Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Oto zdjęcie z pierwszych stron jutrzejszych wydań New York Times, Washington Post i innych :

zinblv.jpg

Inspektorzy FBI wraz z Scotland Yardem przeszukują to co pozostało z siedziby Sony.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Panowie niektórzy wykupili wiele akcji MS lub Sony z tego co widze.

Nawalacie twardym penisem o klawiature na myśl o sukcesie/porażce MS

Beczunia

Opublikowano

o której jutro ta najwazniejsza konferencja roku scorpoo?

Opublikowano

Eksterminacja klapów artykułem na eurogamerze będzia miała miejsce w czwartek o godzinie 15:00  (tzw. godzina zero) 

Opublikowano

Zero dawn

Opublikowano

licze na pokaz halo, forzy i girsow w 4k, mysle ze dzieki temu microsoft wroci do gry

Opublikowano

Zamienilbym te pół tuzina chińskich guwien na ten niesamowity ex scorpio w postaci 4k. Przecież taka Andromeda w natywnym 4k zostanie chyba grą dekady.

Tja xDDD

No ale pompujcie balonik, pompujcie.

Opublikowano

boty jutro tak beda wygladac broniac po 15 tej spjjerdoliny od microsoftu

giphy.gif

Opublikowano

Kurcze zapomniałem o Forzie 7. Nie przekonała mnie w 720p, nie przekonała w 1080p, ale w 4k, to już chyba będzie GAME BREAKER. :fsg:

Opublikowano

giphy.gif

Myślałem, że to jakiś klap broniący klejnotu generacji

Opublikowano

Ale czaicie jak będzie wyglądało u botów 4K na TV FHD?

Jak tak ich słucham to chyba lepiej niż 4K na TV 4K

Opublikowano

Oni sami nie wiedzą czego chcą. Najpierw plują na wszystkich klapów, ze zdziry graficzne, ze horizon to nie nowe ip tylko mieszaniec z grafika a trzęsą pupką na samą myśl o tych żelkach w 4k czy o tym przerośniętym amerykańskim dałnie z gow w 4k albo forza 12 w 4k. No zyeby, no ale grafika sie nie liczy itd itd.

Świat robalów to jest dopiero rak umysłowy. Fajnie z wami tutaj, można sie pośmiać, wy małe niedorozwiniątka

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

(..)  plują   (..)  zdziry   (..)  dałnie  (..)   zyeby, 

Świat robalów    (..)  rak umysłowy (..) wy małe niedorozwiniątka

ależ niski poziom wypowiedzi, aż przykro patrzeć jak nisko upadł poziom kultury wśród użytkowników plejstejszyn

Opublikowano

Hipokryzja over 9000

Opublikowano

to tylko mikołaj xd on sie denerwuje jak mu gierke obrażacie

Opublikowano

*autistic screeching*

Kolejny prawdziwy fan Playstation zawital do CW

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Typowy seba z osiedla, który kupił playstation dla assassin's creed i fify.

Opublikowano

Hum to najbardziej przykładny gracz Xboxa. Jego gamertag wyjawia wszystko. Ostatnio ogrywane gry - Bayonetta i Darksiders z BC, free to play World of Tanks i Ryse z 2013 roku. Nigdy nie było tak dobrze.

Opublikowano

Hum to najbardziej przykładny gracz Xboxa. Jego gamertag wyjawia wszystko. Ostatnio ogrywane gry - Bayonetta i Darksiders z BC, free to play World of Tanks i Ryse z 2013 roku. Nigdy nie było tak dobrze.

ja pier.dole panoszy się xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD wiedzmin z 2015 u ciebie ogrywany o jezu jak dobrze

Opublikowano

ja pier.dole panoszy się xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD wiedzmin z 2015 u ciebie ogrywany o jezu jak dobrze

Dalej świeższa gra niż to co Hum ogrywa :ragus:

Opublikowano

(..) plują (..) zdziry (..) dałnie (..) zyeby,

Świat robalów (..) rak umysłowy (..) wy małe niedorozwiniątka

ależ niski poziom wypowiedzi, aż przykro patrzeć jak nisko upadł poziom kultury wśród użytkowników plejstejszyn

Hipokryzja over 9000

*autistic screeching*

Kolejny prawdziwy fan Playstation zawital do CW

Typowy seba z osiedla, który kupił playstation dla assassin's creed i fify.

Idealnie : ))))) tona hipokryzji i żenady z waszej strony robaczki

Edytowane przez Heavy Deszcz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.