Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

nie no nawet spoko się grało w coopie, ale jakby podmieniono krasnale na żołnierzy i laserki na karabiny to bym powiedział, że to nowy cod 

no single zawiódł (chociaż wciąż jest o półkę wyżej niż CoDy, Battlefieldy i inne). No ale multiplayer stworzony dzięki wsparciu community to coś cudownego. Czy jest drugie studio developerskie które tak blisko współpracuje z community graczy przy projektowaniu rozgrywki? Wątpie 

Opublikowano

Zaczyna mi się chcieć rzygać dzisiejszym CW, Idę pograć to chyba będzie najlepsze lekarstwo na taką porcję autyzmu w tym temacie :ragus:

Ja tak mam cały czas. Temat niestety podupadł w ostatnich latach.

Opublikowano

no multi jest bardzo dobre, ale ja zawsze wolałem dobry singiel

poza tym multi nie wpisze do tabelki :ragus: 

Opublikowano

nie no nawet spoko się grało w coopie, ale jakby podmieniono krasnale na żołnierzy i laserki na karabiny to bym powiedział, że to nowy cod

no single zawiódł (chociaż wciąż jest o półkę wyżej niż CoDy, Battlefieldy i inne). No ale multiplayer stworzony dzięki wsparciu community to coś cudownego. Czy jest drugie studio developerskie które tak blisko współpracuje z community graczy przy projektowaniu rozgrywki? Wątpie

Evolution

Oh wait :kaz:

Opublikowano

no multi jest bardzo dobre, ale ja zawsze wolałem dobry singiel

poza tym multi nie wpisze do tabelki :ragus:

jest duża szansa, że zwieńczenie nowej trylogi przywróci Halo genialnego singla 

z 343 Industries niedawno odszedł Josh Holmes, szef studia, producent wykonawczy Halo 4 i dyrektor kreatywny Halo 5. Poza tym zwolniono Brian Reeda autora komiksów Marvela z  funkcji Narrative Directora. Co zapowiada zmiany zarówno w sposobie opowiadania historii, jak i zmiany w gameplayu kampanii 

Opublikowano

Trzymaj Expert, poszerzaj wiedzę!

17797098_10154542103427602_1312672012_o.

Opublikowano

Nie no przyznajcie boty, oczekiwaliście czegoś więcej po tym Scorpionie. Mieliście lekką nadzieję na jakąś bestię, produkt premium, tym czasem dają wam Prosiaka v.2 ale bez gier.

Opublikowano

W Polsce pewnie cena na start zacznie się od 2500 zł. Prosiak wtedy pewnie będzie stał za jakieś 1300-400, bo sony obniży cenę na 100%.

Opublikowano

A jeszcze Sony nawali takie bundle z grami, że po MS nie będzie miało co zbierać. Nie wiem z czym oni walczyć chcą, tak jak napisałem wcześniej, wszystkie kwestie zostaną wyjaśnione na E3 i co zaprezentują zieloni.

Opublikowano

Tylko na uj komu prosiak, brzydkie to, wyje to, gier nie ma a multiplatformy HD Ready  :daddy:

Opublikowano

SEA OF KOORWA THIEVES WAS ZAYEBIE

Opublikowano

W Polsce pewnie cena na start zacznie się od 2500 zł. Prosiak wtedy pewnie będzie stał za jakieś 1300-400, bo sony obniży cenę na 100%.

Pracownik Saturna: Xbox, oferuje 4k, są same strzelanki, 2399 zł. A Playstation 4 ko--

Konsument -- o, kojarzę Playstation! Tam jest, ten, Uncharted! God of War! A i ten Horizon nowy, coś słyszałem!

Pracownik Saturna: Tak, tak, Pro również oferuje 4k. Cena: 1399 zł.

Konsument: A na tym Xboxie mogę zagrać w tę grę z tymi zombiakami, The Last of coś tam? 

Pracownik Saturna: Nie, ale ma pan Forzę z kartonową publicznością. Oraz Gearsy ze spluwami. Albo Halo ze spluwami. Albo Quantom Brejk ze spluwami. 

Konsument: To dlaczego ten Xbox kosztuje aż tysiąc złotych więcej?

Pracownik Saturna: Nie wiem XDD

Innymi słowy, Xbox jest skończony. 

Opublikowano

SEA OF KOORWA THIEVES WAS ZAYEBIE

zaj.ebie jeśli nie skasują 3mc przed premierą jak Fable   :kaz:

Opublikowano

Tak cie szkolili w Saturnie figaro?

Opublikowano

Pracownik Saturna: Tak, tak, Pro również oferuje 4k. Cena: 1399 zł.

powinien zostać zwolniony z powodu oszukiwania klienta

Tyle będzie kosztować pro w czasie premiery scorpio. Max 1450zl.

Jeśli nie napiszę do Colina o bana.

Jeśli tak to Ty Mazzeo lecisz.

Deal?

Opublikowano

Nie nie, bardziej 1585zł

xD

Opublikowano

pokazali w ogole tego skorpiona czy tylko plyte glowna?

Edytowane przez Shen

Opublikowano
Tyle będzie kosztować pro w czasie premiery scorpio. Max 1450zl.

Jeśli nie napiszę do Colina o bana.

Jeśli tak to Ty Mazzeo lecisz.

Deal?

Jak nie bedzie to Ty lecisz.

Jezeli bedzie to Figaro leci.

Deal?

Edytowane przez hav7n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.