Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

miałem, szukałem, nie znalazłem, graliśmy 1 padem na zmianę.
chyba że LBP - no ale mało mnie to akurat interesuje

taki...kanapowy sztosik hehe.

szanuję Sony za gry od wew. studiów, ale kórba, niech konsola będzie konsolą
-sami zdefiniowali to pojęcie lata temu.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Aż tak nie mam w co grać na PS4, że zaraz odpalam arcanie z bundla.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie wiem po co, naprawdę. :gayos:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

w ogóle na PS4 wyszła jakaś duża gra ze split-screenem?

multiplatformy szrota4 mają zrąbany v-sync i obraz łamie się na pół, taki split screen tyle że dla jednej osoby   :kaz:

Opublikowano

W tym roku (?) będzie GT Sport.

:dog:

Chyba demo :reggie:

Opublikowano

W tym roku (?) będzie GT Sport.

przecież ta gra nikogo nie obchodzi

nawet klapy mają na nią wyj.ebane, czyli ludzie którzy którzy potrafili wygenerować gigantyczny hype na No Man's Sky 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Polyphony : nie dość że nie stworzyli dobrej gry od 10lat, to jako jedyni zastrzelili PR swojego Sony z legendarną mocą cella 
"mieliśmy ograniczenia" xD

tutaj bym jednak bronił cella, to nie on był ograniczony

/
jeśli GTS im w końcu wyjdzie to bym się naprawdę cieszył, bo gran turismo umarło i po prostu mocno śmierdzi...
...a kieiś to było, kurrr

się grało -KANAPOWO 
to był "sztosik".

ogólnie zastanawiające jest dla mnie ile Sony wpakowało w nich pieniędzy przez okrągłe 20lat i co w tym polyphony się w ogóle dzieje 
:facepalmz:

Opublikowano

Z tym pompowaniem kasy to bym się powstrzymał, Gran Turismo jest w świecie wyścigówek tym czym Playststion w świecie konsol.

Mówisz Playststion - myślisz konsola ze świetnymi grami, tak samo jest z Gran Turismo, to historia, jestem pewny ze Sony jest i tak zadowolone ze współpracy, natomiast to ze fani się od serii odwracają to już inna historia.

Sprzedaż kolejnych części pokazuje ze gracze zaczynaja mieć dosyć i głosować portfelem, ja bez Dema/bety i pozytywnych recenzji tez tego nie kupię - nie w pełnej cenie.

Opublikowano

Mówisz Playststion - myślisz konsola ze świetnymi grami, tak samo jest z Gran Turismo

co? xD

Jak myśle gran turismo to przed oczami widze tylko to

Gran_Turismo_5_h_ssliche_Standard_Autos_

jestem pewny ze Sony jest i tak zadowolone ze współpracy, natomiast to ze fani się od serii odwracają to już inna historia.

nie no spoko, na pewno Sony jest w chuy zadowolone że ich największa marka upada xD 

także podsumując twój piękny bezsensowny wywód:

.

Mówisz Playststion - myślisz (...)to historia.

Opublikowano

asax, nie wiem ile Ty masz lat, ale jeśli dla Ciebie Gran Turismo kojarzy się tylko z piątka no to nie mamy o czym rozmawiać.

Opublikowano

Nie szanowałem Gran Turismo już w czasach PS2, ale wtedy to chociaż można było na padzie zagrać. Teraz bez kierownicy nie ma co myśleć o tej serii. (pipi) od chińczyków dla chińczyków

Opublikowano

Ale zrozum ciąg logiczny 

mówisz:

Mówisz Playststion - myślisz konsola ze świetnymi grami

ja mówie: OK, mogę nawet powiedzieć że w pewnym sensie się zgadzam

potem

tak samo jest z Gran Turismo, to historia

no i tu zaczyna się strefa autyzmu. Zamiast logicznie zakończyć porównanie zastępujesz to jakąś "to historią"

ale dam Ci drugą szanse, dokończ zdanie:

Mówisz Gran Turismo - myślę konsola ze świetnymi...

Edytowane przez asax

Opublikowano

Nie wiem czy uda im sie stworzyc lepsza odslone od Gran Turismo 4

Watpie, to ich szczytowe osiagniecie w wyscigach statkow na asfalcie xD

Opublikowano

Po eleganckiej Forzie Motorsport 1, granie w GT4 było niezłą desperacją. 

Opublikowano

no ale jak zobaczylem reklame gt3 w telewizji za czasow teleranku no to myslalem ze okradne sklep rtv

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Przy takim tempie przechodzenia gier to nawet przy posiadnaiu wszystkich systemów chyba nie miałbyś w co grać.
Opublikowano

W zeldę bym grał ale musi poczekać do jesieni.

Poza tym bonanza ma lepsze tempo. 

Opublikowano

Bonanzy to nawet nie komentuje.

Opublikowano

Nie szanowałem Gran Turismo już w czasach PS2, ale wtedy to chociaż można było na padzie zagrać. Teraz bez kierownicy nie ma co myśleć o tej serii. (pipi) od chińczyków dla chińczyków

klap, ale jednak całkiem bystry

Opublikowano

Przy takim tempie przechodzenia gier to nawet przy posiadnaiu wszystkich systemów chyba nie miałbyś w co grać.

Szkoda, ze gust taki ch,ujowy ma :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.