Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

caly xbox jest na pc

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

A ile klapów kupiło TV 4K wraz z zakupem PROsiaka?! no Ficuś wymieniaj, czekamy...

Co do Scorpiona, to tak jak pisze LampMan nie ma gier = (pipi) z taką konsolą i niech sobie ma nawet 10 terfanków, od czwartkowego pokazu nie wymagam absolutnie niczego, więc nie wiem po co wszystkie boty się tak napalają... Dostaniemy techniczny bełkot, a mnie interesują gry, które M$ pokaże dopiero na E3, to tego czasu mają mój kredyt zaufania, jeżeli zabraknie konkretnego line up, to niech spindalają, jeszcze jak potwierdzi się plotka z VR to już w ogóle kij im w oko xD VR kogo to qrva obchodzi?!  :yao:

Opublikowano

Boty zcisnieniowane bo przeczuwaja fiasko w czwartek :smutas:

Opublikowano

Steryd jaki bol du.py i wojna w cw i temacie scorpio od rana

Ino sony, ino nintendo, microsoft zaorac

Tyle w temacie

Zagrał w jedną czy dwie gierki na zniczu i nagle wielki koneser Nintendo :reggie:

Opublikowano

Artykul sponsorowany w Digital Foundry na pewno bedzie prezentowal Scorpio w samych superlatywach.

Opublikowano

Plotka jaka pojawiła się o skorpionie to to, że Forza 7, Crackdown 3 i State of Decay 2 bedą korzystać z mocy skorpiona i mają być jednym z showcase'ów :pawel: 

There are some major third-party titles that will be taking advantage of the extra power. This includes Battlefront 2, Red Dead Redemption 2, Call of Duty, FIFA, and Madden.

No to co pacio będzie grane na plebs ps4 bez trawy? :rotfl:

Opublikowano

Chłopie ja grałem w gta 4 na ps3 xd

Opublikowano

Historia lubi się powtarzać. Za czasów poprzedniej generacji klapy grały w RDR w jakości godnej jedynie zwierzętom.

Opublikowano

Steryd jaki bol du.py i wojna w cw i temacie scorpio od rana

Ino sony, ino nintendo, microsoft zaorac

Tyle w temacie

Zagrał w jedną czy dwie gierki na zniczu i nagle wielki koneser Nintendo :reggie:

i tyle wystarczy by pokochac nintendo :banderas: jeszcze beda ludzie z tego ficka 

Opublikowano

Wszystko zaczynać od dupy strony, to tylko klapy potrafią. 

Opublikowano

No już nie pier.dolcie, że nie widać xD jak każdy posiadacz prosiaka zachwala, że jest duża różnica w jakości obrazu nawet w zwykłym czekerboardzie a nie natywnym 4K. NO ALE NIE POTRZEBA

Ciekaw jestem który bot siedzi przy 55" 4K w odległości mniejszej niż 2-2,5m żeby zobaczyć różnice pomiędzy 4K a FHD.

XD

ty widzisz różnice między 900p a 1080p to nagle między 4k a fhd nie będziesz widział? Może już czas iśc do okulisty.

4x-res.jpg

http://i.rtings.com/images/resolution-4k-ultra-hd-chart.png

Mama nie uczyła żeby się nie wtrącać jak dorośli rozmawiają?

Opublikowano

Znam takich co grają w Andromedę na Xbox One.

chodzi lepiej niż na ps4 bo niższa rozdziałka True story 

Wspaniała gra wczoraj oficjalnie zamknąłem tego kasztana generacji 66 h na liczniku i 95 % completed. 

Opublikowano

W grze, czy naprawdę?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

A ile klapów kupiło TV 4K wraz z zakupem PROsiaka?! no Ficuś wymieniaj, czekamy...

Ja kupiłem TV 4K do zwykłgo ps4 na długo przed zapowiedzią PRO.

Z UHD będę korzystał z sensem na PlayStation 5

Opublikowano

Powinni się skupić na full HD i 60 klatek stałe (pipi)a jego mać.

Po (pipi)a, 4k jak ledwo co 30 wyciąga. Niech zdechnie jak całe vr, 3d..

Opublikowano

Przy zapowiedzi pro miałem nadzieje że to będzię klapa finansowa dla Sony bo to jawne walenie w pupala. Nawet widze ze niektórzy tutaj szczesliwi biegaja bo ms robi to samo XD pseudogracze

Opublikowano

Ja kupiłem TV 4K do zwykłgo ps4 na długo przed zapowiedzią PRO.

Z UHD będę korzystał z sensem na PlayStation 5

A ja korzystam już teraz, takie U4 to zupełnie inna jakość obrazu na 4K z HDRem :)

No i klejnot generacji też robi robotę:)

Opublikowano

Kroganka Ci nie popuściła że tylko 95%? :ragus:

zaliczyłem 4 babki za jednym przejściem tylko turianka nie dała. 2x Asari, 1 x ludzka kobieta i 1 x nowy gatunek obcych.  

Goty gra i wiedzą gdzie powwinny iść pieniążki. Najlepszy sex z corą 

hqdefault-410.jpg

Opublikowano

Przy zapowiedzi pro miałem nadzieje że to będzię klapa finansowa dla Sony bo to jawne walenie w pupala. Nawet widze ze niektórzy tutaj szczesliwi biegaja bo ms robi to samo XD pseudogracze

w jaki sposób Pro to jawne walenie w pupala? kto chce, ten zostaje przy Slimce. Kto lubi 4k, bierze Pro.

Opublikowano

Figaro jak sie nie zna xd

Opublikowano

A ja tam nawet polubiłem Fiagara, ta przerwa zmieniła go na lepsze!  :ninja:

Opublikowano

A ja tam nawet polubiłem Fiagara, ta przerwa zmieniła go na lepsze!  :ninja:

a vice versa, od czasu Switcha i Zeldy wydajesz się prawilniejszy :drinks:

może nawet dam Ci się posmyrać susiakami

Opublikowano

Zamiast tego proponuję skok z wieżowca. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.