Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

po co grac w stare gry jak jest Zeldunia :banderas:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

po co grać w zeldę jak mozna grac w banjo-kazooie? 

Opublikowano

Właśnie dzwonił koleś z UPC i proponował dekoder Horizon. Fajnie, że teraz dekodery mają wbudowane gry, tylko nie dopytałem, czy chodzi o Forzę Horizon, czy Horizon.

Opublikowano

z moich insiderskich informacji wynika, że prezentowany jutro Scorpio będzie  p o t ę ż n ą  konsolą

no 4K zabiera sporo mocy, reszta detali pozostanie na poziomie aktualnej generacji/ps4pro

Opublikowano

Sucker Punch na E3. Oby bez tego gówna infamous, tylko jakieś nowe IP.

Opublikowano

Teraz już nie ma nowych ip, bo teraz każda gra jest mieszaniną pomysłów z innych gier.

#mądrościCW

Opublikowano

źródło: Tidux.

Opublikowano

Teraz już nie ma nowych ip, bo teraz każda gra jest mieszaniną pomysłów z innych gier.

#mądrościCW

Tego dalej piecze horizon:zero dawn :dynia:  przykro mi, że twór Guerilla Games nie ma własnej tożsamości 

Opublikowano

Patrząc na GT asaxa, utwierdzam się w przekonaniu ze Horizon jest grą idealną dla niego.

Opublikowano

Sony will start pushing its PlayStation VR virtual reality headset as a commercial device after making "slower-than-expected" progress in the consumer arena. As reported by the Wall Street Journal, the Japanese giant's video game wing has established a "location-based entertainment" unit tasked with leading the commercial VR charge and finding partners in various industries.

Video game arcades and theme parks would be sensible targets for company, with Sony thought to be initially focused on finding partners in Japan.

https://www.wsj.com/articles/sony-goes-commercial-to-realize-the-potential-of-its-virtual-reality-headset-1491378818?mod=e2tw

xDDDD

PSVR, sprzęt dla graczy przyszłości :banderas: 

Opublikowano

z moich insiderskich informacji wynika, że prezentowany jutro Scorpio będzie  p o t ę ż n ą  konsolą

no 4K zabiera sporo mocy, reszta detali pozostanie na poziomie aktualnej generacji/ps4pro

No jeszcze zobaczymy xDDDDD jak będziesz skamleć i lecieć do sklepu po skorpiona żeby pograć w gierki jak człowiek a nie jak zwierze. RDR w 1080p w 60fpsach? JESZCZE JAK :banderas:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

infamous chyba najgorszy ex playstation

Opublikowano

DigitalExpert położył już swoje łapy na Scorpio!

Dobrze mieć takiego "insajdera" na forumku :obama:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

infamous chyba najgorszy ex playstation

nie grałeś w knacka, order, lbp3 albo killzone sf bo jednak te szroty < infamous

Opublikowano

#mądrościCW

Tego dalej piecze horizon:zero dawn :dynia:  przykro mi, że twór Guerilla Games nie ma własnej tożsamości 

Biegasz dzikuską z epoki kamienia łupanego ze smartfonem w uchu wśród dinozaurów robotów. Zero własnej tożsamości, nic a nic.  :facepalmz:

Jesteście niewiarygodni  :yao:

Opublikowano

Sony will start pushing its PlayStation VR virtual reality headset as a commercial device after making "slower-than-expected" progress in the consumer arena. As reported by the Wall Street Journal, the Japanese giant's video game wing has established a "location-based entertainment" unit tasked with leading the commercial VR charge and finding partners in various industries.

Video game arcades and theme parks would be sensible targets for company, with Sony thought to be initially focused on finding partners in Japan.

https://www.wsj.com/articles/sony-goes-commercial-to-realize-the-potential-of-its-virtual-reality-headset-1491378818?mod=e2tw

xDDDD

PSVR, sprzęt dla graczy przyszłości :banderas:

jak to było? PS VR się nie sprzedaje bo Sony nie nadąża z produkcją xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jeszcze pół roku i będą leżeć w Lidlu w koszach.

Opublikowano

tożsamość to coś więcej niż art design  :dog:

Opublikowano

Biegasz dzikuską z epoki kamienia łupanego ze smartfonem w uchu wśród dinozaurów robotów. Zero własnej tożsamości, nic a nic.  :facepalmz:

Jesteście niewiarygodni :yao:

Horizon to amalgamat niemalze kazdej gry ubisoftu.

Nie ma w tym oczywiscie nic zlego, lubie grac w takie raczki po bardziej ambitnyh pozycjach, ale jak ktos probuje ludziom wmowic ze jest to nie wiadomo jak oryginalna gra no to intensywnie przewracam oczami.

Opublikowano

Przecież to jest miszmasz różnych mechanik to chyba jasne, ale za to świetnie dopracowany aż tryska miodem. Oczywiście pomysł na gre jest oryginalny. Tak uważam.

Zakładam, że pijesz do mnie z tym wmawianiem, ale wmawianie z mojej strony komukolwiek czegokolwiek nie miało nigdy miejsca. Więc  :reggie:

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Jak to nie? a stwierdzenie klejnot generacji to niby co jest? klapie.

Opublikowano

dzięki za info, kumplu.

jak byś coś jeszcze wiedział to podsyłaj bo rozmyślam nad zakupem.

btw. o co chodzi w ogóle Exact z tym 4k ? niby 4 a tu jest tylko przeskok z 1080p do 2160p ?

wtf ? 

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

dobra dobra, wytłumacz mi lepiej co składa się na wyjątkową tożsamość Horizona, oprócz robodinozaurów? Jakie elementy gameplayu, mechaniki itd. wyróżniają Horizon od innych produktów na rynku? 

Opublikowano

Jak to nie? a stwierdzenie klejnot generacji to niby co jest? klapie.

Uważam cie w tym momencie za półgłówka. Nie wiem czy potrafisz płynnie czytać a co dopiero czytać ze zrozumieniem. Co pisałem podczas dyskusji o Horizon?

o to ten od "horizon to klejnot tej generacji" xdd

Oczywiście, uważam go za klejnot tej generacji. Co w tym złego?

Co oznacza "uważam go za"? Szkoda strzępić ryja  :dynia:

dobra dobra, wytłumacz mi lepiej co składa się na wyjątkową tożsamość Horizona, oprócz robodinozaurów? Jakie elementy gameplayu, mechaniki itd. wyróżniają Horizon od innych produktów na rynku? 

Wyżej odpisałem Bansaiowi, przeczytaj słowo po słowie.

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

a no tak gralem chwile w ordera, faktycznie był tak zly ze wyparlem to z podswiadomosci

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.