Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

tez zgadzam się z pingiem

ten xbox jest totalnie nikomu niepotrzebny

xbox może nie, ale ps4 jak najbardziej

Blubi, a jaki problem podłączyć piecyk do telewizora, a do tego wygodny pad? Masa ludzi z tego forum gra jak zwierzęta na konsoli podpiętej do monitora komputerowego 21 cali xD.

a dla mnie problem, po pracy mi się nie chce tanczyć z kablami, chce mieć używki, chce mieć wszystkie cyfrowe gry pod jednym kontem a nie steam, ubiszrot i ea cos tam, grać na jednym setupie w jednym community, w gierki multi na padzie vs pad a nie myszki, no anyway dla mnie zawsze konsola > pc a jak dorzucą opcje wyboru 4k/30 vs 1080p/60fps to co w tym takiego? Nie wspominam o zje.banych portach na PC bo szkoda strzępić ryja.

Ale jak tańczyć z kablami? Masz na stałe podpięty kabel HDMI jak do konsoli i tyle. Używki powiedzmy, że rozumiem, chociaż gierki na PC są tanie jak barszcz + jednak cyfrowa dystrybucja to zayebista oszczędność miejsca.

Dwie generacje wstecz, konsole miały masę exów i to mnie przekonywało do pozostania przy nich (stricte pecetowe gry czyli cRPG i strategie, które wyglądały dla mnie identycznie, mi nie podchodziły), ale teraz praktycznie nie ma exów konsolowych, poza kilkoma wyjątkami. Już nawet jRPG wszystkie wychodzą na PC, ostatnio srogie zdziwko załapałem, że nowy Atelier wyszedł na komputer...

Dla miłośnika japońskiego goowna kiedyś konsola była obowiązkowym sprzętem, a teraz widzę, że najlepsze jest combo dobry piecyk plus nintendo.

Oczywiście z punktu widzenia obiektywnego masz racje, ale teraz zapytam więć dlaczego nadal grasz na konsolach? :kaz:

Opublikowano

On zbiera

Kto Ci powiedział, że pingu gra w gry? :kaz:

Opublikowano

tez zgadzam się z pingiem

ten xbox jest totalnie nikomu niepotrzebny

xbox może nie, ale ps4 jak najbardziej

Blubi, a jaki problem podłączyć piecyk do telewizora, a do tego wygodny pad? Masa ludzi z tego forum gra jak zwierzęta na konsoli podpiętej do monitora komputerowego 21 cali xD.

a dla mnie problem, po pracy mi się nie chce tanczyć z kablami, chce mieć używki, chce mieć wszystkie cyfrowe gry pod jednym kontem a nie steam, ubiszrot i ea cos tam, grać na jednym setupie w jednym community, w gierki multi na padzie vs pad a nie myszki, no anyway dla mnie zawsze konsola > pc a jak dorzucą opcje wyboru 4k/30 vs 1080p/60fps to co w tym takiego? Nie wspominam o zje.banych portach na PC bo szkoda strzępić ryja.

Ale jak tańczyć z kablami? Masz na stałe podpięty kabel HDMI jak do konsoli i tyle. Używki powiedzmy, że rozumiem, chociaż gierki na PC są tanie jak barszcz + jednak cyfrowa dystrybucja to zayebista oszczędność miejsca.

Dwie generacje wstecz, konsole miały masę exów i to mnie przekonywało do pozostania przy nich (stricte pecetowe gry czyli cRPG i strategie, które wyglądały dla mnie identycznie, mi nie podchodziły), ale teraz praktycznie nie ma exów konsolowych, poza kilkoma wyjątkami. Już nawet jRPG wszystkie wychodzą na PC, ostatnio srogie zdziwko załapałem, że nowy Atelier wyszedł na komputer...

Dla miłośnika japońskiego goowna kiedyś konsola była obowiązkowym sprzętem, a teraz widzę, że najlepsze jest combo dobry piecyk plus nintendo.

Oczywiście z punktu widzenia obiektywnego masz racje, ale teraz zapytam więć dlaczego nadal grasz na konsolach? :kaz:

Z powodów stricte ekonomicznych - nakupiłem od groma gier wideo na konsolę + mam opłacone abonamenty (2x PS PLUS - EU/JP, EA Access, XBL Gold - gwarancja stałego dopływu gier za uiszczoną już opłatę) + kupuję sporo gierek na wyprzedażach (to akurat w przypadku PS4, bo promocje sa mega i nie mogę się powstrzymać), więc na dobrą sprawę mogę w każdej chwili zamrozić budżet na gierki i i tak tego w ciągu kilku lat wszystkiego nie przemielę. Do tego mam możliwość wypożyczania za friko nowych gier na PS4/XBO, a konsole same w sobie zżerają duuuuużo mniej prądu niż mocny PC.

Gdybym jednak startował od zera, ciorałbym na PC i to na piratach, bo trzeba być zaradnym :).

Opublikowano

On zbiera

Kto Ci powiedział, że pingu gra w gry? :kaz:

Niechetnie dalem minuska, ale ping grajac na playstation jako ODSKOCZNIA od xboxa ogral 517 gier. A za sama platyne w Catherine powinienes przed nim klekac i przepraszac za taka obraze.

Mam nadzieje ze to sie wiecej nie powtórzy :ogor:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Nie no, bez przesady, to nie odskocznia tylko od początku roku moja główna platforma do tracenia czasu :).

A Kaśka to niesamowita gra. Dwie platyny na PS3, jeden calak na X360 + drugi rozgrzebany. Mógłbym grać w ten tytuł godzinami.

Opublikowano

Potwierdzam Pingu to dobry zawodnik.

Opublikowano

Jak nie będę miał co robić z pieniędzmi to chce być jak Ping.

Opublikowano

panda, pytałeś o gify, sprawdź sobie regulamin :sorcerer:

Trudno go znaleźć :-(
7CKH7ek.jpg

Dziękuje!

To uważaj na tego swojego z gifa z tamtej strony :kaz:

Dziękujesz po czym dajesz publicznie z dupy...

:whyyy:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

2554061-elevator-kaz-phil-hryb.gif

Chowajcie się Soniaki. Forza Horizon 3 w 60 fpsach i kupuję.

Za rok.

Opublikowano

ale te gify są na siłę xD

zero charyzmy, nic estetyki, boże co to za firma chu,jowa. to tak jakby robić gify z zarządem Indykpolu czy innego Sokołowa.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

no co by nie mówić, to zdecydowana większość gifowych świrów jest wśród klapów

i całe szczęście

nofunallowed.jpg

Opublikowano

JUz sie nie moge doczekac tego Damage Control. No przeciez mieli pokazac tylko psrzet, n przeciez gry beda na E3 po co teraz , no przeciez to nie jest pełna generacja

Opublikowano

3... 2... 1..

Opublikowano

Edytowane przez ragus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.