Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Boty myślą że dostaną nową generację, a okaże się podrasowany xone (coś jak PrOsiak).W końcu, będzie standardem full HD, bo 4k będzie w 20 klatkcah.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Dobrze ze nie dali graczdariemu do analizy. Gwarantowana katastrofa. Jak brzmial ten mem na forumku o mocy ps4 pro ? b e t i a?

Opublikowano

b e a t i a

Opublikowano

Podziekowal

Opublikowano

b e a t a

Opublikowano

ja tam dalej czekam na te testy ps4 pro graczardiego

podobno dalej stoi w kolejce bo bylo 200 sztuk na Polske

Opublikowano

intel_core_i7_6850K_shadow.jpg

uuuuuuuuuu

intel-new-4th-gen-desktop-8-core-2014-03

uuuuaaaaaaaaaaaa

Suoritin_Intel_Pentium_100MHz.jpg

ohhhhhhhhhhhhhhhh

Konsolorze dzisiaj xD. Je,bańce autentycznie walą konia do kawałka krzemu. Do czego to doszło?

Czy to świat jest zły czy my?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Jesteśmy tylko ludźmi...

Ps.GraczDari kiedy relacja z zeldy? bo jestem w chuy nahajpowany!

Opublikowano

już za paręgodzin na całym świecie słychać będzie odgłos pękania doop. Pytanie tylko, czy obozu Sony czy obozu Microsoftu, bo Nintendowcy będą z zaciekawieniem patrzyć na tę bekową sytuację ogrywając mesjasza generacji 

Opublikowano

To słaba ta Zelda musi być, żeby tyle czasu męczyć to i nie przejść.

Opublikowano

Pokażą chłodne tabele i konsolomaniaki będę próbowały je interpretować z marnym skutkiem. nie wiem co bedzie bardziej bekowe klapy czy boty.

dlatego czekam na analizę Fanka  :cool:

A pewnie, że będzie analiza! Do tego gify, kolorowe baloniki, konfetti i tańczące słonie

Opublikowano

Jeszcze 5 godzin... czujesz? marcinie...? Ciekawe ile klapów nagle wyskoczy do pubu "na piwo".

Opublikowano

YETI już od dwóch tygodni siedzi i upija się w pubie przewidując tą hekatombę niebieskiego robactwa wraz z nim samym :yao:

Opublikowano

Przecież nie będzie gier więc po co to oglądać? Gdzie się podziały tamte konsolomaniaki które kochałem?

Opublikowano

Ktoś tu wspomniał o gifach? Jestem.

http://imgur.com/jQf0m9b

Ciekawe kiedy ten x-śmieć dostanie grę z taką średnią jak Klejnot Generacji. Chyba nigdy bo zapomniałem, że xbox to wyuższy poziom chvjowości i upodlenia. Ale niech boty trzepią do 2 terafanków więcej, będą mieli nadal tak samo wyglądajaCe gry jak na PRO tylko w 4k, ale ze średnią dobijająca maks do 85% i to góra dwa razy w roku. W sumie takie Girsy czy Forza 4k, to już dawno do ogrania na pc z podpiętym DS4. Co z banda frajerów i przegrywów. xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Nie przedstawia nic poza specyfikacja, Jesli beda pokazywac Gry to i tak beda to Multiplatformy. Z Exów moze byc to tylko wariacja Forza/Halo / Gears

Opublikowano

Liczę na moc chmury, chociaż teraz moc powinna być pobierana z kosmosu.

Opublikowano

Moc chmury, DX13, Milo, zamawianie pizzy i chuvjowe gry, a raczej brak gier. No ale 2tfl więcej od PRO i będzie można kupować 65cali 4k .

:yao:

Dobra idę grą w crashery ze średnią 88-94%, nie dla psa to, dla pana, bo tu zaraz Crash i WipEout :obama:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Czy ReCore będzie w 1080p?

Opublikowano

Nawet na bekę się nie zanosi. Pewnie napiszą że moc jest bo gry chodzą w 4k i tyle w temacie.

Edytowane przez hav7n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.