Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Dziś będą tylko cyferki, może w maju jakaś większą prezentacja, a na E3 gry, gry, gry, tak to widzę. 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Dziś będą tylko cyferki, może w maju jakaś większą prezentacja, a na E3 Halo, Forza, Gearsy, tak to widzę. 

Fixed

Opublikowano

Może i tak właśnie będzie, czas pokaże

Opublikowano

Chce zobaczyć 4K i stabilne 30fps w najwyższych detalach w RDR2 na konsoli o 2flopy mocniejszej od PS4P.

Opublikowano

Dziś będą tylko cyferki, może w maju jakaś większą prezentacja, a na E3 Halo, Forza, Gearsy, tak to widzę. 

Fixed

Spencer coś mówił, że w tym roku mają być nowe IP :) GirsyHaloForza pewnie na 2018.

Opublikowano

Gears vs halo kart racing

Opublikowano

Ja mimo wszystko trochę w nich wierzę, wierzę, że wyciągnęli wnioski...a czy faktycznie to zrobili? dowiemy się już nie długo.

Opublikowano

Nowe ip, to pewnie gearsy w świecie forzy, albo na odwrót.

już było halo w forzie, wiec czemu by nie girsy 

Opublikowano

Fixed

Spencer coś mówił, że w tym roku mają być nowe IP :) GirsyHaloForza pewnie na 2018.

I wierzysz mu?

Opublikowano

Jeszcze tylko 4 godziny do artykułu. Ale będzie czytanie. Nie wiem czy mam wydrukować i oprawić jakoś.

Opublikowano

Fixed

I wierzysz mu?

Pewnie jakies indyki. Żadnej gry AAA i nowego dużego IP się nie spodziewam. Po wtopie z Too Human chyba im niesmak pozostał hyhy.

Opublikowano

Jeszcze tylko 4 godziny do artykułu. Ale będzie czytanie. Nie wiem czy mam wydrukować i oprawić jakoś.

Będą też filmiki od DF :)

Opublikowano

nie ma limitu, tak beke kręcimy z uwagi na stare czasy, wrzucaj śmiało ile wlezie :cool: 

Opublikowano

nie ma limitu, tak beke kręcimy z uwagi na stare czasy, wrzucaj śmiało ile wlezie :cool:

czyli jak coś to weźmiesz bana na siebie i Ty go dostaniesz?

Opublikowano

Łzy śmiechu? A jeszcze jak.

Opublikowano

Tak w ogóle, to będą jakieś gry czy tylko grafika?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.