Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Przecież to Driveavatary! Twoji znajomi widocznie tak jeżdżą!

Opublikowano

Aż tak nie mam w co grać na PS4, że zaraz odpalam arcanie z bundla.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie wiem po co, naprawdę. :gayos:

Przy takim tempie przechodzenia gier to nawet przy posiadnaiu wszystkich systemów chyba nie miałbyś w co grać.

Szkoda, ze gust taki ch,ujowy ma :(

odezwał się fan asasynów 

Opublikowano

Swoją drogą drajwatary = beton

Przy 300km/h masz pewność, ze będzie czołówka

Jeżdżą jak kobiety

Epic fail, jeśli ta 'technologia' miała być przełomowa

Opublikowano

I komu niby potrzebne są ich gry? Remedy to chyba największy chłam tej generacji z jakim przyszło mi się spotkać.

Opublikowano

wszystko wina microsoftu

Opublikowano

Jedyna ich dobra gra wyszła bez udziału Microsoftu. Nie uważam to za przypadek.

Opublikowano

Tylko remedy <3 moje ulubione studio stawiam ich na rowni z platynowymi. Nigdzie nie ma takiej narracji w grach jak u nich, nawet quantum breake mimo ze sredniak fabularnie robi robote.

Opublikowano

quantum fuckin' break 2 na ps4 pro w 60 klatkach? jeszcze jak 

Opublikowano

Tylko remedy <3 moje ulubione studio stawiam ich na rowni z platynowymi. Nigdzie nie ma takiej narracji w grach jak u nich, nawet quantum breake mimo ze sredniak fabularnie robi robote.

xDDDDDDDDD

Opublikowano

remedy i najlepsza narracja xd

grales moze w uncharted 4 albo tlou?

Opublikowano

Beka bedzie jak playground zapowie multiplatforme bo studiem micrisoftu to oni nie sa

Opublikowano

a to nie mowili juz przypadkiem ze chca zrobic cos nowego i bedzie to multiplatforma? 

Opublikowano

Chyba coś takiego mówili.

Opublikowano

no mówili

beka z microsoftu

Opublikowano

w planach mają stworzyć dodatkowe studio i zająć się czymś niewyścigowym ale jeżeli chodzi o ścigałki to są zbyt mocno związani z T10 i musieli by żebrać jak SMS od pCarsów by ruszyć z czymś swoim.

Opublikowano

No to beka

Opublikowano

To może jakiś ex od City Interactive na Scorpio skoro reszta ucieka ze statku?

Opublikowano

quantum fuckin' break 2 na ps4 pro w 60 klatkach? jeszcze jak 

nawet się na to nie wysram

Opublikowano

remedy i najlepsza narracja xd

grales moze w uncharted 4 albo tlou?

Zlapales zarzutke orzeszka
Opublikowano

Cisza graczdariego w temacie conscience of war jasno sugeruje ze to bedzie megatona microsoftu na e3

Opublikowano

Orzech grał w niera na easy, ten gość jest zdolny do wszystkiego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.