Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Artykuł na DF miał generować eksajt wśród masowego odbiorcy xDmyślę, że czas odstawić mocarza na dzisiaj

Klapy dopowiadają sobie jakieś głupoty bo maja ból dupy ze znowu będą mieli skoszone stepy w RDR2

Minimum lepsza grafa i kilka gier, czy wciąż spoko grafika w dziesiątkach megaton?

Ja już wybrałem...

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

pgSrSX8.gif

Opublikowano

Czyli jednak Microsoft prowadzi w najgorszych zapowiedziach konsol. Już gorzej się nie da...

Moldar od początku było wiadomo co dziś dostaniemy, więc nie rozumiem Twojego rozczarowania, czego oczekiwałeś od DF? 

Że pokażą Ci konsolę a może gry? od lat zajmuje się tylko cyferkami więc dostałeś cyferki. proste jak drut, to nie ich wina, że ludzie się nakręcają wmawiają sobie cuda na kiju i nie rozumieją czym jest artykuł plus omówienie specyfikacji konsoli.

Osobiście liczę na mały pokaz samej konsoli tuż przed E3, a na E3 gry, gry, gry i jeszcze raz gry, bo co z tego, że konsola ma moc jak nie ma gier, które to wykorzystają?

Sama specyfikacja poza procesorem, który mógł być mocniejszy IMO robi wrażenie, 12GB ramu DDR 5 i GPU, które zdaniem gościa z DF jest mocniejsze o 43% od tego, które siedzi w PRO, to waszym zdaniem LIPA? xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Opona to powinna byc ta plyta glowna ze scorpio

Opublikowano

Opona to powinna byc ta plyta glowna ze scorpio

procesor dżaguar :ragus:

Opublikowano

Soul

Od czerwca tamtego roku mówią o Scorpio i dwa razy niewiele pokazali. Każdy z nas to w dużej liczbie dzieciak po trzydziestce i oni kompletnie nie potrafią gracza do nowej konsoli nakręcić :reggie:

PS. (pipi).. Tapatalk, z 10 razy nie mogę wysłać posta...

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Xbox złapał kolejną sra.ke w żagle.

Ta branża jest niesamowita.

Opublikowano

Chyba MS po to wydaje żeby Sony nie mogło już przyklejać naklejki do pro pt. najmocniejsza konsola na świecie.

Opublikowano

miala byc najmocniejsza konsola w historii i dzis digital foundry po roku potwiedzilo, ze to najmocniejsza konsola w historii

szok i nie dowierzanie

a gier na te goowno jak nie bylo tak nie ma i nie bedzie, nawet ta cala moc z tych 3 goownianych devow wewnetrznych jakie im zostaly jako tako beda potrafili wykorzystac ci od forzy horizon

do zaorania spencer i cale microsoft, ale ponoc community nie chce nic poza girsyhaloforza i najladniejszymi multiplatformami wiec nie dziwie sie, ze takiego czolowego, vizira czy suchare to jara

Opublikowano

pgSrSX8.gif

Koło od Warthoga?

Opublikowano

Sama specyfikacja poza procesorem, który mógł być mocniejszy IMO robi wrażenie, 12GB ramu DDR 5 i GPU, które zdaniem gościa z DF jest mocniejsze o 43% od tego, które siedzi w PRO, to waszym zdaniem LIPA? xD

Robi wrazenie, ale w ostatecznym rozrachunku wszystko sprowadzi sie do 4k versus szachownica i bardziej plynnych 30/60 fps. Bottleneck w postaci CPU jak byl tak bedzie i w przypadku Scorpio nie raz ugryzie w dupe

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ktoś mi przypomni co to było xbox? 

Opublikowano

Bosze jaka beka xD, po roku pokazują konsole 10-20% mocniejsza od PS4P. A jej największa zaleta jest Forza 6 bez grafiki odpalona w 4K.

Przecież nawet gość pokazuje podświadomie gestem środkowego palca co myśli o tym ich Jaguarze i całej tej konsoli w 13 minucie i 5iatej sekundzie.

(Proszę niech ktoś zrobi z tego gifa) :dynia:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Już kurwiaku po drugiej stronie jesteś? 

Opublikowano

yebany brokul jaka choragiewka xDDD

Opublikowano

Śmieszki z Xboxa, ale przynajmniej mają mieć ten Beast Mode, który rozciąga się też na gry z Xbox 360.

No i teraz wyobraźcie sobie PS4 Pro i Boost Mode dla takiego Demon Souls i kilkanaście FPS-ów więcej :obama: 

Nie pogardziłbym.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Megatona xD Nawet złapałem screena z podprogowym przekazem dla botów:

rTxvGqJ.png

Opublikowano

brawo cedric, wlasnie zrozumiales ze jedyne co fajne w tym badziewiu xone to wsteczna kompatybilnosc i to samo bedzie na scorpionie

Opublikowano

Już kurwiaku po drugiej stronie jesteś? 

Miałem ps4 szybciej od ciebie lapsie :kaz:

Opublikowano

Śmieszki z Xboxa, ale przynajmniej mają mieć ten Beast Mode, który rozciąga się też na gry z Xbox 360.

No i teraz wyobraźcie sobie PS4 Pro i Boost Mode dla takiego Demon Souls i kilkanaście FPS-ów więcej :obama:

Nie pogardziłbym.

Słony już robi pewnie remastera DS za 169 zł w Storze na premierę :lapka:
Opublikowano

Ba! Właśnie kilka dni temu zapowiedzieli drugi remaster trylogii Jaka :D

Najpierw był zremasterowana trylogia na PS3, teraz znowu do kupienia to samo na PS4. 

Za ten brak kompatybilności to akurat Sony należy się wielki karny kutas.

Opublikowano

Jak by to MS tak robiło już by Ci jeden z drugim wytłumaczyli że tak jest lepiej dla graczy :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.