Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

zetta czy w Japonii jest duze zainteresowanie artykułem o scorpio?

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Chce zobaczyć 4K i stabilne 30fps w najwyższych detalach w RDR2 na konsoli o 2flopy mocniejszej od PS4P.

Od razu widac kto lubi ogladac gry i trzepac sie do grafiki 4k z 30fps :/

A kto lubi grac w gry i oczekuje przede wszystkim gameplay w 60fps.

dlatego nie rozumiem spustów botów co do nowej konsoli MS, bo 60fps w 4k to zobaczą w Ori 2

Opublikowano

IMO jedynym prawdziwym dealbreakerem poprzedniej generacji były kapelusze w dlc na ps3

lepszy dash, pad, xbl, lepsze multiplatformy, ciekawe exy kontra spi.erdolony pad, dash, zje.bane multiplatformy i kiepskie exy przez pewien czasale wiadomo, że ekskluzywne kapelusze do rdr były big dealem
to byly zlote pistolety ignorancie !
Opublikowano

moze w koncu na scorpio dash nie bedzie chodzil jak mucha w smole 

Opublikowano

konsola będzie się nazywała PAVULON

Opublikowano

panda, pytałeś o gify, sprawdź sobie regulamin :sorcerer:

Opublikowano

moze w koncu na scorpio dash nie bedzie chodzil jak mucha w smole

protip: ten na x1 już jest ok

xDDDD przy prosiaku albo switchu to chodzi to gorzej niz xmb z ps3

Opublikowano

Chce zobaczyć 4K i stabilne 30fps w najwyższych detalach w RDR2 na konsoli o 2flopy mocniejszej od PS4P.

Od razu widac kto lubi ogladac gry i trzepac sie do grafiki 4k z 30fps :/

A kto lubi grac w gry i oczekuje przede wszystkim gameplay w 60fps.

No zayebiście, konsola mocniejsza od PROSIAKA, który jest obecnie królem rynku, tyle że co z tego, jak na xpudło obejsrane nie ma gier? Na marketplace tylko indyki i taśmociągi od EA i Ubi

Pewnie takie same jak bitcoinem.

Opublikowano

117 osób które kupiło xo w zeszłym tygodniu raczej nie

Opublikowano

No znow beda pewnie stawiac z mikrofalowkami na polkach sklepowych.

Opublikowano

Optymistyczny scenariusz zaklada, ze gry na Scorpio to beda wersje z PC wiec naprawde moze byc 1080/60 FPS i wiecej.

Po prostu wejdzie sie w ustawienia i przesunie suwak. Niech juz dodadza jeszcze zmiane ustawien graficznych jak klatki dropia i bedzie z glowy.

XDDDDDDDDD

Z tematu:

http://www.psxextreme.info/topic/113340-project-scorpio/page-40

O koooorva, boty chcą po prostu mieć PECETA nie mając PECETA.

Nie lepiej kupić potężnego PC gamingowego, a z konsolami dac sobie spokój?

Opublikowano

xDDDD przy prosiaku albo switchu to chodzi to gorzej niz xmb z ps3

beniz ci w du,pie chodzi ;//

No ficuś mówił, ze na switchu nie ma nic więc nic dziwnego, że chodzi szybko :kaz: 

A co do ps4 vs xo to nie kumam tych wojnek o to, obie konsole mają spoko dashe i funkcjonalność która mnie interesuje to odpalenie gierki lub aplikacji i obie oferują to na zbliżonych zasadach, szybko i bezproblemowo. PS4 ma foldery, XO piny i przełączanie między 5 ostatnimi aplikacjami i tyle do szczęscia mi potrzeba. Z sklepiku na konsoli korzystają ludzie bez rozumu i godności. 

Znasz kogoś kto woli grać na PC mając do wyboru konsole i duży TV?

Opublikowano

Blubi, a jaki problem podłączyć piecyk do telewizora, a do tego wygodny pad? Masa ludzi z tego forum gra jak zwierzęta na konsoli podpiętej do monitora komputerowego 21 cali xD.

Edytowane przez ping

Opublikowano

"a dla ludzi ktorzy sa zbyt tepi żeby złożyć peceta mamy konsole xbox scorpio"

Opublikowano

I gry po 200zł zamiast pięknego downloadu z zatoki.

Opublikowano

Trudno go znaleźć :-(

Opublikowano

Blubi, a jaki problem podłączyć piecyk do telewizora, a do tego wygodny pad? Masa ludzi z tego forum gra jak zwierzęta na konsoli podpiętej do monitora komputerowego 21 cali xD.

a dla mnie problem, po pracy mi się nie chce tanczyć z kablami, chce mieć używki, chce mieć wszystkie cyfrowe gry pod jednym kontem a nie steam, ubiszrot i ea cos tam, grać na jednym setupie w jednym community, w gierki multi na padzie vs pad a nie myszki, no anyway dla mnie zawsze konsola > pc a jak dorzucą opcje wyboru 4k/30 vs 1080p/60fps to co w tym takiego? Nie wspominam o zje.banych portach na PC bo szkoda strzępić ryja.

Opublikowano

7CKH7ek.jpg

Opublikowano

Optymistyczny scenariusz zaklada, ze gry na Scorpio to beda wersje z PC wiec naprawde moze byc 1080/60 FPS i wiecej.

Po prostu wejdzie sie w ustawienia i przesunie suwak. Niech juz dodadza jeszcze zmiane ustawien graficznych jak klatki dropia i bedzie z glowy.

XDDDDDDDDD

Z tematu:

http://www.psxextreme.info/topic/113340-project-scorpio/page-40

O koooorva, boty chcą po prostu mieć PECETA nie mając PECETA.

Już nie mogę się doczekac tej beki o 15 :rotfl: :rotfl: :rotfl:

17800157_1395387027195451_18563872756145

A to tylko czubek góry lodowej :obama:

A na x-trupie co tam? 2 terafanki więcej i crapdown? Hhahahahahah :dynia:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

7CKH7ek.jpg

Dziękuje!

To uważaj na tego swojego z gifa z tamtej strony :kaz:

Opublikowano

a dla mnie problem, po pracy mi się nie chce tanczyć z kablami, chce mieć używki, chce mieć wszystkie cyfrowe gry pod jednym kontem a nie steam, ubiszrot i ea cos tam, grać na jednym setupie w jednym community, w gierki multi na padzie vs pad a nie myszki, no anyway dla mnie zawsze konsola > pc a jak dorzucą opcje wyboru 4k/30 vs 1080p/60fps to co w tym takiego? Nie wspominam o zje.banych portach na PC bo szkoda strzępić ryja.

Ale jak tańczyć z kablami? Masz na stałe podpięty kabel HDMI jak do konsoli i tyle. Używki powiedzmy, że rozumiem, chociaż gierki na PC są tanie jak barszcz + jednak cyfrowa dystrybucja to zayebista oszczędność miejsca.

Dwie generacje wstecz, konsole miały masę exów i to mnie przekonywało do pozostania przy nich (stricte pecetowe gry czyli cRPG i strategie, które wyglądały dla mnie identycznie, mi nie podchodziły), ale teraz praktycznie nie ma exów konsolowych, poza kilkoma wyjątkami. Już nawet jRPG wszystkie wychodzą na PC, ostatnio srogie zdziwko załapałem, że nowy Atelier wyszedł na komputer...

Dla miłośnika japońskiego goowna kiedyś konsola była obowiązkowym sprzętem, a teraz widzę, że najlepsze jest combo dobry piecyk plus nintendo.

Opublikowano

tez zgadzam się z pingiem

ten xbox jest totalnie nikomu niepotrzebny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.