Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Czemu ten Nox pisze jakby był w kurwę upośledzony?

tylko nie w (pipi)ę.

i to nie ja gram na Nintendo.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Czemu ten Nox pisze jakby był w kurwę upośledzony?

To pewnie jakiś kolega Karolka, reszty domyśl się sam.

Opublikowano

Przenosze tu z tematu scorpio, by tam nie robić syfu

Zobaczysz, jeszcze takie klapy jak ty bedą leciały po xboxa do sklepu hehe

Teraz to mnie obraziłeś. :frog:

Opublikowano

Nie masz pojęcia Hum, jak ja się czułem po Twoim poście...
zaprzestańmy temu 
:frog:

Opublikowano

Piękny szyld "Goodbye Sony" - czy może być lepsze hasło zapowiadające jutrzejszy artykuł? :banderas:

Ciekawe jak chcesz przebić ilość exów, które swoją średnią na MC zmiażdzyły niejedną stuleje Xbąkowców. Przypomne bo widze że płynny mocarz chyba zastąpił zielonym karakanom wszystkie aktywności spędzania wolnego czasu:

NIOH

NIER

PERSONA 5

GRAVITY RUSH 2

HORIZON

A niedługo:

TLOU 2

DETROID

GT SPORT

Kupować prosiaki pokraki, bo pociąg niebieskiego królestwa nie zwalnia.

Nawet jedna gierka od niny przyćmiła cały lineup Xklocka. Jedyne co Xkolano może obieszczyć ciekawego to skasowanie projektu Scorpio. Yeti potwierdzi :ragus:

Opublikowano

To jak tam klapeusze przebiega Wam ostatnia noc życia? Jako skazańcy macie prawo do ostatniego życzenia. Co wybieracie? Wypalić fajeczkę czy nomen omen...blanta? :pawel:

Opublikowano

To jak tam klapeusze przebiega Wam ostatnia noc życia? Jako skazańcy macie prawo do ostatniego życzenia. Co wybieracie? Wypalić fajeczkę czy nomen omen...blanta? :pawel:

zamilknij na wieki :lapka:

Opublikowano

Zbyt wiele mięska na PlayStation 4 aby myśleć o jakimś jutrzejszym ramadanie zielonek  :kaz:

Opublikowano

A niedługo:

TLOU 2

:ragus:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

A niedługo:

TLOU 2

:ragus:

N I E D Ł U G O czyli jak w przypadku każdej gierki od Sony jakieś 4 lata Panie Kawalerze  :corvo:   

Opublikowano

Dobrze że na exy microsoftu  nie trzeba czekać :kaz:

Edytowane przez Pawcio

Opublikowano

Na exy Mikroszafotu na blaszce w istocie nie trzeba czekać, zaś na eksy Sory tylko...chwilę :kaz:

Opublikowano

maxresdefault.jpg
257lstx.jpg

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Same się kasują

Opublikowano

Jak MS na przyszly rok zapowie tylko FH4, Halo6 i spinoff Gearsow to sie porzygam z beki.

Jaki (pipi) spin off xd kolejna kalka jedynki i chodzenie od kill roomu do kill roomu. Nie bez powodu masz nową ekipę. Za dużo włożyli pienionszkuf w realizacje tego niezwykle ambitnego projektu :rotfl:

Może jeszcze odlegują team jakiś mniejszy i będzie remaster dwojki co by rok bez girsow nie był rokiem straconym.

Opublikowano

Jeżeli oni faktycznie nie pokażą żadnych nowych IP to ta konsola będzie tak biedna że prezentacje powinni przenieść z Digital Foundry na stream daniel magical.

Opublikowano

Jeżeli oni faktycznie nie pokażą żadnych nowych IP to ta konsola będzie tak biedna że prezentacje powinni przenieść z Digital Foundry na stream daniel magical.

Co to za twór?

Opublikowano

jakiś robak plejstejszyn,  nie ma czym się przejmować

Opublikowano

7h do beki.

Opublikowano

widzę, że kampania propagandowa już się zaczyna i niektórzy użytkownicy oczekują aby artukuł na digital foundry miał formę konferencji i prezentacji gdzie zapowiedzą nowe IP i pokażą gameplaye, Faktycznie beka, jak można być tam głupim?

Opublikowano

oficjalnie zayebią nas wyższe cyferki

Opublikowano

Pokażą chłodne tabele i konsolomaniaki będę próbowały je interpretować z marnym skutkiem. nie wiem co bedzie bardziej bekowe klapy czy boty.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Klapki mają po prostu wisielczy humor i ja się temu nie dziwię. Powiem więcej, nawet mi ich nie żal :yao:

Opublikowano

Pokażą chłodne tabele i konsolomaniaki będę próbowały je interpretować z marnym skutkiem. nie wiem co bedzie bardziej bekowe klapy czy boty.

dlatego czekam na analizę Fanka  :cool:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.