Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Życie? To nie dla mnie

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

za jakąś dziewczynę miałeś się podobno zabierać a nie tyle nakur.wiać ;/

no chyba że to była taka dziewczyna

Opublikowano

Złamała mi serduszko  :smutas:

Opublikowano

Ciekawy filmik.

Każdy filmik stwierdzający i potwierdzający, że prosiak w stosunku do skorpiona to guvno rozmazane jest dobry i ciekawy :i_am_so_happy:  Ja mam tylko jedno życzenie. Niech to Sony wyda te swoje sztosy tj Symulator Podstawiania Drabin 2, Days Gone, God Of War, Yakuza Kiwami jak najszybciej, najlepiej w tym roku, bo w przyszłym cena prostaka po ukazaniu się na rynku korkiego na tyle spadnie, że trzeba go będzie chyba oddać charytatywnie do jakiegoś domu dziecka, bo za czapkę gruszek nie będzie sensu tego sprzedawać :yao:  

Opublikowano

zbanujcie czarka bo szkoda marnować miejsca na te posty przepełnione autyzmem 

Opublikowano

Czezare nie chcę cie martwić ale ponoć MS rezygnuje z polskich wersji językowych w grach na skorpiona:(

Opublikowano

jesli ktos mysli ze switch nie ma przed soba przyszlosci - nie ma pojęcia o gierkach

yebany janusz niech zdycha

Opublikowano

Dobrze zaczeli z Zelda, pozniej Mario, dalej Pokemony i Monster hunter, jakos to bedzie. Czy przebije sprzedaz 3ds? No (pipi)a nie sadze.

Opublikowano

Oczywiście, że przebije.

Opublikowano

kupiłem sobie dzisiaj pixela bo lubię tę publicystykę retro a tam materiał w switchu

czytam, ale nagle tabelka z premierami, a tam:

Gry z premierą w przyszłości:

Wiosna: Splatoon 2

Lato: Splatoon 2, Super Mario Odyssey

Ważne premiery jesieni: Lego City Undercover, The Binding of Isaac: Afterbirth+

Kto to kur.wa zaakceptował. :gayos: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

pogralem w horizona troche i musze przyznac ze na skorpio gry tego typu beda naprawde niszczyc. Nadchodza dobre czasy.

Opublikowano

srakie

Opublikowano

Ino ps4, ino switch

Opublikowano

pogralem w horizona troche i musze przyznac ze na skorpio gry tego typu beda naprawde niszczyc. Nadchodza dobre czasy.

No devi od MS muszą mieć 3x więcej mocy by zrobić tak wygalające gry.

Opublikowano

Xbox One

I2ZVp0i.png

Scorpion:

Dvq5Kk5.jpg

WOW CO ZA RÓŻNICA. Idę kupić tego Scorupniaka day one dla tej wielkiej mocy 6 terafanków. 

Opublikowano

Przykro mi to mówić, ale zzemu uprawiasz tak słaby foruming Figaro? Ewidentnie nie posłużyła Ci ta przerwa od forumka i zakup prosiaka 

Opublikowano

niezla sciema z tym screenem, w forzy 6 nie ma takiej pogody z takim niebem

na potrzeby 3 artykulow udalo im sie spreparowac jednego screena, wow

Opublikowano

Zamienić HDRI map, zmienić nieco oświetlenie i podbić reflection na texturze asfaltu - całość do zrobienia w 15 minut, więc wstrzymałbym się w wyrokowaniu, że to bullshit 

Opublikowano

patrząc ile im zajal remaster phantom dust mysle ze to zajelo im troche wiecej niz 15min

to czemu nie puścili, nie wiem - gameplayu? jak juz zrobili takie ladne niebo i refeksy na asfalcie

mogliby sie pochwalić

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Przecież to jest screen dema, które facet z DF oglądał na żywo co zresztą potwierdził parę razy w tych swoich filmikach :p

Opublikowano

roznica wieksza niz przy niektorych platnych remasterach robionych przez sony :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.