Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

xone nie ma tylu exow z taka srednia od premiery, baaa ma caly jeden z srednia ponad 90, ktory wyszedl dopiero we wrzesniu zeszlego roku

Najlepsze że to nawet nie jest ex.

Który z czołowych klapów założy się ze mną o usunięcie konta, że najdalej do lutego przyszłego roku Uncharted 4 trafi do blacharskiego szamba w ramach Plejstejszyn Nał? Skończy się raz na zawsze PYERDOLENIE o exach Sory :shotgun:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Tylko że Znicz skończył się na Zeldzie. Już xone miał więcej do zaoferowania na premierę.

Nintendo jak zawsze, Innowacyjna konsola na stracie,a gier brak.

Jak tam VR na Sonce? 2 tytuły do grania i zaorać? Kolejny raz Sony wy(pipi)ało graczy..

znicz zaczyna z praktycznie najwyzej oceniana gra w historii i w pyte fast rmx, za chwile mk8d ktore tez moze przekroczy 90%, w kolejce mario odyssey i xeno2 czyli z juz zapowiedzianych gier w pierwszym roku mozliwe, ze konsola dorobi sie czterech exow z srednia ponad 90% 

xone nie ma tylu exow z taka srednia od premiery, baaa ma caly jeden z srednia ponad 90, ktory wyszedl dopiero we wrzesniu zeszlego roku

znicz jako konsola dodatkowa, bardzo polecam choc fakt niezaprzeczalny, ze na premiere to raczej tylko dla tych co jak ja nie mieli wiiu, nintendo zdecydowanie lepiej moglo ogarnac okres premierowy ale jak widac po sprzedazy i tak wygrali bo sama zelda zrobila swoje i swiat sie zabija o ta konsole

Ale ty wiesz, że większość tych gier to porty gier z WiiU? Switch to obecnie dno i metr mułu, a ty się podniecasz grami co na WiiU są od lat. 

Opublikowano

Napisalem przeciez ze switch ok dla kogos kto nie mial wiiu wlasnie dlatego ze remastery traktuje jak nowe pozycje bo nie mial wczesniejszego sprzetu

Opublikowano

Jak ktoś nie miał WiiU to dla takiego kogoś WiiU>>>>Switch

Opublikowano

Napisalem przeciez ze switch ok dla kogos kto nie mial wiiu wlasnie dlatego ze remastery traktuje jak nowe pozycje bo nie mial wczesniejszego sprzetu

No to równie dobrze można powiedzieć, że Xone dla kogoś kto nie miał X360 ma masę gier 90+ bo można ograć gry w BC. Śmieszna logika.

Opublikowano

Dokladnie.

Jak sie nie mialo Wii U, a sie kupuje Switcha dla jednej gierki co mozna ograc z zapleczem dobrych gier na Wii U to juz brak slow.

Ja mam Wii i jak cos to Wii U kupie.

Opublikowano

No nie mieć Wii ani WiiU i się połasić na Switcha to niezła beka biorąc pod uwagę, że Switch na premierę ani jednej swojej gry. 

Opublikowano

No Switcha tam u ciebie raczej ciężko będzie kupić, biorąc pod uwagę to, że wszędzie wyprzedany.

Opublikowano

juz widze jak chinski klap wiiu kupuje 

Opublikowano

Zamknij doope ficus i ic grac w klejnot generacji wraku gracza XD

No nie mieć Wii ani WiiU i się połasić na Switcha to niezła beka biorąc pod uwagę, że Switch na premierę ani jednej swojej gry.

No trzeba byc ficusiem by kupic switcha tylko po to by zablysnac na forumku XD

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Kupil i ma, na ch,uj drążyć temat?

Opublikowano

Ja pjerdole jaka chinski klap ma slaba psyche, jedno haslo z mojej strony i od razu odbyt go piecze

Opublikowano

nieprawda :)

Opublikowano

Ja pjerdole jaka chinski klap ma slaba psyche, jedno haslo z mojej strony i od razu odbyt go piecze

Klapie pls

2ec6ba673d5a11c314f130a3cbbac742.jpg

Opublikowano

94h.30min xd jeszcze nigdy w życiu nie spędziłem przy grze tyle godzin w tak krótkim czasie. 

pawcio, ty chory poyebie xd
Opublikowano

Czas chyba powiadomic mame pacia

Opublikowano

Pacio podczas wykręcania korków przez mamę

Opublikowano

10h dziennie srednie napy.erdalac na konsoli to zdeczka no-life (bez wzgledu czy urlop/wakacje czy cokolwiek to by nie bylo). 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.