Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

No lenistwo niektórych developerów nie zna granic, a mało takich magików pokroju ND czy GG, a szkoda, bo jak widać z takich konsol da radę wyciągnąć ostatnie resztki mocy. Konsola ps4 warta tysiaka, która wizualnie i graficznie rozwaliła gębę z U4 to tylko pokłony dla takiego ND.

Edytowane przez Faka

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

mozna powiedziec ze ND wyciagnelo nas z epoki kamienia minionego

Opublikowano

PS5 zapowiedzą w przyszłym roku z premiera na 2018 lub najpóźniej 2019, mówię jak będzie, dziękuje za uwagę.

Opublikowano

Przepraszam bardzo, moze to pytanie juz padlo ale nie jestem na czasie - dlaczego Microsoft specyfikacje konsoli, ktora ma wszystkich zayebac, podaje za posrednictwem Pana blantmana na jutubie a nie na jakiejs duzej imprezie typu E3? Prosze o powazne odpowiedzi. Dziekuje. Pozdrawiam.

Opublikowano

Bo specka jest tak slaba ze troche wstyd z tego wielkie show robic

Opublikowano

Podali teraz - źle, bo powinni podać taką BOMBĘ na e3.

Podaliby na e3 - źle, 15 minut zanudzania tabelkami, dawać jakieś gierki.

Jak to mawiał pan Sapkowski, z graczami nie wygrasz.

Opublikowano

Nie zle, inaczej.

Opublikowano

eno słuchajcie hamburgiery macie tutaj DŻAGUAR KOR OVERCLOCKED plis be excited

Opublikowano

PS5 zapowiedzą w przyszłym roku z premiera na 2018 lub najpóźniej 2019, mówię jak będzie, dziękuje za uwagę.

Pobożne życzenia klapów :yao:

Opublikowano

W sumie to nie wiem kogo mi teraz bardziej żal, klapów którzy grają w gry z ps2 w wersji remaster czy botów, którzy nie grając w nic i czekają na słabiutkiego pc ta w pudełku po konsoli

gekon a ty w co grasz? dota czy cs go?

aktualnie wszystko od Blizzarda, Tyrany i Torment Tides of Numenera. A bo co? 

Opublikowano

No panowie, obczailem newsy apropo skorpio i trzeba przyznac ze jest moc. Nie chce mi sie czytac ostatnich stron ale zakladam ze nawet PROsiadacze poczuli nadchodzaca nadkonsole. Sony probowalo dymanko w kakao bez gumy wypuszczajac troszke mocniejsza konsole i ukryli przed wszystkimi fakty iz konsola bedzie miala tryb boost ktory bedzie podbijal fps/rozd./grafe w strachu przed nijaka sprzedaza ps4 a Microsoft prawilnie, tak jak max kolonko mowi jak jest: MOC KUR. FA!

bylem w saturnie dzisiaj i pustki przy ps'ach a przy stanowisku xboxa same dupeczki i prawdziwi gracze ktorzy gadali o nadchodzacej UBERkonsoli! Nie ze microsoft jest za(pipi)iste.. ale tak (pipi)ow.ych czasow dla marki playstation juz dawno nie bylo....

Opublikowano

Może Ms wstydził się kolejny raz wyglądu konsoli?

Mogli sobie odpuścic Xbox one s, i na to miejsce dać Skarabeusza

Opublikowano

Pobożne życzenia klapów :yao:

Z kontynuacją Driveclub i GTS jako pozycjami na start. Tak będzie. :sorcerer:

Opublikowano

Pożyczyłem od kumpla grę. Chodzi o klejnot generacji. Mam ważne pytanie w spoilerze i również w spoilerze proszę o odpowiedź:

Można rukać Aloy?

Opublikowano

Nie można, to porządna dziewczyna jest.

Opublikowano

Nie można, to porządna dziewczyna jest.

Porządna, choć Holenderka.

W ogóle to jest taki stary dowcip. Pytanie:Po czym poznajesz, że jesteś już w Holandii? Odpowiedź: Po tym, że jak jedziesz autem spoglądając przez okno zaczynasz konstatować, że krowy są ładniejsze od kobiet...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

W sumie to nie wiem kogo mi teraz bardziej żal, klapów którzy grają w gry z ps2 w wersji remaster czy botów, którzy nie grając w nic i czekają na słabiutkiego pc ta w pudełku po konsoli

gekon a ty w co grasz? dota czy cs go?

aktualnie wszystko od Blizzarda, Tyrany i Torment Tides of Numenera. A bo co?

A nie nic z ciekawości

Opublikowano

Czezare w temacie Scorpio już na totalnym tripie. Usprawiedliwia cenę Xboxa za 2399 zł bo przecież ludzie kupują iphony za tyle.

Tak, Czezare porównał nowy telefon iPhone do xboxa. 

No już widzę jak ludzie kupują Xboxa za 2399 kiedy obok jest Prosiak za 1500 również oferujący 4k, Gran Turismo, God of War i TLOU 2 za rogiem xD

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Przecież Scorpio będzie miał Netflixa i Youtuba w 4K, kto wie czy apki do zamawiania Pizzy tez nie.

Opublikowano

figar jak ból dupy, ledwie co namówił mamę na kredyt pod szrota4 bez gier w hd ready a tutaj Scorpio 50% mocniejszy   :banderas:

Wczoraj pokazali tylko radiator i wentylator 6TERAFUCKINGFLOPÓW a niebieskie pokraki eksplodują aż miło, co się będzie działo w czerwcu   ^_^

Opublikowano

No ja już sobie wyobrażam te kartonowe ludziki jako publiczność w Forzie, ale tym razem w 4k :banderas: 

Opublikowano

Majac ps4 musisz rzeczywiscie sobie wyobrazac to 4k. Na konsoli dla PlebSu jest tylko 4Kinda wiec ten tego...

Edytowane przez Gość

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.