NIE POTRZEBA

Ciekaw jestem który bot siedzi przy 55" 4K w odległości mniejszej niż 2-2,5m żeby zobaczyć różnice pomiędzy 4K a FHD.

XD

ty widzisz różnice między 900p a 1080p to nagle między 4k a fhd nie będziesz widział? Może już czas iśc do okulisty.

4x-res.jpg

Opublikowano

czy to jest wredna biedronka

Opublikowano

A na niej kwaśny deszcz, tylko na tym zdjęciu po lewej coś zbyt dużo ziarna.

Opublikowano

XD

A PO CHUY kupować 55 cali 4K teraz? To już jutro Skorpion wychodzi?

Opublikowano

Bluber, prosiłbym o wersję biedronki jeszcze na zwykłym Xone bo nie wiem czy mam się jarać już  :reggie:

Opublikowano

Bluber, prosiłbym o wersję biedronki jeszcze na zwykłym Xone bo nie wiem czy mam się jarać już  :reggie:

No nie wygląda to najlepiej

biedronka.png

Opublikowano

Jak sie sterydziarz gotuje w temacie o skorpinorze xDDDDD

Jedyne co potrafi don ostatnio to " :) " " ;) " "gifaro"

Opublikowano

Nikt się nie gotuje, wszystko idzie zgodnie z planem  :Coolface:

Opublikowano

na xbonie nie ma biedronki bo Spencer skasowal

Opublikowano

Ja na miejscu Spencera bym Cie zwolnił Don

Opublikowano

O ktorej jutro ta beka?

Opublikowano

o 15:00

Opublikowano

No XM Ty jedyne co potrafisz to chodzić po forum i mi minusy dawać :p A zapomniałem, jeszcze jak ktoś napisze, że w coś gra to zawsze jesteś na posterunku żeby wytłumaczyć, że gra jest kijowa :)

Opublikowano

No XM Ty jedyne co potrafisz to chodzić po forum i mi minusy dawać :P A zapomniałem, jeszcze jak ktoś napisze, że w coś gra to zawsze jesteś na posterunku żeby wytłumaczyć, że gra jest kijowa :)

Jeśli jest to gra na xboxa to mam rację bo tam nic ciekawego prócz Ori nie ma.

Opublikowano

Ori jest na PC.

Opublikowano

Steryd jaki bol du.py i wojna w cw i temacie scorpio od rana

Ino sony, ino nintendo, microsoft zaorac

Tyle w temacie

Opublikowano

No i widzisz jak zaorałeś? Xbox ma sunseta, ale jeszcze nie gralem. No,m ale ze to Insomniac to pewnie dobra gra i nie bede hejtował.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.