Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Kluczowa jest kompatybilność wsteczna, a więc sprawne działania na Scorpio także gier z Xbox One - oraz dalej wstecz, z X360.

Najważniejsza informacja tego dnia dla botów.

Opublikowano

w temacie scorpio daddy przyjął już leki i zaczyna zakrzywiac zakrzywioną rzeczywistosc

Opublikowano

Czy glowna niespodzianka na e3 bedzie kompatybilbosc wsteczna z pierwszym xboxem?

Opublikowano

No ja też pewnie day one (tak jak PS4 Pro) ale konsola z taką specyfikacją powinna wyjść rok temu. No i lepiej by cena była niska.

Opublikowano

xbox ty śmieciu yebany xdddd

Opublikowano

teraz będzie wylew znawców xD kur.wa
spośród tony informacji i configu wyciągną procentowo różnicę między taktowaniem w megahercach gpu one i scorpio xD

opinie speców co mówią, że jak dołożysz 20giga ramu do komputera z 8GB, to szybciej działa 

IKSDE.

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

Na tvn24 jest transmisja z Białegostoku. Jakiś psychopata z dużą głową rozjeżdża ludzi czerwoną guliettą

:pawel:
Opublikowano

Chyba tylko Pawcio  na chłodno ocenił realnie sytacuje i przeanalizował tabelki

Opublikowano

ciekaw jestem ceny. Jak to bedzie wiecej niz 400 baksów to beka sromotna.

Opublikowano

Fajna, potężna konsola. Jak pokażą jakieś fajne gry na e3 to będzie można się zastanawiać.

Opublikowano

hmc.gif

Microsoft i tyle w temacie tej nowej konsolki, jest beka  :yao:

Jedyna nadzieja dla Nich to E3 i z grami, które może coś tam będą mieli, w co wątpię, obym się mylił, bo inaczej rynek konsol się spiedoli na amen (tak czy siak i tak to są pudła plastiku ze sprzętami pc).

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Ale ten procesor to niezły żal...

Opublikowano

sony juz skleja odpowiedz

17634326_1852801711637988_67372662497667

Opublikowano

Jak teraz spojrzałem na te tabelki, i  cyferki, to nawet fajnie wyglądaja

Opublikowano

A ja serio myślałem, że doyebia do pieca i wypuszczą mega mocna konsole z porządnym cpu, sprzęt powyżej 500$

Opublikowano

Jak teraz spojrzałem na te tabelki, i  cyferki, to nawet fajnie wyglądaja

no, czcionka przyjemna dla oka

Opublikowano

DF po obliczeniu stwierdziło, że Scorpio będzie kosztować 499 dolarów. No powodzenia z tańszym Ps4 Pro na jesień xD

Opublikowano

ale jak to będzie wstecznie kompatybilne do xbox, to sam kupię, bo to taki zamkniety  system z zamkniętą ilością gier, z sentymentu, popatrzec w co się grało kiedys, i  dodatkowo podciągnięte. A ze nowych gier , dobrych, juz nie bedzie, to wiadomo.

Opublikowano

Prezentacja nowej konsoli xD

SwJuDeT.jpg

a na forum sie plebs z blacharzy smieje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.