Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Prosiak tak oferuje 4k ze nie ma nawet blureja UHD xd

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

No panowie, obczailem newsy apropo skorpio i trzeba przyznac ze jest moc. Nie chce mi sie czytac ostatnich stron ale zakladam ze nawet PROsiadacze poczuli nadchodzaca nadkonsole. Sony probowalo dymanko w kakao bez gumy wypuszczajac troszke mocniejsza konsole i ukryli przed wszystkimi fakty iz konsola bedzie miala tryb boost ktory bedzie podbijal fps/rozd./grafe w strachu przed nijaka sprzedaza ps4 a Microsoft prawilnie, tak jak max kolonko mowi jak jest: MOC KUR. FA!

bylem w saturnie dzisiaj i pustki przy ps'ach a przy stanowisku xboxa same dupeczki i prawdziwi gracze ktorzy gadali o nadchodzacej UBERkonsoli! Nie ze microsoft jest za(pipi)iste.. ale tak (pipi)ow.ych czasow dla marki playstation juz dawno nie bylo....

to jest najdurniejsza i najbardziej oderwana od rzeczywistości teoria zrodzona w WC, jaką miałem okazję dotąd przeczytać xddd

nie no stary good luck, jesli myślisz że MS zdoła dogonić sprzedażowo chińczyków do czasu wyjścia następnej, pełnoprawnej generacji, i to jeszcze za zaproponowana cenę xd

druga połowa postu to już klasyczne pjerdolo, jak źle że konkurencja wydaje pół net gena, hamowanego przez starszy model, a drugie korpo choyki robią to dopsz, bo niektórzy serio mają nadzieję że MS wydyma swoich klientów i jednak szybko zrzuci balst w postaci cross genowości x1 i scorpio :pawel:

śmieszno smutno, ale mimo wszystko szanuję trajharda

Opublikowano

tak szczerze to na ch.uj on komu jak za cenę jednego filmu na BR4k masz trzy abonamenty ze streamingiem w 4K

no chyba że z Sydney filmy kupujesz to wtedy ma t jakiś sens :ragus:

Opublikowano

pod szrota4 bez gier w hd ready

Okej, jeśli ps4 nie ma gier to jaką bibliotekę gier oferuje Xguwno?

XDDDDDD

Opublikowano

Przecież Daddy ma PS4

:dynia:

Opublikowano

I właśnie ten element znacząco podbije cenę całej konsoli

Opublikowano

nie wiem jak w innych czesciach swiata ale w polsce UHD bluray to dosc mocny fetysz - filmow malo i drogie, wypozyczalni video juz prawie nie ma (u mnie w okolicy z trzech nie zostala ani jedna), a cenie filmu mozna sobie machnac abonament na streaming w 4k

zreszta mysle kiedy ostatnio odpalilem jakis film na zwyklym blurayu i wychodzi mi ze jakies 4-5 lat temu na ps3

Opublikowano

scorpio ma byc konsola premium, najlepszy dzwiek, grafa, blurey 4k - cena nie gra roli dla ms, to tak jak robili tablety surface z i7 ktore lataly za 10k zl

Opublikowano

O już zapomniałem, że były kiedyś tablety surface  :yao:

Opublikowano

btw po 25h z zelda nie zaryzykowalbym stwierdzenia, ze gierka zasluguje na ta srednia i niszczy i gniecie horizon zero dawn

Opublikowano

no to nie jest jakis wyczyn

Opublikowano

btw po 25h z zelda nie zaryzykowalbym stwierdzenia, ze gierka zasluguje na ta srednia i niszczy i gniecie horizon zero dawn

nie zaryzykowałbyś czyli byś nie stwierdził?

Opublikowano

mozna rzec ze zelda to faktycznie pierwszy prawilny sandbox w historii, a inne sa oszukancze, mozna sie smiac ze w horizon podpalimy wode ale przynajmniej ten drugi ma fabule i fajny system walki, w zeldzie walki sa poprawne, a jakos w temacie zeldy do czasu jak zagralem wszyscy cicho siedzieli, ze to gierka gdzie mamy 6 typow przeciwnikow na pier.dolna mape i przez 100h szukamy 300 kamykow, 120 shrinow, wspinamy sie na wieze, odbijamy posterunki, rozwiazujemy generyczne questy poboczne i walczymy z 4 bestiami na wzor sotc

dobrze ze przynajmniej gierka nie prowadzi za raczke, nie robi z gracza debila, ma swietna fizyke, duzo fajnych zagadek logicznych i fajny system pogodowy z elementami survivalu

Opublikowano

dzieki za spojlery

Opublikowano

spoilery w grze bez fabuly, a w forzie jezdzi sie autem - trzymaj kolejny

najwiekszym plusem zeldy jest do mnie szacunek do mozgu gracza, zachod juz takich gier nie robi - kazdy tytul ma teraz nasrane tych samouczkow, wskaznikow, strzalek, wykrzyknikow, ostrzezen, przypomnien itp

Opublikowano

Tylko że Znicz skończył się na Zeldzie. Już xone miał więcej do zaoferowania na premierę.

Nintendo jak zawsze, Innowacyjna konsola na stracie,a gier brak.

Jak tam VR na Sonce? 2 tytuły do grania i zaorać? Kolejny raz Sony wy(pipi)ało graczy..

Opublikowano

btw po 25h z zelda nie zaryzykowalbym stwierdzenia, ze gierka zasluguje na ta srednia i niszczy i gniecie horizon zero dawn

Opinie na tym forum wyrabia się po 8h
Opublikowano

Tylko że Znicz skończył się na Zeldzie. Już xone miał więcej do zaoferowania na premierę.

Nintendo jak zawsze, Innowacyjna konsola na stracie,a gier brak.

Jak tam VR na Sonce? 2 tytuły do grania i zaorać? Kolejny raz Sony wy(pipi)ało graczy..

znicz zaczyna z praktycznie najwyzej oceniana gra w historii i w pyte fast rmx, za chwile mk8d ktore tez moze przekroczy 90%, w kolejce mario odyssey i xeno2 czyli z juz zapowiedzianych gier w pierwszym roku mozliwe, ze konsola dorobi sie czterech exow z srednia ponad 90% 

xone nie ma tylu exow z taka srednia od premiery, baaa ma caly jeden z srednia ponad 90, ktory wyszedl dopiero we wrzesniu zeszlego roku

znicz jako konsola dodatkowa, bardzo polecam choc fakt niezaprzeczalny, ze na premiere to raczej tylko dla tych co jak ja nie mieli wiiu, nintendo zdecydowanie lepiej moglo ogarnac okres premierowy ale jak widac po sprzedazy i tak wygrali bo sama zelda zrobila swoje i swiat sie zabija o ta konsole

Opublikowano

(pipi)a (pipi)ana jego mać, każdy tak hejtuje Sonke, ale (pipi)a kto ma najwięcej ex i wprowadza nowe? Nintendo z kolejnym Marianem? Xone z forza w 4k i 100 klatkami?

Wiadomo, że MS leci ze Skarabeuszem na wsteczną, i w końcu ich ex będą w prawilnej oprawie. Firma która może kupić cały świat growy, nadal nie ma zaplecza w postaci ex, oprócz 3 gier.

Opublikowano

firma ktora moze kupic caly swiat growy skasowala gierke bo im sie nie chcialo czekac az chinczyki ja skoncza, a ty bys chcial by zakladali nowe studia i tworzyli nowe ip

popatrz sobie na community botow na tym forum, combo jakie zaoferuje scorpio czyli najladniejsze multiplatformy + halogirsyforza dla nich jest w zupelnosci wystarczajace, a przeciez microsoft slucha community

Opublikowano

xone nie ma tylu exow z taka srednia od premiery, baaa ma caly jeden z srednia ponad 90, ktory wyszedl dopiero we wrzesniu zeszlego roku

Najlepsze że to nawet nie jest ex.

Opublikowano

O już zapomniałem, że były kiedyś tablety surface :yao:

Nie wiem czemu uzywasz czasu przeszlego skoro nadal produkuja surface i calkiem dobrze sie sprzedaja.
Opublikowano

To jak polowa gier na ps4 w tym roku a klapy i tak trzepią konia.

Opublikowano

To jak polowa gier na ps4 w tym roku a klapy i tak trzepią konia.
Czyli i tak o polowe więcej niż na Xboxa xD
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.